Announcement
Collapse
No announcement yet.
Beat 'em ups!
Collapse
X
-
Πρέπει να μπορώ να κατεβάσω την gamepass έκδοση στον υπολογιστή, θα το δοκιμάσω αύριο και θα ειδοποιήσω. Μέσα είμαι αλλά να προειδοποιήσω πως το online κομμάτι του παιχνιδιού είναι μέτριο, δοκίμασα να παίξω με Evans και είχε τρελά frame drops. Όπως και να έχει θα είναι τρελή φάση.
-
Μπράβο Ryu που το πόσταρες.
Το Streets of Rage 4 το λάτρεψα. Το έχω παίξει πάρα πολλές φορές, έχω συνολικό playtime πάνω από 60 ώρες και ακόμα δεν το έχω βαρεθεί. Πρόσφατα μάλιστα το τελείωσα και στο very hard. Περιμένω πως και πως το dlc το οποίο και θα αγοραστεί day1, θέλω περισσότερο streets of rage 4 όπως και να το κάνουμε.
Δεν ήξερα ότι ήταν από εκεί ο ξιφίας, έμαθα και κάτι χρήσιμο σήμερα.
Ε γενικά τέτοιες μικρές ομάδες έχουν την τάση να κάνει αναφορές η μια σε παιχνίδια άλλης.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Για να ετοιμαζόμαστε να το ξαναπιάσουμε σιγά-σιγά:
Θα είμαι ειλικρινής όμως. Τον ξιφία τον θεωρώ άκυρη προσθήκη (τον βάλανε και στο poster 😒), πολύ cult για το ύφος του παιχνιδιού. Στην τελική δεν παίζεις River City Girls βρε αδερφέ.
Παρεμπιπτόντως πολύ καλό το Girls (είναι και στο Gamepass), με μόνο μείον:
River City Girls.jpg
- Likes 2
Leave a comment:
-
Μείνετε μακριά από το free to play Knights of Valour στο PS4. Sucks ballz.
Leave a comment:
-
Προσωπικά δεν μου κάνει κλικ η αισθητική και το gameplay. Ο συγκεκριμένος τίτλος μου θυμίζει λίγο το Dishwasher, το οποίο επίσης δεν μου έκανε κλικ- το demo.
Από remaster/ remake προτιμώ με άνεση το Double Dragon Νeon της WayForward. Ακόμη και το νέο Double Dragon δεν μου άρεσε όσο έχω δει από trailer, gameplay vids ενώ δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα ακόμη και από fans.
Τα beus αποτελούν αγαπημένο μου είδος, το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά βρίσκονται σε μια παρατετατεμένη περίοδο παρακμής με μικρές εκλάμψεις όπως το Neon, ή η επανακυκλοφορία των DnD της Capcom στο PSN. Η μετεξέλιξη των κλασικών beus είναι πλέον και με τη βούλα η σειρά Warriors της Οmega Force( αναμφισβήτητα με σκαμπανεβάσματα) Πολύ καλοί τίτλοι είναι και τα δύο Dynamite Cop για Saturn/ Dreamcast ενώ καλά λόγια έχω ακούσει και για το Red Star του PS2, αλλά δεν το έχω παίξει. Τα Oneechanbara περισσότερο fan service είναι παρά ουσία( είχα το Zombie Hunter στο PS2 και δεν μου άρεσε καθόλου
)
Ωραίοι τίτλοι πάντως που δεν έχουν ακουστεί πολύ και έχουν και μια στρατηγική( δεν είναι δλδ σαν το Mutation Nation ή το πρώτο Sengoku της SNK που είναι απάλευτο) είναι το Metamorphic Force της Konami, το Ninjawarriors Again της Natsume, το Tenchi Wo Kurau II της Capcom, ακόμη και το Undercover cops της Ιrem. Ωστόσο κατά την ταπεινή μου άποψη, κορυφαίο μένει και θα εξακολουθεί να είναι το Streets of Rage 2.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Καλά παιχνίδια του είδους που δεν είναι και πολύ γνωστά:
Ninja Baseball Batman (Irem 1993)
https://www.youtube.com/watch?v=ZKGVgoYCLq4
Violent Storm (Konami 1993)
https://www.youtube.com/watch?v=3X0t8jd8-Ik
Battle Circuit (Capcom 1997)
https://www.youtube.com/watch?v=jaeZ5J6Pka0
Knights of Valour (IGS 1999)
https://www.youtube.com/watch?v=EIP0JEfeXjA
Leave a comment:
-
Πραγματικά κρίμα. Το παλικάρι έχει potential, είχε κάνει φοβερές demo δουλειές, στο Sonic Fan Remix χαρακτηριστικά θυμάμαι είχε πει ο Evans "πρέπει να μειωθεί η λεπτομέρεια"! Πραγματικά έκανε το Sonic 4 να ωχριά μπροστά του.
Και ό,τι βίντεο έχει κυκλοφορήσει για το Racing οπτικά είναι στην πένα.
Η ολοκλήρωση και το optimization έχουν βέβαια πολλά θέματα και κάπου εκεί φαντάζομαι σκάλωσαν τα πράγματα.
Leave a comment:
-
Έπεσε πιστόλι, στη σελίδα στο κικσταρτερ γράφει κόσμος ότι ζητάει τα λεφτά πίσω. Υποτίθεται το προτζεκτ δεν είναι ακόμα επίσημα νεκρό αλλά με τέτοια υποχρέωση ανοικτή που έχει καθυστερήσει απίστευτα, το να βγάζεις άλλο παιχνίδι χτυπάει πολύ άσχημαOriginally posted by Ryu_gr View PostEarly Access beat 'em up από τον Pelikan13 βασισμένο σε τί άλλο; Arcade game της Sega, το Streets of Rage αυτή τη φορά.
The TakeOver.
Μπορεί να έχει ακόμα κάποια θεματάκια λόγω early access, αλλά το artwork design, όπως θα ανέμενε κανείς από τον Pelikan, είναι κορυφαίο.
Κάνω attach ένα cool screenshot, περισσότερα στη σελίδα του Steam
Αναρωτιέμαι τί να γίνεται με το 90's Arcade Racer.
Leave a comment:
-
Streets of Rage & Streets of Rage 2.Με αυτά αντρώθηκα,ούτε Double Dragon ούτε τίποτα.Ακόμα θυμάμαι όλα τα bosses,τη μουσική,την ατμόσφαιρα,τα ηχητικά εφέ,τα πάντα.Πω,ζημιά.
Η καλτίλα η ίδια.Είσαι σε ένα πλοίο εν πλω και ξαφνικά σκάει μπατσικό.Πόσο έπος.Κι έχει και το αγαπημένο μου boss.Θυμάμαι έτρεμα κάθε φορά γιατί έτρωγα πολύ ξύλο.
Leave a comment:
-
Early Access beat 'em up από τον Pelikan13 βασισμένο σε τί άλλο; Arcade game της Sega, το Streets of Rage αυτή τη φορά.
The TakeOver.
Μπορεί να έχει ακόμα κάποια θεματάκια λόγω early access, αλλά το artwork design, όπως θα ανέμενε κανείς από τον Pelikan, είναι κορυφαίο.
Κάνω attach ένα cool screenshot, περισσότερα στη σελίδα του Steam: http://store.steampowered.com/app/418620/
Αναρωτιέμαι τί να γίνεται με το 90's Arcade Racer.Attached Files
Leave a comment:
-
Να παίξεις το Dragon's Crown τότε ή και το Chronicles of Mystara- εχει βγει και σε Wii U το δεύτερο.
Leave a comment:
Leave a comment: