Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ε καλα τωρα για καθε 1 ποιοτικο τιτλο στο wii βγαινουνε αλλοι 20 εξισου καλοι στις HD κονσολες
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Εγώ αυτό μαζί με το The Last Story όταν με το καλό ανακοινωθεί και αυτό, είναι σίγουρες αγορές για μένα,όχι βέβαια day one αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα παρθούν.Μια καλή αγγελία κλασσικά!
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Εσύ πρόσφατα έδωσες 45€ για χαζομαρίτσες αντί να πάρεις το SMG2, έχεις περιθώρια βελτίωσης .
Δεν είναι χαζομαρίτσες το monster hunter 3 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του Wii με καλό online και εθιστικό gameplay απ'ότι έχω ακούσει.Με την πρώτη ευκαιρία θα ασχοληθώ μαζί του.Αυτή την περίοδο δεν έχω χρόνο για τίποτα..
Nintendo I.D.: paixtis 3ds friend code: 2664-2347-7128
Κουκλαρα η jill οπως παντα <3, σοβαρα τωρα, επρεπε να διαβασω τα comments στο τελος για να καταλαβω πως ειναι παιχνιδι για το 3DS και οχι για τις (fake) HD κονσολες
Comment