Announcement

Collapse
No announcement yet.

Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το ξέραμε, επιβαιβεώθηκε....
    Sony confirms PS4 Viral Video is Fake

And that's not even mentioning the still-shaky economy, which would make pushing expensive new hardware a bit risky right now.
    lol, ε ναι

είναι και η οικονομική κρίση ποιος θα έπαιρνε τώρα ένα ακριβό ps4
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Καλά το φαντάστηκα ότι ήταν fake. Δεν μου κολλούσε καλά το πως ήταν ο τίτλος του, το ίδιο και οι σειρές των κουμπιών.
      sigpic

Comment

• PlayStation Move Creator on How Sony Got Into Motion Gaming

Sony's 3D revolution
        GamesRadar+ takes you closer to the games, movies and TV you love.

Comment

• Η Sony προσπαθεί να αποφύγει φαινόμενα Wii με το PlayStation Move

Πολλές είναι οι ανησυχίες που έχουμε για το επερχόμενο PlayStation Move και μία από αυτές είναι η ποιότητα των παιχνιδιών που θα βγουν γι αυτό, και κυρίως των αρχικών. Ευτυχώς φαίνεται ότι η Sony είναι διαβασμένη ως προς αυτό το θέμα, και προσπαθεί να αποφύγει φαινόμενα Wii, με τραγικής ποιότητας παιχνίδια και εμπορικές αποτυχίες που αποθαρρύνουν τους δημιουργούς. Μιλάει με τoυς developers που δουλεύουν με το Move και τους δίνει συμβουλές, τους καθοδηγεί προκειμένου να βγάλουν τα σωστά παιχνίδια στις σωστές κατηγορίες και να μην σκάσουν εκατομμύρια σε τίτλους που δεν πουλάνε. Θα αποδόσουν καρπούς οι προσπάθειές της Sony; Η απάντηση το φθινόπωρο.
          Πολλές είναι οι ανησυχίες που έχουμε για το επερχόμενο PlayStation Move και μία από αυτές είναι η ποιότητα των παιχνιδιών που θα βγουν γι αυτό, και κυρίως

Comment

• Will Sony be releasing a PS3 3d add on kit for your standard HDTV at E3?

Comment

• Originally posted by BigBOSS View Post
              Will Sony be releasing a PS3 3d add on kit for your standard HDTV at E3?

http://m.gizmodo.com/5489070/would-y...nys-3d-glasses
              Το ελπίζω...
              sigpic

Comment

• Noμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.

Comment

• Originally posted by BigBOSS
                  Noμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.
                  Συμφωνώ... Οι σημερινές 3DHD TV κοστίζουν 1000€ και πάνω...
                  sigpic

Comment

• Two 'huge' Sony announcements coming tomorrow

Sony:”Ken Kutaragi Was A Genius” PS3 Future “Vibrant”

Comment

• Socom 4

E3 2010: Exclusive Story Trailer

πολύ καλά γραφικά.

Comment

• Originally posted by BigBOSS
                        Noμίζω πως είναι αναγκαίο, αν θέλει η Sony να έχει εξαρχής επιτυχία το 3d. Θα αργήσουν πολλοί να πάρουν 3d HDTV αν δεν πέσουν οι τιμές. Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να πάρω.
                        Το 3d απαιτεί 3d hd-tvs επομένως αν δεν έχεις δεν θα παίζεις 3d.Τα γυαλιά είναι για τις 3d-hdtvs.
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Mάλλον paixtis δεν κατάλαβες. Είπαμε πως ΊΣΩΣ η Sony βγάλει κάποια πατέντα για να απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το 3d. Aυτή η πατέντα δεν θα απαιτεί 3D HDTV.

Comment

• Αυτό θα το δούμε πάντως δεν έχει να κάνει με τα 3d γυαλιά.Ίσως κάποιο φίλτρο στις ήδη υπάρχουσες tvs.Δεν ξέρω.
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Το αστείο είναι ότι εγώ, λόγω ενός προβλήματος που έχω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αντιληφθώ τρισδιάστατα το χώρο, ούτε και να δω κάποια διαφορά με τις τηλεοράσεις αυτές. Τουλάχιστον χτες που δοκίμασα να δω μία ταινία σε μία 3DTV δεν παρατήρησα τίποτε απολύτως, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω μου ήταν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού. Α ρε 3DS .

Comment

• Originally posted by Evans
                                Το αστείο είναι ότι εγώ, λόγω ενός προβλήματος που έχω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αντιληφθώ τρισδιάστατα το χώρο, ούτε και να δω κάποια διαφορά με τις τηλεοράσεις αυτές. Τουλάχιστον χτες που δοκίμασα να δω μία ταινία σε μία 3DTV δεν παρατήρησα τίποτε απολύτως, ενώ όλοι οι άλλοι γύρω μου ήταν σε μία κατάσταση ενθουσιασμού. Α ρε 3DS .

Εγώ μπορώ να το αντιληφθώ. Αν είδες την ταινία Avatar, θα καταλάβαινες ότι υπάρχουν 3 στρώματα από την ίδια οθόνη, πράγμα που μ' έκανε να ζαλιστώ και να φοράω όλη την ώρα τα γυαλιά. Για να το αντιληφθείς πιο καλά, δες από την άκρη μεριά της οθόνης και θα καταλάβεις.

Αυτό με τα 3 στρώματα είναι για μένα σαν αστιγματισμός, αλλά με ψηφιακή μορφή.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X