Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sonic vs Mario (μεχρι 16 Bit)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scatman
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Φυσικα κι ειναι σικε. Η ιστορια εχει δειξει ξεκαθαρο νικητη. Αλλα τι να λεμε τωρα, αυτο το forum ειναι εθελοτυφλο.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_t...hog_(character)
    In 2004, the character won a Golden Joystick Award for "The Sun Ultimate Gaming Hero".[34] And on October 21, 2008, Sonic was voted the most popular video game character in the UK with a 24% vote while his old rival Mario came second with 21% of the vote. [35] Then in late 2008, MSN held a poll of who's the most iconic video game character, Sonic was ranked #1 as the most iconic video game character of all in gaming while Mario and Lara Croft were voted less in second and in third respectively.
    Στην Γιουροπ ζουμε που αποδεδειγμενα αγαπα πιο πολυ Σονικ :phil:

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Θα φέρω κόσμο να ψηφίσει Sonic, έστω για το γαμώτο.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Scatman View Post
    Το πραγματικο σκορ ειναι 8-6 υπερ Σονικ. Το πα απτην αρχη. Το μεταλλιο θα παει στον Σονικ. Ειναι σικε το thread
    Φυσικα κι ειναι σικε. Η ιστορια εχει δειξει ξεκαθαρο νικητη. Αλλα τι να λεμε τωρα, αυτο το forum ειναι εθελοτυφλο.

Leave a comment:

• deus_d0pe
    replied
    Bάλατε χέρι στις ψήφους; :win:

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Το πραγματικο σκορ ειναι 8-6 υπερ Σονικ. Το πα απτην αρχη. Το μεταλλιο θα παει στον Σονικ. Ειναι σικε το thread

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πάω να κάνω άλλο account μου φαίενται να το κάνω 11-10 το σκορ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    10 - 10

Ο κλεφτης, ο ψευτης κι ο Sega fan το πρωτο καιρο χαιρονται...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by miyamoto
    xalara MARIO...
    Σ'εχουμε που σ'εχουμε χάσει,ψηφίζεις και λάθος επιλογές.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    xalara MARIO...

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Μario. Με Mario ξεκίνησα τα platforms και εν συνεχεία με Donkey Kong και ολίγην από Sonic σε κανά Mega Drive φίλου. Πρόπερσι τελείωσα τα Sonic και Sonic 2 σε megadrive και αν και μου άρεσαν πάρα πολύ δεν αισθάνομαι την οικειότητα που έχω με τα Mario( λογικό) Μέχρι να μπω στρατό θα έχω τελειώσει και το Sonic 3, Knuckles etc που είναι απωθημένο από τις εποχές που είχαν κυκλοφορησει

Σε αυτά τα ερωτήματα παίζει μεγάλο ρόλο τι πρωτοέπαιξε κάποιος. Ωστόσο η μουσική είναι χαλαρά με το μέρος του Sonic, χωρίς να σημαίνει πως το Mushroom Kingdom δεν είχε καλο OST. Απλά του Sonic είναι πιο cool( άλλο που με το πέρασμα του χρόνου έμεινε το cool και χάθηκε η ουσία )

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Τι γινεται εδω, λαθος pill διαλεξα;
    /quit Matrix.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Sonic χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Βασικά όσο περισσότερο το σκέφτομαι,μάλλον έκανα λάθος επιλογή.Πιο σωστή επιλογή θα ήταν ο Wario και με διαφορά μάλιστα.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Οπως θα λεγε και ο Καραγκουνης, η μπαλα ειναι στρογγυλη, καθε ομαδα εχει 11 παικτες και ο Mario ειναι καλυτερος του Sonic.
    winners, dont use drugs

Leave a comment:

• straier
    replied
    Μάριος ασυζητητί. Αν και όταν ήμουν μικρός είχα πέσει θύμα της μόδας του Σόνικ, όταν μεγάλωσα έβαλα μυαλό και κόλλησα με τον Μάριο. Όταν ξεπέρασα τη χαρά της ταχύτητας μου φάνηκε εκνευριστικό χαρακτηριστικό... Και η μουσική του δε μου άρεσε ποτέ. Ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ντινγκ ειδικά άμα το συγκρίνεις με το γιόσι είναι αιώνες πίσω σε αυτόν τον τομέα.
    Επίσης ο γούγλης δίνει ξεκάθαρη απάντηση στο ποιος είναι πιο σημαντικός:
    Μάριος:

Σόνικ:

Σόνικ, μια ζωή δεύτερος και καταιδρωμένος...

Leave a comment:

Working...
X