Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Gaming Today

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Demon's Crest για το SNES, με κάποια χρόνια καθυστέρηση. Το ολοκλήρωσα μέσα σε δύο μέρες. Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο action adventure. Super αισθητική, super μουσική και creepy ατμόσφαιρα. Το μόνο που το αδικεί είναι αυτή η εμμονή της Capcom με τα passwords. Ευτυχώς ο zSNES φρόντισε γι'αυτό αν και δε χρησιμοποιήσα save states etc για boss fights etc αλλά μόνο αφού ολοκλήρωνα ένα stage, έπαιρνα ένα crest etc

Θα πάω και για το 100% μιας και 2 αντικείμενα μου λείπουν.

Επίσης είναι δυσκολούτσικο καμμία σχέση με Metroid και Castlevania, θέλει να ξέρεις τα patterns etc και όχι να πηγαίνεις full επίθεση- όχι πάντα τουλάχιστον. Μαζί με SotN, Super Metroid νομίζω αποτελούν για μένα την χρυσή τριάδα των 2d action adventures.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by straier View Post
    O Luigi πάντα ήταν αντιπαθητικός χαρακτήρας...
    Originally posted by Altair View Post
    Δεν έχω ιδέα που κολλάει αυτό στην κουβέντα σας,αλλά συμφωνώ Straier.
    O Luigi σαν χαρακτήρας στο super mario kart εννοεί.Αντιπαθητικός είναι όταν παίρνεις συγκεκριμένο χαρακτήρα(επειδή βγαίνει πάντα πρώτος).Με άλλον είναι άλλος πρώτος και άρα εκνευριστικός.Βασικά σε αυτό το kart καλοί παίχτες είναι ο koopa troopa και ο toad.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν έχω ιδέα που κολλάει αυτό στην κουβέντα σας,αλλά συμφωνώ Straier.

Leave a comment:

• straier
    replied
    O Luigi πάντα ήταν αντιπαθητικός χαρακτήρας...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Νομιζω πως τα unlockables σταματανε στο ενα επιπλεον cup.
    Οντως υπερβολικα αδικο παιχνιδι απο αποψης AI αλλα γι' αυτο το λατρευουμε .

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Παίζω το super mario kart στο snes!Μιλάμε για το απόλυτο challenging(και cheating) mario kart παιχνίδι.Μόλις ξεκλείδωσα το special cup!Δεν έχει 150cc το παιχνίδι ε?Άλλα unlockables έχει?

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ducktales είναι αυτό με το ελικόπτερο στο εξώφυλλο; Κι εγώ μικρός το πάλευα αλλά δεν το είχα τερματίσει ποτέ

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Pifff...

Τα ducktales τα έπαιζα από εποχή Sega Master System. Ήταν ένα ωραίο platform παιχνιδάκι !

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Ολοι τα χουν παιξει αυτα τα παιχνιδια μικροι τελικα .
    Νομιζω οτι το Duck Tales ειχε και πολυ καλη μουσικη αν θυμαμαι καλα.
    Το Darkwing Duck παλι δεν το τελειωσα ποτε, μου ειχε φανει πολυ δυσκολο τοτε:/.

Το Maui Mallard το χα αγορασει για PC το 1996 αν θυμαμαι καλα, φοβερη αγορα . Νταξει πλακα ειχε, αλλα οκ τοτε υπηρχαν πολυ καλυτερες επιλογες στο χωρο και εκλαιγα τα λεφτα μου (ποια λεφτα δηλαδη, μαλλον την ευκαιρια που ειχα τοτε να παρω ενα παιχνιδι της επιλογης μου μιας και ηταν και Χριστουγεννα ).

Leave a comment:

• straier
    replied
    Για να πω και γω κάτι εντός θέματος έχω τερματίσει νομίζω το Ducktales στο gameboy. Δεν είμαι σίγουρος αν λέμε το ίδιο παιχνίδι βέβαια. Ήσουν ο Σκρουτζ και χοροπηδούσες με τη μαγκούρα και σε κάποια στιγμή πολεμούσες και τη Μάτζικα. Μάλλον κάποιος μου το είχε δανείσει αλλά δε θυμάμαι πώς και τι.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw to Ducktales pou teleiwsa htan daneiko, alla se diko mou gameboy lol

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    To Ducktales το είχα τερματίσει σε μια μέρα σε δανεικό gameboy φίλου όταν ήμουν Ε δημοτικού. Παιχνιδάρα. Το Darkwing πολύ αργότερα σε NES emu.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είχα τελειώσει είτε το Quackshot είτε το Maui Mallard.Βλακείες λέω,ένα άλλο είχα τελειώσει με τον Duffy Duck (καμία σχέση με Disney).Darkwing Duck είναι παιχνιδάρα,το είχα τελειώσει πριν πολλά χρόνια,ενώ το Ducktales το έχω παίξει ελάχιστα (για 2 μέρες μου το είχανε δανείσει μόνο).

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Πολύ σωστοί με το Quackshot, θα το δω κι εγώ έτσι για την πλάκα! Το Maui Mallard επίσης είναι κορυφή και το συστήνω σε όσους (ελάχιστους) δεν το έχουν παίξει.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Αρχηγέ τα είπαμε και από msn, δυνατές επιλογές και σωστές απόψεις. Παράτησες 3 FF για retro βέβαια, αυτό δε στο συγχωρώ .

Leave a comment:

Working...
X