Κάτσε όταν λέμε install εννοούμε ότι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού εγκαθήστατε στο σκληρό (και όταν λέω μεγάλο κομμάτι εννοώ 10-20 gb); Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα σκληρού, αργά ή γρήγορα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Νέα και ειδήσεις για PS3, PS4, PS5, PS Vita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
<div class='quotetop'>(Evans @ Feb 5 2008, 09:41 PM) [snapback]8896[/snapback]</div>Κάτσε όταν λέμε install εννοούμε ότι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού εγκαθήστατε στο σκληρό (και όταν λέω μεγάλο κομμάτι εννοώ 10-20 gb); Σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα σκληρού, αργά ή γρήγορα.
[/b]
Εγω μεχρι στιγμης δεν εχω στην κατοχη μου παιχνιδι που να ζηταει install.Ξερω για το PES και για το DMC και νομιζω δεν ειναι υποχρεωτικο να το κανεις,τουλαχιστον στο PES.
Τωρα αν αυξηθει ο αριθμος των παιχνιδιων που εχουν την επιλογη για install,τοτε ναι θα υπαρξει προβλημα καποια στιγμη.Ισως αυτος να ειναι ενας απο τους λογους που μαλλον θα βγει 120gb εκδοση.
Comment
-
Xmm, προσωπικά δε με ενοχλεί και τόσο (πώς να με ενοχλεί αφού δεν έχω ακόμα το μηχάνημα ), αλλα βλέπω έναν ολίγον τι διαφορετικό προσανατολισμό των κονσολών. Αρχικά νόμιζα ότι θα χρησιμοποιούσε περιστασιακά το σκληρό δίσκο για να τρέχει γρηγορότερα κάποια παιχνίδια και ότι τα temp αρχεία θα σβήνονταν, αλλά τώρα μιλάμε για install!
Τέλος πάντων, μία ακόμα ερώτηση προς αυτούς που ξέρουν. Τα αρχεία αυτά είναι άσχετα με τα saves των παιχνιδιών; Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσες να κάνεις "εγκατάσταση" ένα παιχίδι με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς και αργότερα, όταν πλέον δε σε ενδιαφέρει να το έχεις στο δίσκο σου, να σβήνεις τα αρχεία που εγκαταστάθηκαν, έως ότου να εξασφαλίσεις χώρο (και αργότερα φυσικά να το εγκαταστήσεις ξανά, αν σε ενδιαφέρει). Ισχύει κάτι τέτοιο;
Μπορεί να ακούγεται πολύ pc λύση, αλλά δε με χαλάει, αντιθέτως το βρίσκω πολύ θετικό το γεγονός ότι χρησιμοποιείται το αποθηκευτικό μέσο για κάτι τέτοιο. Κρίμα που το ΧΒΟΧ360 δεν υποστηρίζει κάτι παρόμοιο. Τα 15 GB που έχω ελεύθερα πάνε για πέταμα (αφού δεν έχω τίποτε μέσα, πέραν των βασικών saves κτλ), πόσο μάλιστα τα 100 των elite. Στο ΧΒΟΧ360, βέβαια, υπάρχει και το πρόβλημα με τους core users... W/e, από ότι φαίνεται ο σκληρός και η τεχνική αυτή είναι ένα πλεονέκτημα του PS3 έναντι του 360, το οποίο θα έλεγα ότι έχει πρόβλημα από loading times (τουλάχιστον στα παιχνίδια που παίζω εγώ υπάρχει αρκετό, να μην αναφερθώ στα τραγικά frame drops).
Comment
-
Δοκιμασα και τις 2 εκδοσεις του DMC4 οι διαφορες ειναι μονο στα loading times του PS3 που ειναι 1 με 1.5 δευτερα πιο γρηγορες απο του Xbox360 με το κοστος βεβαια το 5GB αλλα και στο oblivion που εχω στο ps3 εχει κανει κατι σαν install αφου εχουν αποθηκευτει 1.5 GB.Πρωσωπικα προτιμω αυτο το ιnstall γιατι μετα το FFIX που οι μαχες εκαναv 10 δευτερα να ξεκινησουν δεν νομιζω οτι πλεον οτι θα μπορω να περιμενω εστω και 2 δευτερα επιπλεον
Aντρέας Παγουλάτος
Comment
-
Να δω τι θα λες για το Lost Odyssey.. Eχω ακουσει πως μεχρι να αρχισει η καθε μαχη τα loading times ειναι τεραστια.
Στο FFIX ουτε που ειχα παρατηρησει καποιο προβλημα.
Τελοσπαντων, πολυ θετικη η προσθηκη σκληρου σε ολες εκδοσεις του PS3.. Η Microsoft διαλεξε λαθος τροπο περικοπης κοστους... Δε γινεται ο προκατοχος του να εχει σκληρο και αυτο να βγαζει εκδοση χωρις.
Ακομα και αν το 5% μονο εχει core/arcade τους τρωει η τυπικοτητα της υποθεσης και φτιαχνουν τα παντα σχεδον με αυτα τα standards.
Χμ ξεφυγα... Μαλλον θα χρειαστουμε MS whining thread.
