Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Μελομακαρονο απλο και παραδοσιακο, με καρυδι στη μεση κατα προτιμηση και παντα μαλακο για να λιωνει στο στομα... Τι να μας πει και ο κουραμπιες. Τιμιος μεν, φτωχος δε.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    H αλήθεια είναι ότι αμάρτησα, ναι, τώρα πια δε ντρέπομαι και μπορώ να βγω να το πω φωναχτά. ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΚΥΡΙΟΙ. Αμάρτησα, γιατί δε λέω, πάντα ήμουν οππορτούνα πότε έτσι πότε αλλιώς, πότε δεξιά πότε αριστερά, πότε μελομακάρονο πότε κουραμπιές. Τα τελευταία χρόνια είδα το φως το αληθινό και αναγνώρισα την διαχρονική αξία και παγκόσμια προσφορά του μελομακάρονου στον πολιστιμό. Μάλλον αυτό το ξύπνημα ενόχλησε ΚΑΠΟΙΟΥΣ, και φέτος πάω να βάλω ένα στο στόμα μου και -ναι, ντρέπομαι που το λέω- δεν μου άρεσε. Έπεσα θύμα ξεδιάντροπης προβοκάτσιας μάλλον αλλά όχι δε δικαιολογούμαι. Φταίω και για το πταίσμα μου τούτο σας καλώ να με τιμωρήσετε.

Υ.Γ. Φέτος τα Χριστούγεννα τίμησα κάτι ταρτάκια. ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΤΕ ΜΕ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Τουλαχιστον δεν εχετε προβλημα μοιρασιας στο σπιτι, ο καθενας τρωει τα δικα του

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Δαγκωτό μελομακάρονο.

Κατά προτίμηση χωρίς σοκολάτα.

Τον κουραμπιέ δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό.

Leave a comment:

• belmont
    replied
    Οτιδήποτε εκτός σοκολάτας γιατί είμαι αλλεργικός!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Μα ο κουραμπιές δεν τρώγεται.
    Ένα ξερό πράμα είναι με άχνη ζάχαρη από πάνω.
    Ποιος το σκέφτηκε δεν μπορώ να καταλάβω.

Μελομακάρονα χωρίς σοκολάτα και με πολύ σιρόπι.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εγω παλι εχω συνδιασει στο μυαλο μου τα μελομακαρονα με τις εποχες που ειχα περισσοτερα κιλα απο το κανονικο, ετσι με το που τα βλεπω , βλεπω και τα νουμερα της ζυγαριας να ανεβαινουν και μεσω ανθυποβολης τα εχω συχαθει, το πολυ να εφαγα 3-4! πιο πολυ τσμιπαω κουραμπιέδες!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Α εμένα η μαύρη σοκολάτα μου αρέσει περισσότερο από τη γάλακτος.

Το μελομακάρονο με σοκολάτα είναι όντως ωραίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι προτιμώ το παραδοσιακό.

Όσον αφορά το poll δε το συζητάμε καν, έχω φάει πάνω από 20 μελομακάρονα μέχρι στιγμής αλλά ούτε έναν κουραμπιέ. Όσο υπάρχουν ακριβώς δίπλα τα μελομακάρονα οι κουραμπιέδες τρώνε άπειρο pwnage, όταν τελειώσουν τα μελομακάρονα, τσιμπάμε και κάνα κουραμπιέ.

Θα έλεγε κανείς ότι είναι γλυκά για μετά τα Χριστούγεννα, αφού συνήθως μέχρι να τελειώσουν τα μελομακάρονα έχουν φύγει οι γιορτές.

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    εμενα παλι το μελομακαρονο μου αρεσει με γαλα!

με σοκολατα οχι τοσο επειδη ειναι μαυρη και οχι γαλακτος.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    φαει απο αυτα που φερνει το Carrefour.

Η μαγεια του ειναι οτι συνδιαζονται 2 γευσεις και τις νιωθεις ξεχωριστα. Ηδονη...

Παντως Μελομακαρονο με σοκολατα = μελομακαρονο + σοκολατα , 2 σε 1

ευχαριστω τον εφευρετη του

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εφαγε πριν 2 μερες μελομακαρονο με σοκολατα, νταξει καλο ηταν αλλα δεν ηταν σα τα original που κανει η μανα μου.

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Ειλικρινα χαιρομαι που το forum ωριμαζει κι επιτελους αναγνωριστηκε και η προσφορα του μελομακαρονου με επικαλυψη σοκολατας. Δεν υπαρχει κατι παρομοιο...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Κουραμπιές :xp: .

Leave a comment:

• dOOpLiSSaKoS
    replied
    Μα εγώ θέλω Black Forest!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Εγώ γουστάρω δίπλες το χω πει,αλλά επειδή γουστάρω και μελομακάρονο ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΝΑΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΕ!

Leave a comment:

Working...
X