Έσπασα ρεκόρ. Τερμάτισα στο PSP το Crash Bandicoot 2 100% σε λιγότερο από 24 ώρες, χωρίς ιδιαίτερη βία
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Crash Bandicoot
Collapse
X
-
Originally posted by Phantom Duck View PostΈσπασα ρεκόρ. Τερμάτισα στο PSP το Crash Bandicoot 2 100% σε λιγότερο από 24 ώρες, χωρίς ιδιαίτερη βίαsigpic
Comment
-
Το πρώτο Crash Bandicoot ήταν παλούκι. Δεν βοήθαγε και η φθηνή δυσκολία βέβαια με το δύσχρηστο save system, όμως και καθαρά platformικά να το πάρουμε, ήταν παλουκοπαίχνιδο. Δείτε εδώ ολοκληρωμένη πίστα που έμεινε απ' έξω μόνο και μόνο επειδή διαπίστωσαν λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού πως ήταν πολύ δύσκολη για να μπει μέσα. Όοοολο αυτό το πράμα με τα άλματα ακριβείας, πρέπει να το βγάλεις χωρίς να χάσεις ζωή αν θέλεις να πάρεις το gem. Εφιάλτης, όχι αστεία.
Είναι ένα από τρία παιχνίδια που με έκαναν να πιστεύω στα 14-15 μου πως είμαι παιχτούρα όταν το ολοκλήρωσα 100%. Τα άλλα δύο είναι της Taito, Bubble Bobble και Rainbow Island.
Comment
-
Υπάρχει ένα top 10 στο Enternity για τους τίτλους Crash Bandicoot. Μεγάλο φάουλ η σειρά των παιχνιδιών κατά τη γνώμη μου.
Comment
-
Βασικά είναι 1, 2, 3, CTR (με όποια σειρά προτιμάει ο καθένας) >>>>>> όλα τα υπόλοιπα (με όποια σειρά προτιμάει ο καθένας). Το να μπει κάποιος από τους μεταγενέστερους τίτλους μπροστά απο τίτλο της Naughty Dog είναι ιεροσυλία για τους fan.
Αλλά ναι, είναι όλα υποκειμενικά...
Comment
Comment