Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Η Sony προσπαθεί να αποφύγει φαινόμενα Wii με το PlayStation Move
Πολλές είναι οι ανησυχίες που έχουμε για το επερχόμενο PlayStation Move και μία από αυτές είναι η ποιότητα των παιχνιδιών που θα βγουν γι αυτό, και κυρίως των αρχικών. Ευτυχώς φαίνεται ότι η Sony είναι διαβασμένη ως προς αυτό το θέμα, και προσπαθεί να αποφύγει φαινόμενα Wii, με τραγικής ποιότητας παιχνίδια και εμπορικές αποτυχίες που αποθαρρύνουν τους δημιουργούς. Μιλάει με τoυς developers που δουλεύουν με το Move και τους δίνει συμβουλές, τους καθοδηγεί προκειμένου να βγάλουν τα σωστά παιχνίδια στις σωστές κατηγορίες και να μην σκάσουν εκατομμύρια σε τίτλους που δεν πουλάνε. Θα αποδόσουν καρπούς οι προσπάθειές της Sony; Η απάντηση το φθινόπωρο.
Comment
-
Will Sony be releasing a PS3 3d add on kit for your standard HDTV at E3?
Comment
-
Noμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.
Comment
-
Originally posted by BigBOSSNoμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.sigpic
Comment
-
Two 'huge' Sony announcements coming tomorrow
Sony:”Ken Kutaragi Was A Genius” PS3 Future “Vibrant”
Comment
-
Socom 4
E3 2010: Exclusive Story Trailer
πολύ καλά γραφικά.
Comment
-
Originally posted by BigBOSSNoμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.Nintendo I.D.: paixtis
3ds friend code: 2664-2347-7128
Comment
-
Mάλλον paixtis δεν κατάλαβες. Είπαμε πως ΊΣΩΣ η Sony βγάλει κάποια πατέντα για να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το 3d. Aυτή η πατέντα δεν θα απαιτεί 3D HDTV.
Comment
-
Το αστείο είναι ότι εγώ, λόγω ενός προβλήματος που έχω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αντιληφθώ τρισδιάστατα το χώρο, ούτε και να δω κάποια διαφορά με τις τηλεοράσεις αυτές. Τουλάχιστον χτες που δοκίμασα να δω μία ταινία σε μία 3DTV δεν παρατήρησα τίποτε απολύτως, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω μου ήταν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού. Α ρε 3DS .
Comment
-
Originally posted by EvansΤο αστείο είναι ότι εγώ, λόγω ενός προβλήματος που έχω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αντιληφθώ τρισδιάστατα το χώρο, ούτε και να δω κάποια διαφορά με τις τηλεοράσεις αυτές. Τουλάχιστον χτες που δοκίμασα να δω μία ταινία σε μία 3DTV δεν παρατήρησα τίποτε απολύτως, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω μου ήταν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού. Α ρε 3DS .
Εγώ μπορώ να το αντιληφθώ. Αν είδες την ταινία Avatar, θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν 3 στρώματα από την ίδια οθόνη, πράγμα που μ' έκανε να ζαλιστώ και να φοράω όλη την ώρα τα γυαλιά. Για να το αντιληφθείς πιο καλά, δες από την άκρη μεριά της οθόνης και θα καταλάβεις.
Αυτό με τα 3 στρώματα είναι για μένα σαν αστιγματισμός, αλλά με ψηφιακή μορφή.sigpic
Comment
Comment