Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Den vlepeis ton logo sto na trws gluka?....

WTH people, an einai etsi poios o logos na trws almyra...
    Ektos apo to na zhseis, ta trws epeidh einai efxaristhsh na gemizeis to stomaxi sou kai gia na dokimazeis diafores gefseis

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Disclaimer: To αν θες γλυκα ειναι και θεμα παραγωγης ινσουλινης, οποτε παιζει και ορμονικο θεμα

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Οπως το βλέπει ο καθένας, δεν θεωρώ ότι στερούμε, απλά δεν βλέπω τον λόγο στο να τρώω γλυκά. Δεν είχα ποτέ παραπανίσια κιλά, το αντίθετο θα έλεγα, bodybuilder δεν είμαι κι ούτε θέλω να γίνω, απλά αθλούμαι και γουστάρω το fitness.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Η αποχή από τα γλυκά δεν είναι απαραίτητα αυτοτιμωρία, εγώ έχω περάσει φάση που δεν τα ήθελα καθόλου.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Μεταξύ των δυο, προτιμώ μελομακάρονα (ποιος σκέφτηκε την ονομασία?) αλλά πάνω απ' όλα saffron buns!

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και τα 2 μου φαινοταν παντα χαλια, τωρα δοκιμασα με το ζορι μελομακαρονο και δε με χαλασε καθολου οποτε ψηφισα αυτο.. Κουραμπιε δε με βλεπω να δοκιμαζω συντομα αλλα και παλι δεν νομιζω να μου αρεσει περισσοτερο..

Leave a comment:

• Somari
    replied
    mporei na einai bodybuilder

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εξακολουθεις να μην απαντας στην ερωτηση του Ground... δε κανω πλακα, οκ μπορεις να επιβιωσεις χωρις γλυκα αλλα πολυ αυτοτιμωρια/ψυχαναγκασμος μου ακουγεται, ησουν ποτε θεοχοντρος;

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Λολ, με κανονικό φαγητό .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai pws zeis?

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Τα τελευταία δυο χρόνια τα μόνα γλυκά που έχω φάει είναι δυο κρέπες και κάνα 4 κομμάτια cheesecake που είναι και το αγαπημένο μου γλυκό .
    Από χριστουγεννιάτικα τα μόνα που μου κάνουν αίσθηση είναι οι δίπλες, αλλά έχω να φάω από το 2010. Τα υπόλοιπα, κουραμπιέδες-μελομακάρονα, δεν μου άρεσαν ποτέ.

Οπότε θα ψήφιζα εγώ δεν τρώω γλυκά αλλά δεν ήθελα να είμαι :fa:

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Re file akrivws to idio skefthka kai egw extes!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Γουσταρω παντως που δεν εχει καθολου ψηφους το "Δεν τρωω γλυκα". Αν ημασταν σα κανα cosmopolitan, womens health, fitness ή δε ξερω τι αλλη παπαρια θα ταν πρωτη επιλογη.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Τα μελομακάρονα ήδη τα τελείωσα,ενώ κουραμπιέδες έχω ακόμα.Άρα καταλαβαίνετε τι ψηφίζω.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Έτσι!Άντε να ανεβαίνει ο κουραμπιες λέμε!

Leave a comment:

Working...
X