Announcement

Collapse
No announcement yet.

N64 VS PSX (The Battle of the Month!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by hideo View Post
    χαλαρα τερματησα το Tomb raider 1 πριν ενα χρονο και μαλιστα τα γραφικα του μου αρεσαν.

Ισως δεν ειχες κονσολα της εποχης γι αυτο και δεν εκτιμας αυτα τα γραφικα.Το Τοmb Raider για παραδειγμα ηταν παιχνιδι που οταν το πρωτοειδα δεν πιστευα αυτο που εβλεπα(και δεν μιλαμε για ενθουσιασμο τυπου ''οο γραφικαρες το Uncharted'').
    Όποτε και να το παιξω αυτο το παιχνιδι παντα θα βλεπω οτι εχει καλα γραφικα.Και αυτο ισχυει για ολα τα παιχνιδια της εποχης,αλλα και για παιχνιδια προηγουμενης γενιας(16bit,8bit κτλ).Aρκει βεβαια να ειχαν καλα γραφικα για την εποχη τους.
    Μα βέβαια δεν διαφωνώ για την επόχή τους τα σπάγανε.
    Εγώ μιλάω για το σήμερα.
    Κλασικό παράδειγμα το Gran Turismo που όταν πρωτοβγήκε πολύ ψάρωναν στο replay και νόμιζαν ότι είναι αληθινό replay αλλά σήμερα δεν το πολυπαλέυω.
    Βέβαια το ίδιο θα λέμε και σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα βλέπουμε το Uncharted ''Πόσο ψεύτικο δείχνει;''

Comment

• Originally posted by Ground_zero View Post
      Thn epomenh fora tha sas valei na xorophdate san tis maimoudes *deleted* kai tha lete kai efxaristw.

Ωραίο επίπεδο.
      Πόσο είπαμε είσαι; 14; 15;
      I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

• Hideo, απλά είδα ότι τα ανέφερες μαζί με τα ISS του PS2 που, πραγματικά δεν έχουν καμία σχέση σαν παιχνίδια, και υπέθεσα ότι τα έβαζες στο ίδιο καζάνι
        Εκανα αναφορα σε αυτα του ps2 γιατι ουσιαστικα πηγαν να συνεχισουν απο κει που σταματησαν στο N64,αλλο που απετυχαν παταγωδως.Σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν την ποιοτητα αυτων του N64.Aυτο ειναι δεδομενο.

Οπως αντιστοιχα και τα σημερινα pes κατα την γνωμη μου εχουν χασει την μπαλα και δεν εχουν καμια σχεση με αυτα του ps2.

Εγώ μιλάω για το σήμερα.
        Κλασικό παράδειγμα το Gran Turismo που όταν πρωτοβγήκε πολύ ψάρωναν στο replay και νόμιζαν ότι είναι αληθινό replay αλλά σήμερα δεν το πολυπαλέυω.
        Αυτο λεω.Oτι επειδη ακριβως ειχαν γραφικαρες τοτε,ειναι σαν να γυρναω κατα καποιον τροπο τον χρονο πισω σε εκεινες της εποχες οταν παιζω αυτα τα παιχνιδια και ετσι εντυπωσιαζομαι απο πιξελιασμενες αρκουδες και τετραγωνισμενους κροκοδειλους.

Comment

• Μα αυτό ήθελα να σου πω ρε συ, ότι δε πήγαν να συνεχίσουν από εκεί που σταματήσαν τα ISS του N64, άλλαξε τελείως η gameplay formula των παιχνιδιών. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια.

Btw, εγώ εύκολα παίζω αρκετά PS1 games σήμερα, χωρίς να έχω πρόβλημα με τα γραφικά. Τα Crash πχ, και λόγω της νοοτροπίας των παιχνιδιών, δείχνουν καλά ακόμα και σήμερα.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ε ναι αφου απετυχαν παταγωδως ειναι εντελως διαφορετικα παιχνιδια.Το ιδιο λεμε(πανω κατω).
            Aυτα του N64 ειχαν περισσοτερο arcade προσεγγιση.Αυτο προσπαθησε να συνεχισει η ιδια ομαδα και στο ps2,ανανεώνοντας ολοκληρωτικα το παιχνιδι καθως περασε στην επομενη γενια.Αυτη η ανανεωση εφερε τελικα αθλια αποτελεσματα.

Κατι αναλογο εγινε και με τα νεα pes.Η μεταβαση στην νεα γενια ηταν αποτυχια.Ελικρινα τα fifa μου θυμιζουν περισσοτερο τα pes του ps2.
            Αυτο δεν σημαινει οτι δεν συνεχισαν απο κει που σταματησαν στο Ps2.Απλα ηταν αποτυχμηνεη η μεταβαση στην νεα γενια.

Kαπως ετσι τα βλεπω εγω τουλαχιστον τα πραγματα.

Comment

• Ναι τα PES συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν, άλλο που, στη τωρινή γενιά, τα έκαναν μαντάρα.

Τα ISS του PS2 όμως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους τίτλους του N64. Δεν αναφέρομαι στη ποιότητά τους και στο ότι δε κατάφεραν να τα κάνουν καλά, αλλά στο ότι μιλάμε για τελείως διαφορετικούς τίτλους, με εντελώς διαφορετικούς μηχανισμούς, διαφορετική λογική κλπ.

