Announcement

Collapse
No announcement yet.

παιχνιδια ξυλου που αγαπησαμε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τα Capcom 2d fighting games σε PS κονσόλες και ειδικά τα VS,ήταν αποτυχία...Απώλεια από frames,σπαστή κίνηση,slowdowns και άγιος ο Θεός,ανύπαρκτο tag team στο θεϊκό X-Men VS Street Fighter-έστω μέχρι να βγει το MVC 2.

Γενικά στα 2d fighters Saturn>>Psone.Ακόμη και το φαινομενικά παλιό(σύγχρονο του Super Turbo νομίζω)Xmen:CotA σε Saturn τρέχει εμφανώς καλύτερα από το ps,όπως και το Marvel Super Heroes(με τα nfinity gems,υπεραγαπημένο)

Τα Bloody Roar ειδικά το ΙΙ,ήταν μια χαρά games,με πολύ πλάκα στο διπλό και ενδιαφέρον concept για την εποχή που βγήκε.Από το 2 και μετά δεν ακολούθησα τη σειρά και μάλλον,ούτε πρόκειται.

Τo SSF στο SNES ήταν σαφέστατα ανώτερο της πιο φτωχής Mega Drive έκδοσης αλλά και πάλι,έχοντας παίξει το Super Turbo είναι δύσκολο να γυρίσω πίσω,όσο και αν έχω δαπανήσει αμέτρητες ώρες.
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

To Bloody Roar 1 to goustara apistefta oxi mono epeidh eixe transformation...
      Eixe to RAVE mode pou ekane tous xarakthres poly grhgorous gia ena xroniko diasthma, eixe theamatikotata combos kai eixe thn kalyterh mousikh se Fighting game meta to Guilty Gear kai tis pistes tou Ken kai tou Guile...

Dystyxws to Rave mode efyge apo to 2 kai 3 alla otan epestrepse sto 4 kai se syndiasmo me ta kalytera grafika kai fysika tis perissoteres kinhseis egine to kalytero Bloody Roar gia mena.
      Apo ekei kai ystera xathike h seira... aplws den htan kala ta epomena games.

Eida prosfata to Trailer tou Tekken 6 Blood rebelion kai einai xalara to xeirotero Tekken ws twra....
      Eida kati ekswgihna pragmata opws mydralia, kithares, motosykletes, sailor moons, akoma kai pingouinous ws epitheseis kai ta phra asxhma.
      Ola afta se syndiasmo me to xalia balance tou paixnidiou kai to oti oi mpares fevgoun toso efkola pou oloi oi xarakthres exoun infinites kai death combos kathistoun to paixnidi apla asteio.
      Tha asxolhthw aplws kai mono gia plaka kai epeidh exw paiksei ola ta alla.... TEKKEN = RIP.

Eftyxws pou to Soulcalibur toulaxiston einai to TELEIWS antitheto game, me kanei kai niwthw kala gia thn epilogh mou....

P.S: BTW egw ston seismo tou 99 evlepa Dragonball....
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

δε νομίζω ρε συ Γκράουντ το ΤΕΚΚΕΝ 6 να είναι μόνο έτσι.φαντάζομαι πως είναι απλά ένα πείραμα και θα σου δίνει επιλογή να παίξεις και κανονικά.ελπίζω δηλαδή.αυτό που είπες για το bloody roar 4 με ψήνει να το ψάξω μιας και έχω λιώσει τα 2 πρώτα σε διπλό κυρίως.
        Carpe diem

Comment

το Tekken τωρα καταντησε σαν τα Mortal Kombat λιγακι με οπλα κλπ οπως ειπες Ground_zero, αλλα πιστευω το βασικο στοιχειο, δηλαδη η μαχη σωμα με σωμα και οι απιστευτα πολλες κινησεις, δε χαθηκαν. μαλλον οι κατασκευαστες θελαν να βαλουν και μακρινες επιθεσεις κι εφοσον προσπαθουν να το εχουν οσο πιο ρεαλιστικο γινετε, δε μπορουσαν να βαλουν fireballs, κι ετσι αποφασισαν να προσθεσουν αυτα που ειδες, δηλαδη μυδραλιοβολο, σπαθια, τη μοτοσυκλετα κι αλλες βλακειες στα κοριτσια (αυτο που κανει το κεφαλι του αλλου Panda νομιζω πως ειναι της Ling). τεσπα κι ο Lars φαινεται αρκετα ενδιαφερον και δυναμικος χαρακτηρας, ειδικα με τις κινησεις και τη στολη του. το μαλλι μονο ειναι βλακεια αλλα νταξει. ικανος σιγουρα να αντιμετωπισει τον Jin, μαλλον πετυχαν αυτο που προσπαθουσαν στο 4 με τον Steve Fox, δηλαδη καποιον να αντιπροσωπευει τον Αμερικανο λαο (γιαπωνεζος δε πιστευω να ειναι). η Alisa παλι δε μου κανει για κορη του Boskonovich, ασε που οι κινησεις που καταφερα να δω μου μοιαζαν ψευτικες (πεταει κι ολας ). αναρωτιεμαι τι styles εχουν και οι δυο. οπως και να εχει, δε προκειται να το παιξω δυστηχως, εκτος αν κατσει καμια καλη. παρτε και το βιντεο...

Comment

O steve antiprosopevei thn Aftou megaliothta Megalh Bretania kai oxi ton amerikaniko lao, epishs o Alexanderson einai skandinavos kai oxi Amerikanos.
            Oso afora thn korh tou mposkonovits, mporei na einai robot dhmiourgia tou bosconovits pou thn exei SAN korh tou, giati einai poly megalos gia na exei toso mikrh korh, kati se fash Jepetto - Pinoccio.

Ean exei mode kanoniko kai silly mode to game sozete apo ekei kai ystera den kserw ti na pw...
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

είπα να το βάλω εδώ μιας και είναι ακόμα φήμη και δεν είναι κάτι σίγουρο.

Ελπίδες για νέο τίτλο Marvel VS Capcom.
              http://www.gameover.gr/news/%CE%95%CE%BB%C...apcom.5991.html
              Carpe diem

Comment

To Tatsunoko vs Capcom αποτελει spiritual successor αυτης της νοοτροπιας, οποτε θα μου φανει παραλογο να βγαλουν του χρονου ενα MvC ακομα.
                Anyway υπαρχει και η φημη για ανακοινωση μεγαλης συνεργασιας στο TGS, οποτε ο,τι vs Capcom και να δω σιγουρα θα μου αρεσει.

Εχει ακουστει για Marvel vs Capcom, Sammy vs Capcom ... το μονο που δεν ακουγεται ειναι Capcom vs SNK βεβαια, αλλα οκ και με ενα MvC3 δε θα γκρινιαξω.

Comment

Capcom V Snk ti na to kaneis,eisai hater.
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

SNK VS Capcom ειναι αυτο, το ιδιο εγχειρημα απο την οπτικη της SNK ... Anyway τι να λεμε .

Comment

Capcom Vs Sonic the Hedgehog [poli pithano meta ta teleutaia games :?]

Comment

Παραθετω 2 videos που μου αρεσαν πολυ:

The evolution of Guile through the years: Combo Exhibition (Majestros):
                        http://www.youtube.com/watch?v=kJMrwiSImEc

Ode to 2 Hit Combo
                        http://video.google.com/videoplay?do...36899025611201

Το τελευταιο για πολλους ειναι το πιο καλοσκηνοθετημενο video του χωρου και δε βρισκω λογο να διαφωνησω.

Comment

Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι πολλοί αλλά σίγουρα συμφωνώ μαζί τους

Το κατεβάζω να το απολαμβάνω,να μου φτιάχνει η μερα κτλ.Αν και είμαι fan των πιο μακροσκελών combos αυτό το 999 hits(σε MVC2 ήταν ή σε Mugen??)με έκανε να θέλω να χαθώ από προσώπου γης.Άρα 2hit combos ftw.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

To combo ηταν σιγουρα στο κανονικο MVC2.
                            Δες εδω τι γινεται καλα καλα στο 1:
                            http://www.youtube.com/watch?v=iYy9IGjA1Fg

Δες ποσο περα παει αυτο το παιχνιδι και γιατι ζαλιζομαι μονο και μονο στο ακουσμα του μερικες φορες.

Για το 2ο μερος της σειρας, κακα τα ψεματα δεν εχω κατα νου καποιο συγκεκριμενο combo vid, αλλα κατι τετοιο μαλλον θα σε πεισει για τη φυση του: http://www.youtube.com/watch?v=OVZzy...eature=related

Comment

βλέποντας τα βίντεο δεν μπορούσα παρά να αναρωτηθώ;πόσο broken είναι μερικοί χαρακτήρες;μου φαίνεται προτιμώ κι εγώ τα 2 hit combo.πάντως δε θα ήθελα να έχω τέτοιους αντιπάλους :blink: :blink: :blink:
                              Carpe diem

Comment

Πρωτον τα superhero games δε γινονται για να ειναι balanced αλλα για να ειναι χαβαλετζιδικα κυριως, οποτε μη το ψαχνετε και πολυ.
                                Δευτερον το οτι γινονται αυτα δε σημαινει πως τα κανει ο καθενας για την πλακα του. Τα videακια αυτα ειναι tool assisted και γινονται με programmable controllers.

Τα περισσοτερα 2 hit combos που ειδες altair ειναι αρκετα δυσκολα, οσο και αν δεν τους φαινεται. Οι τυποι ειχαν απλα απιστευτες εμπνευσεις που δε μπορει να τις καταλαβει οποιος δεν εχει παιξει τα αντιστοιχα παιχνιδια.

Comment

Working...
                                X