Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sub_zero
    replied
    Καλά εννοείται ότι το tetris είναι σταθερή αξία, δεν βαριέσαι ποτέ.
    Το 2 οκ θα το βρω εύκολα και από κανένα γνωστό εδώ. Το Alex kidd για το wii το έχεις; Αυτό ψάχνω και δεν μπορώ να το βρω

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Εννοειται πως συμφωνω με το 1ο που λες, απλως ηθελα να κανω μια παρατηρηση.
    Το 2 το εχω εγω αν ενδιαφερεσαι.

Οσο για το 1 το θεμα ειναι και ποσες φορες στη σειρα αντεχει να το παιξει κανεις, μιας και λιγο λιγο δυσκολευει. Μια φορα το χα τελειωσει 3 φορες νομιζω, αλλα οκ καπου κατανταει και κουραστικο συν τοις αλλοις.
    Ευτυχως στις δυσκολες στιγμες παντα υπηρχε το Tetris για να με γλυτωσει απ' αυτην την ανια.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Το ότι τα επόμενα ήταν πολύ καλύτερα δεν αναιρεί το γεγονός ότι και με το 1 πορωνόμασταν. Όταν παίζαμε τα παιχνίδια στην εποχή τους δεν υπήρχε ο παράγοντας νοσταλγία.
    Πάντως Dj δεν το λέω από άποψη απλότητας αλλά ότι γενικότερα τα παιχνίδια ήταν χωρίς save και κάθε φορά φτου και από την αρχή μέρχι να το μάθεις σιγά σιγά όλο και να το τερματίσεις μονοκοπανιά. Την πρώτη πίστα κάθε παιχνιδιού μπορεί να την είχες παίξει και εκατοντάδες φορές.
    Χeno καλή ιδέα αλλά πρέπει να βρω κάποιον να μοθ δανείσει το 2 γιατί αν και το είχα λιώσει ως δανεικό ποτέ δεν το αγόρασα ο ίδιος. Για το 3 ότι και να πω είναι λίγο, ίσως το αγαπημένο μου παιχνίδι στο gameboy

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο σχεδιαστικα, για ολα φταιει ο παραγοντας νοσταλγια και οι αναμνησεις που ξυπνανε τετοια παιχνιδια. Παντως δεν ξερω τι λετε, αλλα και τοτε πανευκολο ηταν .
    Τωρα δε νομιζω να το ξαναπαιζα, το βρισκω πολυ μικρο απεναντι στο sequel του.
    Παρτα ολα στη σειρα Sub .

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Οταν ενας τιτλος ειναι καλα σχεδιασμενος, οσο απλος και να ειναι....;

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Δεν νιώθω παιδί, ίσα ίσα που καταλαβαίνω περισσότερο από κάθε άλλη περίπτωση ότι έχω μεγαλώσει. Παιχνίδια που κάποτε δεν μπορούσαμε να τα τερματίσουμε τώρα τα τελειώνουμε για πλάκα.
    Ωραίες εποχές τότε πάντως, χωρίς πολλά πολλά που ακόμη και τίτλοι του 40λεπτου ήταν ικανοί να μα πορώσουν τόσο πολύ.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Super Mario Land μετά από 17 χρόνια:xp:...
    Μλκ το τερματισα κι εγω πρωτη φορα στην ζωη μου οταν ημουν πριν κατι μηνες στο 424 ΓΣΝ... Δεν νιωθεις λιγο πιο παιδι εκεινη την στιγμη;

Retro Gaming ftw...

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Τελείωσα το The Longest Journey.
    Αυτό το παιχνίδι ήθελα να το παίξω από τότε που είχε βγει το πρώτο του demo.
    Τελικά τα κατάφερα μερικά χρόνια μετά.
    Από τα πολύ καλά adventures. Όποιος φαν του είδους δεν το έχει παίξει να το κάνει άμεσα.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Super Mario Land μετά από 17 χρόνια:xp:...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Μπράβο ρε συ, θέλω κι εγώ να ασχοληθώ με αυτή τη σειρά. Δυστυχώς όμως ποτέ δεν έχω καταφέρει να παίξω πάνω από ένα τέταρτο το κάθε παιχνίδι . Το 1 άκουσα ότι κρατάει καμιά δεκαριά ώρες, επομένως κάνε λίγη υπομονή και θα το τερματίσεις κάποια στιγμή.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Loggo τερμάτισες τα άλλα Phantasy Star; Παλικάρι ρε συ, εγώ δεν την έχω παλέψει με κάνενα. Μόνο το IV μου φαίνεται βατό, όλα τα άλλα απλά Μeeeeeeh.
    Τα Phantasy Star του Mega Drive τα είχα τελειώσει παλιότερα, θυμάμαι πάντως ότι πριν κανα δυο χρόνια που επιχείρησα να τα ξαναπαίξω κι εγώ μόνο το PS IV (που αποτελεί και τη κορωνίδα της σειράς) μπορούσα να συνεχίσω. Γενικά είναι πολύ retro για τα σημερινά δεδομένα, αν και το PSIII είχε μερικές ιδιαίτερα πρωτοποριακές ιδέες για την εποχή. Η συχνότητα των random encounters, σε συνδυασμό με τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, δε βοηθάνε καθόλου.

Οι πρώτες ώρες του παιχνιδιού είναι πραγματικά θάνατος. Το ξέρω ότι δε με τιμά, αλλά ομολογώ ότι αν και προσπαθώ να το αποφεύγω, καμιά φορά κάνω χρήση του save state system που προσφέρει το collection. Αν και σαν 8bit RPG, τόσο το ίδιο το σενάριο, όσο και η ανάπτυξή του, είναι εντελώς επιφανειακά, το έχω βάλει πείσμα να δω πως ξεκίνησε η τετραλογία. Εξάλλου πόσο να κρατάει πια; 8bit RPG είναι.

Ξέρω ότι αγγίζω τα όρια του μαζοχισμού, αλλά έχοντας παίξει τα υπόλοιπα παιχνίδια και γνωρίζοντας πως εξελίσσεται το story, έχει τη πλάκα του να βλέπω τις διάφορες αναφορές και να επισκέπτομαι τις γνωστές περιοχές στο παρελθόν. :kill:

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Χοχο, ξεκίνησα το Tales of Monkey Island. Είμαι στο σημείο που προσπαθώ να επισκευάσω το τέταρτο altar (Nick αν το κατάφερες βοήθα), και το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Περισσότερα στο ανάλογο θέμα σε λίγο καιρό. Το παιχνίδι πάντως είναι πολύ ευχάριστο (αν και εύκολο για το βετεράνο της σειράς), με ένα αθώο χιούμορ διαφορετικό από τα κλασσικά.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Loggo τερμάτισες τα άλλα Phantasy Star; Παλικάρι ρε συ, εγώ δεν την έχω παλέψει με κάνενα. Μόνο το IV μου φαίνεται βατό, όλα τα άλλα απλά Μeeeeeeh.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Συνεχίζοντας τη ρετρίλα αυτή την περίοδο παίζω The Longest Journey.

Επίσης συνεχίζω το Final Fantasy 5.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    SENSE
    loggo really needs some
    :kill::kill::kill:

Leave a comment:

Working...
X