Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για Nintendo Switch, 2DS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Κοιτα το καλιμπραρισμα για μενα εστω και με ειδικο δισκακι και ψαξιμο στα φορουμς ( αντι για colorimeter οπως πρεπει να γινεται ) αξιζει, μπορει να εφτασα σε σημειο να μπω και μεσα στο service menu για να φτιαξω το white balance οπως επρεπε να ειναι αλλα το τελικο αποτελεσμα με αποζημιωσε, και ειχα καθε λογο να κατσω να ψαχτω αφου ειχα δωσει τοτε τον αυγουστο του 2009 800 ευρω και ηθελα να ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που βλεπω και να εχω την σιγουρια πως βλεπω αυτο που ηθελε ο δημιουργος να δω στην ταδε ταινια/παιχνιδι και οχι κατι που χανει αρκετα σε πιστοτητα.
    Δεν αμφέβαλα ότι ΕΣΥ το έκανες (ήμουν σίγουρος βασικά ). Αμφιβάλλω όμως πως εσύ αντιπροσωπεύεις το μέσο άνθρωπο σε τέτοια θέματα. Προσωπικά, αν και δε θα με χάλαγε να κάνω καλιμπράρισμα, βρίσκω τη διαδικασία αρκετά υποκειμενική (έστω και με δισκάκι) και δε μπορώ να καταλάβω αν το τελικό αποτέλεσμα είναι χειρότερο ή καλύτερο από πριν (το μοντέλο της τηλεόρασής μου δεν υπάρχει στο ίντερνετ για να βρω έτοιμες ρυθμίσεις). Περισσότερο το βλέπω σαν "τώρα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος, ξέρω πως έχω τις τέλειες ρυθμίσεις, άσχετα αν δε μπορώ να καταλάβω καμιά φοβερή διαφορά". Επίσης, οι ρυθμίσεις είναι συνήθως για ταινίες, δεν είμαι σίγουρος πως είναι ακριβώς όπως πρέπει και για παιχνίδια.

    Το αλλο για το wii που λες απλα αποκλειεται να ισχυει, μια crt SDTV με rgb καλωδιο ειναι πολυ καλυτερη απο μια HDTV που εχει φυσικη αναλυση στα 1920*1080 οσο καλο scaling και να κανει σε SD περιεχομενο, ok αμα εχεις HD ready τοτε δεν λειπει τοση πληροφορια, ( προφανως αλλο πραμα να σκαλαρεις 640*480 σημα στα 1366*768 και αλλο στα 1920*1080 ) αλλα και παλι στην crt δεν υπαρχει καθολου scaling, το must ειναι σε EDTV ή/και CRT monitor επειδη αυτες συνηθως εχουν πολυ καλυτερη ευκρινεια απτις απλες tv και δεχονται progressive σημα, το τραβηγμα στην εικονα ειναι λογικοτατο να υπαρχει αμα το παιχνιδι δεν υποστηριζει wide, εγω παντα προτιμω να βαζω την bravia σε 4:3 οταν παιζω τετοια παιχνιδια και να βλεπω μπαρες αριστερα και δεξια παρα να μου φαινεται ο travis απτο fahrenheit κοντοχοντρος.
    Αν δεν κάνω λάθος FullHD ήταν η τηλεόραση και πραγματικά νομίζω πως αν δε φαινόταν καλύτερα φαινόταν το ίδιο καλά με την CRT SDTV που είχαμε η οποία ΔΕΝ υποστήριζε progressive σήμα. Πιστεύω πως για το μέσο άνθρωπο μια χαρά είναι η HDTV σε 480p για το wii.
    Για το άλλο θέμα, η πλάκα είναι πως έχω ήδη μπάρες δεξιά και αριστερά αλλά και πάλι μου φαίνεται πως η εικόνα είναι τραβηγμένη.

    Τελος παραδεξου πως τα γραφικα του mercenaries θυμιζουν RE4 αν οχι 5
    Δε διαφώνησα σε αυτό, είπα πως όντως δείχνουν πολύ καλά.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

    Comment


    • δεν ξερω αν εχει ποσταριστει το παρακατω

      Pandora's Tower





      γμτ τσιμπαω σε κατι τετοια games εχω βαρια προιστορια

      θυμιζει το nier οποτε WIN απο τωρα για μενα και ας βγει μουφια

      Comment


      • Originally posted by Vaynard View Post
        δεν ξερω αν εχει ποσταριστει το παρακατω

        Pandora's Tower





        γμτ τσιμπαω σε κατι τετοια games εχω βαρια προιστορια

        θυμιζει το nier οποτε WIN απο τωρα για μενα και ας βγει μουφια

        Έχει ξαναποσταριστεί πολύ πριν. Το περιμένω πως και πως κι εγώ! ( Αν με το καλό αποφασίσουν να το φέρουν κι αυτό με την σειρά μαζί με το The Last Story )
        sigpic

        Comment


        • Και να μην το φέρουν, εγώ θέλω να το παίξω!

          (Ακόμη ένας ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό)

          Ελπίζω μόνο να μην είναι κανένα dungeon crawler, μόνο αυτά δεν τα μπορώ...
          Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
          ---------------------
          animEΛ_ΛΑΣ

          Comment


          • θελω να κανω firmware update στο 1.4 στο dsi μου αλλα το googlaρω και δεν το βρισκω πουθενα για download, ας μου στειλει οποιος γνωριζει που μπορω να το κατεβασω ενα pm αν δεν επιτρεπεται να το βαλει εδω (αν και ειναι κατι official) , η μη μου πειτε οτι γινεται μονο αν συνδεθει στο net το dsi με wifi...

