Kanenas den epiase to asteio gamw, fail kai ksana fail.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Αυτη δεν χρειαζεται make-up, θολες pic χρειαζεται για να κρυβει την κυταρριτιδα
Νταξει μαρεσει πολυ η φατσα της Σκαρλετ, αλλα δεν γινεται να μου την ανεβαζουν και να την κατεβαζουν "θεα" ενω το δερμα στα κωλομερια της μοιαζει με φλουδα πορτοκαλιου.
Επισης ΠΟΛΥ overrated ειναι η Kim Kardashian, και αυτο το λεει ανθρωπος που μολις δει πιασιματα σε γυναικειο σωμα κανει σαν τον Jiraya
στο θεμα μας : "το δεν τρωω γλυκα" μια χαρα απαντηση ειναι, οπως ειπε ο solid, αμα καποιος προσεχει την διατροφη του και θελει να κανει "cheat meal" μια στο τοσο, θα προτιμησει κατι σαν το παρακατω αντι για γλυκο, για πολλους και διαφορους λογους
Comment
-
Καταλαιβαινεις πιστευω οτι υπαρχει μια σημαντικη διαφορας αναμεσα του αναποφλοιωτο ρυζι που θελει ολοκληρη ιεροτελεστεια για να μαγειρευτει και της μπουρδας που ετοιμαζεται στο 5λεπτο, του ασπρου τυποποιημενου ψωμιου που πουλανε στα σουπερ μαρκετ με το ψωμι εσσαιων που μπορεις να φτιαξεις σπιτι σου, της γλυκοπατατας στον ατμο απο τα tsakiris chips κ.ο.κ
δηλαδη το τυρογαλα ειναι αδειες θερμιδες και μπαινει στο ιδιο καζανι με την επεξεργασσμενη ζαχαρη ?
No vitamins, no minerals, no fiber, no nothing… just calories.
Έχω μια αλλεργία σε απόλυτες και αφοριστικές δηλώσεις ειδικά όταν έρχονται σε αντίθεση με εμπειρία εκατοντάδων χρόνων... Η ζάχαρη δεν είναι και η καλύτερη τροφή αλλά σε λογικές ποσότητες δεν είναι ο καταστροφέας που παρουσιάζεται. Απλά είναι φθηνή και περιέχεται παντού (όπως και το αλάτι) και συνεπώς υπερκαταναλώνεται.
Πάρτε κι αυτό το τελευταίο για τις υπέροχες πρωτεΐνες:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbit_starvation+
Εντιτ: Αυτή η καφέ αηδία στα δεξιά της φωτογραφίας τι είναι; Σαν kare-rice με πουρέ;!;!Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Μα καλή διατροφή δεν είναι να τρως μόνο πρωτεΐνη, χρειάζονται και βιταμίνες και σύνθετοι υδατάνθρακες και καλά λίπη, στις σωστές αναλογίες το καθένα. Δεν νομίζω ότι είπες κανείς κάτι άλλο.
Για την Scarlet πραγματικά τι να πω, imo ωραία κοπέλα είναι αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Θέμα γούστου θα μου πεις αλλά έχω γνωρίσει ομορφότερες καθημερινές κοπέλες
.
Comment
-
Συνεχυζεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα μονο και μονο για να την πεις σε οσους παιρνουν συμπληρωματα διατροφης.
H Whey στην λιστα τροφων του Venuto παιρνει βαθμο "A", γιατι ειναι πληρης πρωτεινη, χωρις πολλα λιπαρα και με πολυ υψηλη βιολογικη αξια, οσο καλυτερους βαθμους εχουν οι τροφες που καταναλωνεις τοσο πιο ποιοτικη ειναι και η διατροφη που κανεις, o "βαθμος" της τροφης επηρεαζεται απο διαφορους παραγοντες, ενας απο αυτους ειναι η επεξεργασια που εχει υπωστει πριν φτασει στο στομα σου.
Για παραδειγμα το μηλο παιρνει "A", αμα το κανεις χυμο παιρνει "B", αμα του βαλεις ζαχαρη παιρνει "C" και αμα το κανεις μηλοπιτα παιρνει "F" δηλαδη κατηγορια junk
Ξερεις πολυ καλα οτι αλλο γλυκαιμικο δεικτη εχει το καστανο ρυζι και αλλο το barboiled, δεν εγραψα πουθενα " αφου το barboiled θελει λιγοτερη ωρα να ετοιμαστει ειναι αυτοματα χειροτερο απτο το αλλο " αλλα ειναι προφανες οτι εφοσον το 2ο εχει πολυ υψηλο γλυκοκαιμικο δεικτη ( λογως της επεξεργασιας που εχει ειπωστει πριν καν το μαγειρεψεις ) μεταβολιζεται διαφορετικα απο τον οργανισμο σε συγκριση με το πρωτο.