Comment
-
-
<div class='quotetop'>(Evans @ Feb 5 2008, 11:18 PM) [snapback]8937[/snapback]</div>Τέλος πάντων, μία ακόμα ερώτηση προς αυτούς που ξέρουν. Τα αρχεία αυτά είναι άσχετα με τα saves των παιχνιδιών; Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσες να κάνεις "εγκατάσταση" ένα παιχίδι με το οποίο θέλεις να ασχοληθείς και αργότερα, όταν πλέον δε σε ενδιαφέρει να το έχεις στο δίσκο σου, να σβήνεις τα αρχεία που εγκαταστάθηκαν, έως ότου να εξασφαλίσεις χώρο (και αργότερα φυσικά να το εγκαταστήσεις ξανά, αν σε ενδιαφέρει). Ισχύει κάτι τέτοιο;[/b]
Comment
-
Tότε πολύ καλή αυτή η χρήση του σκληρού. Κρίμα για το ΧΒΟΧ360, πραγματικά ο δίσκος πάει χαμένος, αφού δεν υπάρχει κανένας ανθρώπινος τρόπος για να μεταφέρεις δεδομένα από το PC σε αυτόν (μόνο με rip των CD, αλλά ποιος κάθεται να κάνει κάτι τέτοιο). Η δε υποστήριξη usb devices ή εξωτερικού δίσκου (για να μην αναφέρω τις media δυνατότητες μέσω του media center) θέτουν πρακτικά άχρηστη την κάθε μεταφορά κομματιών μουσικής στην κονσόλα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κορόιδα που νοικιάζουν ταινίες μέσω του market place or sth (που και να το κάνουν, πάλι για σβήσιμο πάνε, όπως και τα demos). Παρατηρώ, λοιπόν, ότι μιλάμε για πάνω από 10 GB αχρησιμοποίητα... Και επαναλαμβάνω, οι elite τα 120 gb τι τα κάνουν ;
Τέλος πάντων, για τα loading times του Lost odyssey γίνεται πολύς λόγος και δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από pointless whining. Με την αρχή της κάθε μάχης το παιχνίδι φορτώνει ελάχιστα δευτερόλεπτα (2-3 max) και μετά δείχνει τις φιγούρες των χαρακτήρων και, ύστερα από αυτό, η κάμερα γυρίζει στους εχθρούς, κάτι που συνολικά μεταφράζεται σε 6-7 δευτερόλεπτα, άντε 10 ξέρω γω, κάτι που το είδαμε και στο Blue Dragon (εκεί να κάνει 5 ξερώ γω) και σε πολλά άλλα JRPGs. Η διάρκεια των μαχών είναι όντως λίγο μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα (PS2) JRPGs, αλλά η προσθήκη του ring δίνει λίγη αλληλεπίδραση και έτσι δε γίνονται βαρετές. Επομένως δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας σε αυτό το θέμα. Εξάλλου τα μοντέλα των ηρώων και των εχθρών, καθώς και τα περιβάλλοντα, είναι τόσο ωραία που θα χάσεις λίγο ακόμα χρόνο για να τα κοιτάξεις, τουλάχιστον στην αρχή XD .
Comment
-
Γκρίνια στη γκρίνια είναι αυτό το θέμα...Άντε να γκρινιάξω κι εγώ.
Το νέο Devil May Cry μάλλον είναι λίγο κουρασμένο από όσο διάβασα.Επίσης,θέλω ps3 με σκληρό 60GB,αλλά δε μου μένουν χρήματα γιατί αγοράζω games.Κακιά Sony που το έχεις ακριβό...Και άντε να βρεις με 60GB δλδ.Μόνο επαρχία και 600? τιμή ευκαιρίας φίλε από τον κυρ Μπάμπη τον gamer τον γνώστη/
Και έχω και από το πρωί τα τρυπάνια να μου σπάνε τα νεύρα κάτω από το σπίτι...Καλοκαίρι πάει το πτυχίο λογικά,βαριέμαι και να διαβάσω.Άστα να πάνε...Και αυτή η γειτόνισσα η κυρά Μαρίτσα σήμερα βρήκε να τηγανίσει γαύρο και να βρωμίσει το σπίτι(μενει απέναντι)Πήγε πίσω και η κυκλοφορία του Wii Fit και ήθελα να χάσω κανά κιλό με τον Σιθ,να βγάλουμε κορμάμρες παραλία το καλοκαίρι αλλά πού...Είναι και τα κωλοloading στο FF tactics στο PSP.μεγάλα(5sec!!καφέ φτιάχνω!!!)και το πέταξα στον τοίχο...Α στο διάολο κωλομέρα!!
PS:Με όλη την καλή διάθεση μην παρεξηγηθείτε ;)
Comment
-
lol το παραληρυμα του Burai που να σφιξουν οι ζεστες(αστειο).Τωρα για το DMC4 εγω εχω ψιλοαπογοητευτει μα να μην εχει ουτε καν ουσιωδη online features αφου βαζουν που βαζουν την αρενα ας βαλουν και leaderboards τοσο δυσκολο ηταν χμμ..
Τωρα για το Lost Odyssey εχω τρελαθει ειναι και γ@μω τα JRPG απο τα περιβαλλοντα μεχρι την μουσικη του Nobuo !!! καλα δεν θα μιλησω για τα ονειρα που ειναι απλα θεικα αναλυτικοτερα οταν το τελειωσω
Aντρέας Παγουλάτος
Comment
-
SATIN SILVER PLAYSTATION 3 Coming to Japan
http://kotaku.com/352633/new-satin-silver-ps3-for-jap
Λογικά θα το δούμε και στα μέρη μας...ΙΜΗΟ πολύ ομορφότερο από το μαύρο.
Comment
-
Comment
-
Bαθμολογίες για το Konami preps three-game package of Solid Snake's previous missions to help gamers prepare for Guns of the Patriots
εδώ
Comment
Comment