To poll έχει καταντήσει σαν τον πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο, κάθε χρόνο το παίρνει ο γαύρος και τα μελομακάρονα (και ο Σουμάχερ όταν ήταν στη Φερράρι).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Collapse
X
-
Θες να πεις οτι η μητερα μου ανηκσει σε παραγκα ζαχαροπλαστων που κανουν επιτηδες καλα τα μελομακαρονα και χαλια τους κουραμπιεδες για να κερδιζουν τα πρωτα;
Comment
-
Παρ'οτι λογω πενθους δεν εφτιαξε η μανα μου μελομακαρονα, εχω ηδη φαει 5 και μολις ενα μικρο κουραμπιεδακι σε σχημα δεντρου.
Comment
-
Giati einai versus to topic"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Γουσταρω παντως που δεν εχει καθολου ψηφους το "Δεν τρωω γλυκα". Αν ημασταν σα κανα cosmopolitan, womens health, fitness ή δε ξερω τι αλλη παπαρια θα ταν πρωτη επιλογη.
Comment
-
Re file akrivws to idio skefthka kai egw extes!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Τα τελευταία δυο χρόνια τα μόνα γλυκά που έχω φάει είναι δυο κρέπες και κάνα 4 κομμάτια cheesecake που είναι και το αγαπημένο μου γλυκό.
Από χριστουγεννιάτικα τα μόνα που μου κάνουν αίσθηση είναι οι δίπλες, αλλά έχω να φάω από το 2010. Τα υπόλοιπα, κουραμπιέδες-μελομακάρονα, δεν μου άρεσαν ποτέ.
Οπότε θα ψήφιζα εγώ δεν τρώω γλυκά αλλά δεν ήθελα να είμαι :fa:
Comment
-
Kai pws zeis?"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
Comment