.Εγω σημερα μετα απο ωριμη συζητηση με καποιους απο εδω μεσα (Team Daily) που τους ελεγα πως θελω κατι μικρο κι ευχαριστο να ασχοληθω αυτες τις μερες κατεληξα στο να ανοιξω το Wii μετα απο μηνες.
Χαζευα τα παιχνιδια μου (σιγα τα πολλα που χω βεβαια) και δεν εβλεπα τιποτα που καιγομουν να βαλω. Εβαλα λιγο Corruption, μου φανηκε απιστευτα sensitive το wiimote και μ΄αυτα και μ' αυτα πηγα το save μου απο τη μιαμιση ωρα στις 2, wow.
Καλο ηταν αλλα εκεινη τη στιγμη δε μου κανε κλικ να ασχοληθω παραπανω.
Χαζευα μετα τα channels και ειδα ενα DKC2 να μου κλεινει το ματι. Οντως η υπαρξη VC ειναι μεγαλη υποθεση, γιατι εστω και 'παρανομα" εχω προσβαση σε ολη τη βιβλιοθηκη των περισσοτερων παιχνιδιων που εχουν βγει σε συστηματα της Nintendo
Οποτε και να το παιξω το DKC2 παντα το απολαμβανω και καθε φορα μου κανει εντυπωση το ποσο απιστευτα καλο OST εχει.. Δε μπορω να χωνεψω το οτι γραφαν τοσο καλα κομματια 15 χρονια πριν.
Εβγαλα 2 κοσμους σε λιγοτερο απο μιση ωρα και το αφησα εκει.
Αλλο value for .. erh.. megabytes downloaded παιχνιδι ειναι η συλλογη Mario All Stars + Mario World. To SMW ειχε την τιμητικη του το οποιο συγκριτικα με το DKC2 φαινοταν πολυ λιγοτερο πιξελιασμενο στην hdtv μου.
Οπως και να χει με αυτα τα παιχνιδια παντα καταληγω στα ιδια συμπερασματα και παντα καποιοι θα διαφωνουν (για ποιον χτυπαει η καμπανα; ). Tα DKC ειναι ευκολα, τo SMW ειναι υποδειγμα platforming με ολη τη σημασια τις λεξης (imo ο,τι πιο πληρες εχει βγει ποτε στις 2 διαστασεις), τα DKC ειναι ευκολα στις σειρες με τα very best OSTs ever και αλλα πολλα που δεν ξερω αν εχει νοημα να αναφερω.
Δεν ξερω γιατι τα γραφω ολα αυτα, απλα χαρηκα που ξεφυγα λιγο, εστω και γυρνωντας στα αγαπημενα μου 16μπιτα παιχνιδια. Παντως τα χαιρομαι πολυ και το Wii οντως κερδιζει ποντους για αυτη του τη χρηση, ενω η προσθηκη του original SNES controller ανεβαζει την εμπειρια κατακορυφα imo.

Leave a comment: