Announcement

Collapse
No announcement yet.

Retro Game(r)s' Heaven: Nostalgia Inside

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ScrewAttack: Video Game Vault - Earthworm Jim
    http://www.gametrailers.com/player/34248.html

No Balls, No Glory: A Super Dodgeball Remix
    http://www.next-gen.biz/index.php?option=c...=10567&Itemid=9

Angry Video Gamer Nerd: Indiana Jones
    http://www.gametrailers.com/player/34277.html

Indiana Jones video game history
    http://www.britishgaming.co.uk/?p=536
    NDS themes

Comment

• Yie Ar Kung-Fu ρεεεεε

http://www.youtube.com/watch?v=-YpEh...eature=related
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• LOL
        Το παιχνίδι που μόνο με άλμα + kick = νίκη.
        Θυμάμαι είχε 4 ή 5 αντίπαλους (και ΜΙΑ γυναίκα) και μόλις τους σάπιζες όλους άρχιζε συνέχεια από την αρχή, και ξανά και ξανά και ξανά. Έγραφε STAGE 55 και ήταν η STAGE 5!
        Αγαπημένες αποχές.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Θες ακόμα περισσότερη κουλτούρα;;;;

Xbox 360 Yie Ar Kung-Fu Arcade version:
          http://www.youtube.com/watch?v=gqmy3eO1F_c

Yie Ar Kung-Fu Parody:

http://www.youtube.com/watch?v=-DKWrRZev0s
          Originally posted by Raf

Comment

• Δε ξερω τι λετε, αλλα ανεξαρτητως ποιοτητας κτλ προτιμουσα για πλακα DKC εναντι SMW (ποσο μαλλον εναντι yoshi's island) στις αθωες μερες των 16 bit.
            Το μονο Mario που πηγαινα με τα 1000 ηταν το bros 3 και μονο στην all stars εκδοση παρακαλω .

Comment

• Είσαι casual
              Originally posted by Raf

Comment

• Δε ξερω τι λετε, αλλα ανεξαρτητως ποιοτητας κτλ προτιμουσα για πλακα DKC εναντι SMW (ποσο μαλλον εναντι yoshi's island) στις αθωες μερες των 16 bit.
                Το μονο Mario που πηγαινα με τα 1000 ηταν το bros 3 και μονο στην all stars εκδοση παρακαλω .
                [/b]
                same here, ΠΛΗΝ των τονισμένων όμως

Τέσπα περι platormers ωραίο φαϊνεται το WarioLand 5
                αν και ίσως ταίριαζε καλύτερα σε wiiware (με επιφύλαξη το τελευταίο λόγω μεγέθους )...
                συν φυσικά τα επερχόμενα για DS Starfy 5, Kirby SSDX,Soul Bubbles από τα όσα θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι
                NDS themes

Comment

• Etsi Warioland(5) sto Wii!
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Τέλος πάντων σας συγχωρώ γιατί σας έφαγε το hype τότε..."Ποιος έχει ανάγκη τα 32 bit,με τα μεγαλύτερα 16bit που εγιναν ποτέ κτλ κτλ..."
                    Δεν αντιλέγω πως τα DKC είναι ποιοτικά,αλλά τα prerendered sprites μάλλον δεν έχουν γεράσει το ίδιο καλά-όπως και στο KI-με τα hand drawn του Yoshi's Island και Super Mario World.Επίσης μην ξεχνάμε το πόσο μπροστά πήγε το franchise το SMW παίρνοντας τα ηνία από ένα καθόλα καταπληκτικό game το SM 3.
                    Ίσως να είναι λόγω ανανμνήσεων από τα 8bit αλλά το SM 3 για NES δεν το αλλάζω με τπτ με την έκδοση από το Mario All Stars κι ας είναι καλύτερη αντικειμενικά
                    Επίσης τώρα που ξαναπαίζω το DKC τόσα χρόνια μετά στο Wii μέσω SNES 9x,έχω να πω πως είναι μια χαρά αλλά κάποια σημεία πραγματικά φωνάζουν από μακριά δυσκολία για τη δυσκολία.Εν αντιθέσει με το Mario World που όταν το είχα παίξει δε με κούρασε στο ελάχιστο.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• αλλά κάποια σημεία πραγματικά φωνάζουν από μακριά δυσκολία για τη δυσκολία.[/b]
                      Ετσι, οταν τα λεω εγω με λενε softcore, που ειμαι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Παντως δε ξερω για το Wario, 20 πιστες; Τελος παντων ελπιζω να το εχουν παρει στα σοβαρα και να μην το χουν δωσει σε κανενα καμενο studio. Δε θα αντεξω αλλο κατακρεουργημα ιστορικου χαρακτηρα(βλεπε Donkey Kong Jet Race).
                      Do a barrel roll!

Comment

• Soz και πάλι για το offtopic αλλά ειδικά οι πίστες-στους πάγους νομίζω-όπου περνάς από βαρέλι σε βαρέλι(που περιστρέφονται και ανεβοκατεβαίνουν με σφήκες ανάμεσα)ε είναι λίγο too much και imo παίζει ένα ρολο και ο παράγοντας τύχη.Στα 12 μου προφανώς και δε με πείραζε και είχα υπομονή,τώρα με κουράζει αρκετά.

Το Wario οφείλει να είναι καλό.Έχω τις καλύτερες των αναμνήσεων από το Wario Land aka Super Mario Land 3.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• An kai ta upoloipa warioland eixan mia ptotikh poreia to proto itan pragmatika korufaio kai plousio se mustika.
                          Nintendo I.D.: paixtis
                          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Soz και πάλι για το offtopic αλλά ειδικά οι πίστες-στους πάγους νομίζω-όπου περνάς από βαρέλι σε βαρέλι(που περιστρέφονται και ανεβοκατεβαίνουν με σφήκες ανάμεσα)ε είναι λίγο too much και imo παίζει ένα ρολο και ο παράγοντας τύχη.Στα 12 μου προφανώς και δε με πείραζε και είχα υπομονή,τώρα με κουράζει αρκετά.

Το Wario οφείλει να είναι καλό.Έχω τις καλύτερες των αναμνήσεων από το Wario Land aka Super Mario Land 3.
                            [/b]
                            Τρίτο βαρέλι μετά την την πράσινη σφήκα σημάδεψε κάτω,διαγώνια και έχει ένα βαρέλι που σε βγάζει στο τέλος της πίστας.

Α ρε noobαδες και το παίζεται και Hardcore.

Comment

• Γούστα φυσικά φίλτατε συνάδελφε για το ΚΙ ή τύπου ΜΚ,NBA Jam συμφωνώ απόλυτα πέρι digitised γραφικών, αλλά ΙΜΗΟ τα DKC βλέπονται,ακούγονται και παίζονται άνετα και σήμερα ;)

Από τα του SNES κατ εμέ SMB3>Lost Levels>DKC2>DKC1>Yoshi's Island>DKC3>SMW>SMB1>SMB2 και μετά πολλά άλλα Βubsy,Sparkster,Aladdin,Do-Re-Mi,Earthworm Jim,Jungle Book,Lion King,Out of this World, Maui Mallard, Mickey Mania 2,3, Magical Pop 'n,Page Master, Nosferatu,Prince of Persia,Flashback, Super Adventure Island και τόσα άλλα... those were the days

και φυσικά χωρίς καν να μετρήσουμε και τα απίστευτα hacks που κυκλοφορούν

Το DK64 αν και για πολλούς έμεινε ως collect-athon, δεν υπολοιπόταν πολύ όμως από το ΒΚ συνολικά.
                              Τώρα για τις 20 πίστες του Wario Land 5, το 4o είχε 18 και το 3o 25, καλή ήταν η διάρκειά τους.

Τέλος από αυτά που επιβεβαιώθηκαν πιο πίσω το Rhythm Tengoku ελπίζω να το δούμε στην Δύση...το πρώτο του GBA θεωρούταν από τα καλύτερα games του.
                              Συν να δούμε τι ψάρια θα πιάνει το νέο Monkey Ball DS...
                              NDS themes

Comment

• boy προφανώς.Απλά για κάποιον που δεν τα έζησε,κατά την άποψή μου,φαίνονται πλέον περισσότερο παρωχημένα οπτικά πάντα,από άλλα games της εποχης πχ το εξαιρετικό αρτιστικά Earthworm Jim 2.Τώρα αν καταπιάσουμε τα plartforms για SNES δεν έχουμε τελειωμό μιας και θα μπούνε και αρκετά favourites μέσα.

Όπως και το Κiller Instinct όσο καλό κι αν το θεωρώ-φυσικά σε αυτό παίζει ρόλο και η νοσταλγία-αν ειδικά παίξεις την arcade έκδοση είναι πολύ καλύτερη τόσο οπτικά όσο και από άποψη ροής του gameplay-αναμενόμενο φυσικά.Απλά για εκείνη την εποχή τα prerendered sprites ήταν κάτι το εξωπραγματικό και με όλη τη διαφήμιση που έπαιζε για το SNES.Μετά κυκλοφόρησε και το Doom και τα είδαμε όλα-αν και είχε λογικότατες ελλέιψεις.
                                Καλά για το KI Gold πονεμένη ιστοριία δεν το συζητώ...Το πρώτο το ξεπερνά άνετα.(μιλάω για home εκδόσεις πάντα)

To DK 64,που το έβαλα λίγο να το παίξω,δεν μπορώ να πω πως με χάλασε,ωστόσο πρώτα θα παιξω το epic Banjo και μετά αυτό.

EDIT:
                                Και μιας και ανέφερες φίλε boy και τα MK,θα πω πως θεωρώ το MK II αθάνατο πραγματικά και δη την SNES edition καλύτερη όλων,ενώ το MK 3 σε SNES και Mega Drive δε μου άρεσε ιδιαίτερα.
                                Το NBA Jam σε SNES και Mega Drive είναι επίσης immortal,αλλά με τη σειρά μου γουστάρω τρελά και Arch Rivals σε NES και NBA give n go σε SNES.

Comment

Working...
                                X