Το αρθρο σταματησα να το διαβαζω εκει που εγραφε " 285-365 g of protein per day (for an 80 kg person) " δεν θυμαμαι ποτε μου να εχω παρει πανω απο 200g πρωιτενης μεσα σε μια μερα ακομα και αν ειχα κανει 6 γευματα + whey στο μεταπροπονητικο
Η διαφορα αναμεσα στο τυρογαλο και την ασπρη ζαχαρη ειναι οτι απο το πρωτο, εφοσον γινεται η καταναλωση του σε μετρημενες ποσοτητες, ο οργανισμος εχει πολλαπλα ωφελη, ενω το 2ο αν καποιος μια μερα το κοψει μαχαιρι ( που ειναι δυσκολο αλλα ΟΧΙ απιθανο ) μονο καλο θα κανει, οπως αναφερθηκε πιο πανω υπαρχουν πολυ καλυτερες (και φυσικα ακριβοτερες) επιλογες οπως το μελι η μαλτιτολη το φυτο στεβια.
Το καφε ζουμι ειναι brown sauce, κατι σαν ζωμος κρεατος δηλαδη, το κοκκινο πραγμα πιο πανω ειναι μαρμελαδα lingonberry, σουηδικη συνταγη
Comment
-
Originally posted by Linkmastersword View Postto gravy που λεμε;
Comment
-
στο θεμα μας : "το δεν τρωω γλυκα" μια χαρα απαντηση ειναι, οπως ειπε ο solid, αμα καποιος προσεχει την διατροφη του και θελει να κανει "cheat meal" μια στο τοσο, θα προτιμησει κατι σαν το παρακατω αντι για γλυκο, για πολλους και διαφορους λογους
Defteron mhn milas katholou gia oberrated gomenes kai kytaritida otan to 100% twn thylikwn pou mas vgazeis gia "raour" sto chat einai xeiroteres.
Triton to Burger pou deixneis den einai me thn kamia panagia kalytero apo opoiodhpote glyko giati poly apla den einai glyko.
Poso xeromai pou den tha valw pote mezoura sto stomaxi mou mexri na gerasw re fousth mou!!!
Ama einai na pethanw apo to fai as pethanw apo afto toulaxisto"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ρε σεις,μέχρι κι εγώ που είμαι υπέρβαρος κι έχω θέμα,το γλυκό μου θα το φάω,αν δεν προσέχω πολλές φορές,αν προσέχω μια φορά τη βδομάδα σίγουρα.Κι εσείς κάθεστε και στερείστε,γιατί;Αν αύριο μεθαύριο γίνει μια φυσική καταστροφή και μας γαμήσει όλους,τότε δε θα νιώθετε πολύ ηλίθιοι που στερείστε τόσα και τόσα για ένα καλύτερο μέλλον;Live fast,die young,άσχετο ξέρω,αλλά μου ταίριαζε.Carpe diem
Comment
-
Sthn Ellada zeis, YOLO!"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
Greek Gaming Videos
Comment
-
Ανεξάρτητα από το γενικό πλαίσιο της κουβέντας και τα υπόλοιπα που έχουν γραφτεί...
Originally posted by straier View PostΈχω μια αλλεργία σε απόλυτες και αφοριστικές δηλώσεις ειδικά όταν έρχονται σε αντίθεση με εμπειρία εκατοντάδων χρόνων... Η ζάχαρη δεν είναι και η καλύτερη τροφή αλλά σε λογικές ποσότητες δεν είναι ο καταστροφέας που παρουσιάζεται."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Originally posted by Ground_zero View PostPrwton den xreiazetai na prosexeis thn diatrofh sou an den exeis kapoio monimo provlhma ygeias, eidika otan to "prosexw" shmainei den trow tipote pou na mou aresei kai metraw thermides olh thn wra.
Defteron mhn milas katholou gia oberrated gomenes kai kytaritida otan to 100% twn thylikwn pou mas vgazeis gia "raour" sto chat einai xeiroteres.
Triton to Burger pou deixneis den einai me thn kamia panagia kalytero apo opoiodhpote glyko giati poly apla den einai glyko.
Poso xeromai pou den tha valw pote mezoura sto stomaxi mou mexri na gerasw re fousth mou!!!
Ama einai na pethanw apo to fai as pethanw apo afto toulaxisto
γινεται στα 30 σου να εχεις τετοιο μεταβολισμο ρε κωλε, και εγώ να παιδεύομαι μήνες για να χάσω τα παραπανισια;
But im gonna do it. MY POWER CAN BYPASS GENETICS
ειτε παρει 3 ειτε παρει 6 μήνες είτε πάρει 1 γαμ χρονο ολοκληρο εγω θα τα καταφερω. Και το Πασχα θα το περασω με φιλετο κοτοπουλο και μοσχαρι ρε!
Comment
Comment