Δε πήγαν δηλαδή να φτιάξουν ένα ISS σα του N64 στο PS2, αλλά επιχείρησαν να φτιάξουν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• Tι να πω ρε συ loggo,απλα διαφωνουμε.(χωρις βεβαια να ειμαι απολυτος οσον αφορα την αποψη μου).

Κατα την γνωμη μου(αποσο θυμαμαι,καθως ειχα παιξει και του N64 και του ps2) πηγαν να συνεχισουν τα iss pro του N64,δεν αλλαξαν το ονομα,αλλα αλλαξαν πολλα πραγματα.Η ιδια εταιρια ηθελε ξαναβγαλει ενα παιχνιδι που θα ειναι πιο arcade απο τα pro evolution.

''Aνανεωσομετρο'' δεν υπαρχει οποτε για αυτο μαλλον και διαφωνουμε.Αλλοι για παραδειγμα θεωρουν ανανεωση το Resi4,αλλοι εντελως διαφορετικο παιχνιδι.

Αυτο ειναι του Ps2 το iss.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                  Αυτο λεω.Oτι επειδη ακριβως ειχαν γραφικαρες τοτε,ειναι σαν να γυρναω κατα καποιον τροπο τον χρονο πισω σε εκεινες της εποχες οταν παιζω αυτα τα παιχνιδια και ετσι εντυπωσιαζομαι απο πιξελιασμενες αρκουδες και τετραγωνισμενους κροκοδειλους.
                  Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ ο λόγος που κάποιος που μεγάλωσε με Ν64 να γουστάρει να ξανα-παίξει ένα παιχνίδι βγαλμένο από τα misty mountains με δάκρυα στα μάτια (όχι από την συγκίνηση, από τον πόνο) και το οποίο στην πρώτη χειροβομβίδα να γονατίζει το frame rate σε 5fps (hint hint)
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Hideo αυτό δεν είναι το ISS3 που λέει, αυτό είναι το Jikkyou World Soccer που είχε βγει στην Ιαπωνία (το είχαμε αναφέρει και στο thread του Football Kingdom). Αυτό όντως ακολουθεί τη λογική των τίτλων του 64 και τα κάνει μαντάρα.

To ISS3 είναι αυτό:

Και το ISS2 πχ αυτό:

Τραγικές προσπάθειες για μια Arcade version του PES, καμία σχέση με τους τίτλους του N64.
                    Είχα κάνει το λάθος να το αγοράσω αυτά τα ISS.

Comment

• Tεσπα δεν το αποκλειω να ειχα παιξει αυτο που λες.Αλλωστε τοτε με τις αντιγραφες ειχαμε αρκετα δωρα απο Ιαπωνα θειο.

Comment

• Εγώ αυτό που έπαιξες δεν ήξερα καν ότι υπήρχε και το ανακάλυψα τυχαία πέρσι στο YouTube. Θυμάμαι είχα φάει τον κόσμο να το βρω γιατί όντως ακολουθούσε τη λογική των παλιών ISS. Το βρήκα και τελικά απογοητεύτηκα, πολύ κατώτερο από το ISS 2000. Υπάρχει στο snesorama για όποιον ενδιαφέρεται btw.

Comment

• Μεγαλη κοντρα και αυτη N64 και ISS με PS και Pro :xp:
                          Εγω παντως ειχα ξεκινησει τα ποδοσαφαιρακια στο ps με το Adidas Power Soccer

ακομα θυμαμαι την εισαγωγη

ποιος το θυμαται ;

Μετα εμαθα τα Fifa και pro, δοκιμασα και iss στην πορεια και αν και προτημουσα την λογικη του pro μια χαρα μου αρεσε και αυτο .
                          Θυμαμαι ποτε δεν ειχα κακη αποψη για τα iss μαλλον παντα ηταν θεμα γουστου και το πια κονσολα ειχε ο καθενας τοτε.

Εγώ μιλάω για το σήμερα.
                          Βέβαια το ίδιο θα λέμε και σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα βλέπουμε το Uncharted ''Πόσο ψεύτικο δείχνει;''
                          Καμια σχεση, για εμενα το καθε Tomb Raider παντα θα εχει καλα γραφικα και παντα θα θυμαμαι οτι ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του.

Comment

• Αν είχε παίξει κανείς ISS Pro και ISS, ήταν σχεδόν αδύνατο να γυρίσει στο FIFA. Μάνο το 98 ήταν αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά και πάλι πολυ πίσω από τις σειρές της Konami.

Είχανε καλά intros όμως, όταν άρχιζε το παιχνίδι υπήρχε θέμα.

Comment

• Εγω ειχα ξεκινησει στο ps απο το actua soccer,αν και το επαιζα σε φιλο(δεν ειχα psx τοτε)

και sto saturn με το worldwide soccer

Comment

• Αν είχε παίξει κανείς ISS Pro και ISS, ήταν σχεδόν αδύνατο να γυρίσει στο FIFA. Μάνο το 98 ήταν αξιοπρεπές παιχνίδι, αλλά και πάλι πολυ πίσω από τις σειρές της Konami.

Είχανε καλά intros όμως, όταν άρχιζε το παιχνίδι υπήρχε θέμα.

Σωστο για αυτο και οι περισσοτεροι το παρατησαμε το fifa.
                                Εγω ξανα επιιασα το φιφα φετος μετα απο μια 10ετια και οπως ολοι ελεγαν ειδα ακομα πιο καθαρα τα προβληματα του pro .

Edit: Το
                                actua soccer δεν επαιξα ποτε το Sega Worldwide Soccer '97 απο την αλλη ηταν πολυ καλο

Comment

Working...
                                X