            Comment


            • dp

              νομιζω οτι η μονη λυση ειναι αυτη

              κανει και για dsi και για psp

              Comment


              • Nintendo Profits Down 66%

                Hot off the heels on confirming a new console for 2012, Nintendo also released their financial “gains” for the fiscal year. Unfortunately they were not as high as the company would have hoped for.
                According to various sources, Nintendo only gained roughly 77.6 billion yen ($946 million) for its previous fiscal year, ending on March 31st, 2011. It was profit loss of 66.7% in total from last year’s numbers. Nintendo also had lower net sales this year, around a 29% loss despite earning 1 trillion yen ($12 billion).


                Despite sales being down, Nintendo did say it was confident that it would make a net income of 110 billion yen ($1.3 billion) by next March, obviously pushing the Nintendo 3DS and likely banking on the strength of titles such as The Legend of Zelda: Skyward Sword and Ocarina of Time 3D. Of course their current announcement of confirming “Project Cafe” also helps in the long run as well, keeping speculation and expectations for the company high is always a viable strategy to make the numbers look insignificant. And since the 3DS sold 3.61 million units by the end of March 31, anything is possible.
                http://www.blisteredthumbs.net/2011/...tendo-profits/

                Εντάξει, μπορεί να πήραν την κάτω βόλτα, όμως και πάλι δεν λες πως είχαν λίγες πωλήσεις. Φαίνεται γι' αυτό έβαλαν μπρος με το 3DS και με τη νέα σταθερή τους κονσόλα. Και το 3DS πάει υπερβολικά καλά από πωλήσεις μέχρι στιγμής.

                PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                Comment


                • Sthn Nintendo afth thn stigmh einai sthn fash tou tsigarou meta to sex.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

                  "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

                  Comment


                  • Nintendo: Δεν έχουμε παρατήσει το Wii

                    Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα είναι στο δρόμο για το 2012 πριν από κάποιες μέρες,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία έχει παραιτηθεί από την τρέχουσα κονσόλα. Σύμφωνα με τον επικεφαλή της Nintendo Σατορού Iwata εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά συναρπαστικά παιχνίδια στο δρόμο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ακόμα.

                    "Δεν έχουμε κυκλοφορήσει κανένα νέο Nintendo software τίτλο για το Wii, εκτος από το Last Story(Ιαπωνικός τίτλος) τον Ιανουάριο,εν μέρη επειδή έχουμε επικεντρωθεί στο launch του Nintendo 3DS από την αρχή της χρονιας. Ως εκ τούτου κάποιοι στην Ιαπωνία φαίνεται να έχουν παρανοήσει πως η Nintendo έχει σταματήσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για το Wii. Είμαστε πραγματικά έτοιμοι να κυκλοφορήσουμε Software τίτλους από τον Μάιο ως και το τέλος αυτού του χρόνου."
                    Στα εν λόγο παιχνίδια περιλαμβάνονται τα: Pandora's Tower, GoldenEye 007 και Wii Play:Motion, Rhythm Paradise, Inazuma Eleven Strikers, Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games, Just Dance 2, The Legend of Zelda: Skyward Sword, και ο νέος τίτλος Kirby.

                    Ωστόσο, ο Iwata παραδέχτηκε πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι τίτλοι που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και έρχονται για το Wii

                    "Κάποιοι άλλοι νέοι τίτλοι, οι οποιοι δεν έχουν ανακοινωθεί, θα είναι έτοιμοι μέσα σε αυτόν το χρόνο," είπε ο Iwata. Πριν το launch του διαδόχου του Wii στοχεύουμε στη δημιουργία ενθουσιασμού για το Wii στην Ιαπωνία, το οποιο έχει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση στο hardware του Wii

                    Source

                    Comment


                    • Οριστε το τελευταιο trailer του Pandora's Tower.
                      Δεν κακο, οπως θα λεγε και ο Loggo.

                      Comment


                      • Έτσι μπράβο. Να βλέπω hardcore τίτλους στο Wii και να τους παίζω άμεσα. Μην τους κρατάνε για τους εαυτούς τους!
                        sigpic

                        Comment


                        • Ως γνωστόν hardcore για σένα=RPG..... Χμ.....
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

                          Comment




                          • Η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν εμφανιστεί εδώ και μερικές εβδομάδες και ανέφεραν πως η τιμή λιανικής πώλησης του Wii θα σημειώσει μια πτώση. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρία επιβεβαίωσε πως από τις 20 Μαϊου οι καταναλωτές θα μπορούν να προμηθευτούν το σύστημα σε μορφή πακέτου (είτε με το Mario Kart Wii και το Wii Wheel είτε με το Wii Sports Resorts και το Wii Sports) στην τιμή των 149.99€.



                            Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η διάθεση μιας σειράς τίτλων σε μειωμένη τιμή με τον τίτλο Nintendo Selects. Το κόστος αγοράς αυτών των τίτλων θα φτάνει τα 19.99€ και οι πρώτοι τίτλοι που θα συμπεριληφθούν είναι τα Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football και Animal Crossing: Let’s Go to the City. Στην αγορά της Αμερικής, οι πρώτοι Nintendo Selects τίτλοι θα είναι τα The Legend of Zelda: Twilight Princess, Animal Crossing: Let’s Go to the City, Mario Super Sluggers και Wii Sports.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Visit Nintendo UK's official website for everything you need to know about Nintendo!


                              To eide kaneis ayto???

                              Comment


                              • Originally posted by Sp1R1t View Post
                                Το είδα πρώτος εγώ!
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X