Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Somari ένα είναι το Batman returns και είχε βγει για SNES. Αν και φαντάζομαι θα το έχεις λιώσει κι εσύ

Ταινιάρα γαμώτο μου κι ας λένε ό,τι θέλουνε!!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Batman Returns (NES - Emulator)

Μη τα ρωτάτε, παιδικοί ευσεβείς πόθοι που μου το είχαν δανείσει για Famiclone και δε πρόλαβα να το τελειώσω

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    ΝΒΑ 96 SNES
    Ήταν το game που είχα πάρει στα τελειώματα της κονσόλας τότε μαζί με την κονσόλα.Τι μου θύμισες τώρα!!!Το είχαμε λιώσει τότε θυμάμαι.Άπειρα multi με αρκετό σπάσιμο νεύρων ειδικά από μένα.Ναι ήμουν πολύ νευρικός τότε.Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που θα μου μήνουν αξέχαστα:
    1)η μια μπασκέτα βρίσκεται στον αέρα.... ναι παρατήρησέτο να δεις!!!!
    2)οι παίχτες πηδάνε θαρρείς και είναι άλτες μήκους με μεγάλο διασκελισμό από τη μια άκρη στην άλλη!!!
    3)μπορείς βάζοντας το όνομα κάποιου μεγάλου star του παρελθόντος στο edit player πχ jordan να πάρεις αυτούσιο τον παίχτη με τα χαρακτηριστικά του και να τον βάλεις σε όποια ομάδα θες.Εννοείται πως μπορείς να τα αλλάξεις κιόλας άμα θες να τον κάνεις πιο uber!!!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    'Έτσι!

Καλό το Kick Off, αλλά η πιο ρεαλιστική προσέγγιση με το σύστημα που η μπάλα δε μένει στα πόδια του παίχτη (πολύ μπροστά για την εποχή btw), συνεπάγεται learning curve αρκετά μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Sensible Soccer. Όπως καταλαβαίνεις τα παιδιά εδώ δε παίζει να κάτσουν να περάσουν από τέτοιες διαδικασίες.

Συν τοις άλλοις, το Kick στερείται δυο βασικών πραγμάτων.

Δεν έχει σύστημα one-touch passing για διαστημικό τόπι.
    Και, φυσικά, δεν έχει Athens με Frentzeskos.

Ακόμα και το παλικάρι που έχει φέρει το Xbox360 με το Pro Evolution 6, λιώνει στο Sensible!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Loggo View Post
    Έχει μπει Laptop με emulators και pad εδώ πέρα (όπως επίσης και Xbox360 lol).

Σε όλο το στρατόπεδο εδώ στον Karavomilos City είμαστε 6 στρατιώτες και οι μισοί έχουμε λιώσει στο Sensible Soccer του Mega Drive. Ο λόχος Παναθηναικοκρατείται κι έτσι παίρνουμε Athens και τα σαρώνουμε όλα.

DunisWerzychaSeravakos μπροστά και Frentzeskos στο κέντρο πετάνε φλόγες.

Τεράστιο τόπι.
    Πόσο μα πόσο τεράστιος...

Γιατί Sensible soccer όμως και όχι Kick Off?

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    ΝΒΑ 96 SNES

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ το έπαιξα και το τελείωσα στο megadrive με save states και νόμιζα ότι κι εσύ στην έκδοση megadrive το έπαιξες.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Den exoun oi Amiga emulators (i toulaxiston aftos pou epaiza ego) save states

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Somari αν το έπαιξες με save states σε πιστεύω.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Mega Drive ? Ε ρε τυχεροί !

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Έχει μπει Laptop με emulators και pad εδώ πέρα (όπως επίσης και Xbox360 lol).

Σε όλο το στρατόπεδο εδώ στον Karavomilos City είμαστε 6 στρατιώτες και οι μισοί έχουμε λιώσει στο Sensible Soccer του Mega Drive. Ο λόχος Παναθηναικοκρατείται κι έτσι παίρνουμε Athens και τα σαρώνουμε όλα.

DunisWerzychaSeravakos μπροστά και Frentzeskos στο κέντρο πετάνε φλόγες.

Τεράστιο τόπι.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Pic or it didn't happen.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Teleiosa to Shadow of the Beast

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Alexandros View Post
    Τσίμπησα το Starcraft πριν λίγες μέρες (σε digital μορφή) και παίζω το Terran campaign ώστε να ξέρω τι μου γίνεται όταν πιάσω το SC2.
    Έλα στην παρέα μας φαντάρε! Είμαστε 3 άτομα που παίζουμε το Starcraft 1 στο forum - εγώ είμαι στη μέση ακριβώς του Broodwar.

Μου μπαίνουν επίσης περίεργες σκέψεις για να ξεκινήσω Civilization 5 ή να συνεχίσω κάποιο από τα παιχνίδια που έχω αφήσει στο ράφι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    SC einai to Soulcalibur
    An thelete na peie Starcraft peite Starcraft please.

Ah kai WB by the way.

Leave a comment:

Working...
X