Bugs&Taz:Lost in Time[/b]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PS1: Ξεχωριστοί τίτλοι & Lost Gems
Collapse
X
-
σε τι κονσολα??αν και δεν παιζει να το παιξω γιατι πλεον δεν μπορω να πω πως με συγκινουν τετοιους ειδους παιχνιδια και γενικα platform videogames.τελος παντων μερικα ακομα διαμαντακια του ps1 ειναι το driver 2,syphon filter,Future Cop: LAPD 2100,Pandemonium,Rival Schools.
Leave a comment:
-
Κυκλοφόρησε και μάλιστα είναι πολύ ανώτερο του πρώτου.Λέγεται Bugs&Taz:Lost in Time και το γεγονός πως μπορείς να παίζεις διπλό το ανεβάζει πάρα πολύ σε σχέση με τον προκάτοχό του.Έχει και κάποια άψογα mini games και καλύτερο χιούμορ από το πρώτο.κριμα που δεν κυκλοφορησε sequel[/b]
Leave a comment:
-
Bugs Bunny lost in time [/b]
πω ρε τρομερο παιχνιδι!!θυμαμαι που το ειχαμε λιωσει με τα αδερφια μου.κριμα που δεν κυκλοφορησε sequel
Leave a comment:
-
Μου φαίνεται πως όλοι είχαμε ίδια γούστα. Και εγώ είχα ασχοληθεί πολύ με αυτό το παιχνίδι μικρός. Απλά παιχνίδια, μάλλον απλοϊκά, ίσως όχι καλά (με την φορμαλιστική έννοια του όρου) αλλά παραμυθένια και γητευτικά που μας μεγάλωσαν.Bugs Bunny lost in time [/b]
Leave a comment:
-
Θα σου προτεινω και γω μερικα games PSX :
Fighting Force 1 3D double dragon πολυ πλακα παιζεται 2πλο ξερω και τον uber κωδικο
Air Combat ναι πριν το Ace Combat που προαωπικα μου αρεσε παρα πολυ
Ridge Racer Arcade racing μεχρι θανατου
Vandal Hearts nice rpgaki
Bugs Bunny lost in time
αυτα προς το παρων
Leave a comment:
-
Το πρώτο Parasite Eve είναι must τουλάχιστον προς δοκιμή. Πολύ καλός τίτλος για την εποχή.
Leave a comment:
-
Αν θες κατι mature εξ' Ιαπωνιας που θα σε βαλει σε σκεψεις και δε βρωμαει "ιαπωνεζιλα", κατι που νομιζω πως δε σου αρεσει, τοτε δοκιμασε τα Vagrant Story και FF Tactics και μη χασεις το χρονο σου με αδιαφορα "δυτικοποιημενα" παιχνιδια τυπου Parasite Eve (μιας και το ανεφερες καποια στιγμη νομιζω).
Leave a comment:
-
Γιατί απ'τα δικά του.......O rayman βγήκε σε 3d και έσπαγε κόκκαλα[/b]
Leave a comment:
-
Δικιά μου λιστούλα...
Legend Of Dragoon: Ένα από τα καλύτερα RPG που έχουνε βγει ποτέ,και σίγουρα λιγάκι underground.Δοκίμασέ το 1000%
Rayman The Great Escape: O rayman βγήκε σε 3d και έσπαγε κόκκαλα
Micromachines: Εθιστικότατο racing game επάνω σε τραπέζια,σε μπιλιάρδα,κήπους κτλ
Legend Of Legaia: RPG και αυτό,με πρωτότυπο σύστημα μάχης
Spyro The Dragon : Πολύ ωραίο platform με τον γνωστό μας δράκο
Gex Deep Cover Gecko : Πολύ αστείο platform με τρομερό level design
Αυτά πέραν των κλασικών από εμένα(για τώρα at least
).Αν έπρεπε να διαλέξεις μόνον ένα από αυτά τότε πάρε το Legend Of Dragoon.Το παιχνίδι είναι απλά αριστούργημα.
Leave a comment:
-
Τι μου θύμισες τώρα10.Legend(καμμένο beat em up από τη funsoft i think)-εναλλακτικά θα σου πρότεινα το ΤrashIt! που πάλι είναι καμένο αλλά έχει κάτι γοητευτικό.Your call... [/b]
Επίσης θα σου πρότεινα το λούκυ λουκ
Leave a comment:
-
Ακούγεται τρομακτικόΤο Bloody Roar μιας και το θυμήθηκα....beat em up που μεταμορφώνεσαι σε κάποιο αιμοβόρο αίμα...μουαχαχαχ!!!!
[/b]
(το σκισαμε στο quoting αλλά εγινε όσο έγραφα lol
)
Παρεπιπτόντως το Nightmare Creatures το είχα ξεχάσει εντελώς... και ψήνομαι πολύ να το ξαναπαίξω...
Leave a comment:
-
Αχέμ.....ζώο εννοούσα.....
χα....χα....γελάσαμε πάλι....χα.....
:Ρ
Leave a comment:
Leave a comment: