Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Κανέναν.
Στα περί Meat Boy συμφωνώ.Ο τίτλος είναι απάλευτος.Το wipeout είναι racing,άρα μούφα για μένα,άρα δεν ασχολούμαι.Αν και όντως κι αυτό δύσκολο είναι.
Μιας και είπατε για Demon's Souls παίζει να είναι πιο challenging τίτλος από το Dark Souls. Πιθανότατα να κάνω λάθος διότι δεν έχω εμπειρία με τον τίτλο του PS 3. Κάποιος που έχει ασχοληθεί εξονυχιστικά και με τα δύο ας μας φωτίσει.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Χρειαζόμαστε επειγόντως gif με επικό Κατσουράνη να βγαίνει από το γήπεδο με το φορείο και να σηκώνεται κατευθείαν.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Προφανώς ρε συ, πλάκα κάνω.
Gif με Καραγκούνη είναι αυτό, πρέπει να χρησιμοποιηθεί.
Μιας και είπατε για Demon's Souls παίζει να είναι πιο challenging τίτλος από το Dark Souls. Πιθανότατα να κάνω λάθος διότι δεν έχω εμπειρία με τον τίτλο του PS 3. Κάποιος που έχει ασχοληθεί εξονυχιστικά και με τα δύο ας μας φωτίσει.
Είναι δύσκολο να πεις ποιο είναι δυσκολότερο. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω ένα αναλυτικό post τώρα που έχω και το platinum στο Dark Souls (τα μόνα platinum μαζί με το Demon's ). Οι πίστες νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είναι δυσκολότερες από τα Demon's, μεταξύ άλλων επειδή οι εχθροί πλέον έχουν πολύ μεγαλύτερο aggro range και σε κυνηγάνε ανελέητα. Από την άλλη τα bosses στο Dark μου φαίνονται αρκετά πιο βατά με εξαίρεση τους Βασιλιάδες και ίσως τον Gwyn (αν και μερικές ουρές είναι πολύ δύσκολο να κοπούν). Η δυσκολία βέβαια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά δε μπορώ να πω με σιγουριά που πέθανα πιο πολλές φορές (Maneater vs 4 Kings).
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Εγώ πάντως απ'όσα έχω δει σε βίντεο κλπ,το Dark μου φαίνεται πιο ζόρικο.Βέβαια από την άλλη,το Demon's είχε διαφοροποιήσεις στη δυσκολία,ανάλογα το WT.
Altair πραγματικα δε στο ειχα, respect . Σχετικα με wipeout, δοκίμασε το καποια στιγμη κα τοτε κρίνε. Σκέψου οτι κι εμενα δε μου αρέσουν τα racing, αλλα το wipeout ειναι ιδιάζουσα περιπτωση.
Το έχω δοκιμάσει λίγο,οκ καλό είναι,απλά δεν είναι ο τίτλος που θα κάτσω να ασχοληθώ.Αυτό είναι όλο.
Thanks.Ούτε εγώ μου το'χα.Πραγματικά δεν το πίστευα ότι θα το πάρω ποτέ. Βέβαια με βοήθησε και ο Straier δίνοντας μου κάποια αντικείμενα.
Comment