Den vlepeis ton logo sto na trws gluka?....
WTH people, an einai etsi poios o logos na trws almyra...
Ektos apo to na zhseis, ta trws epeidh einai efxaristhsh na gemizeis to stomaxi sou kai gia na dokimazeis diafores gefseis
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Collapse
X
-
Disclaimer: To αν θες γλυκα ειναι και θεμα παραγωγης ινσουλινης, οποτε παιζει και ορμονικο θεμα
Leave a comment:
-
Οπως το βλέπει ο καθένας, δεν θεωρώ ότι στερούμε, απλά δεν βλέπω τον λόγο στο να τρώω γλυκά. Δεν είχα ποτέ παραπανίσια κιλά, το αντίθετο θα έλεγα, bodybuilder δεν είμαι κι ούτε θέλω να γίνω, απλά αθλούμαι και γουστάρω το fitness.
Leave a comment:
-
Η αποχή από τα γλυκά δεν είναι απαραίτητα αυτοτιμωρία, εγώ έχω περάσει φάση που δεν τα ήθελα καθόλου.
Leave a comment:
-
Μεταξύ των δυο, προτιμώ μελομακάρονα (ποιος σκέφτηκε την ονομασία?) αλλά πάνω απ' όλα saffron buns!
Leave a comment:
-
Και τα 2 μου φαινοταν παντα χαλια, τωρα δοκιμασα με το ζορι μελομακαρονο και δε με χαλασε καθολου οποτε ψηφισα αυτο..
Κουραμπιε δε με βλεπω να δοκιμαζω συντομα αλλα και παλι δεν νομιζω να μου αρεσει περισσοτερο..
Leave a comment:
-
Εξακολουθεις να μην απαντας στην ερωτηση του Ground... δε κανω πλακα, οκ μπορεις να επιβιωσεις χωρις γλυκα αλλα πολυ αυτοτιμωρια/ψυχαναγκασμος μου ακουγεται, ησουν ποτε θεοχοντρος;
Leave a comment:
-
Τα τελευταία δυο χρόνια τα μόνα γλυκά που έχω φάει είναι δυο κρέπες και κάνα 4 κομμάτια cheesecake που είναι και το αγαπημένο μου γλυκό
.
Από χριστουγεννιάτικα τα μόνα που μου κάνουν αίσθηση είναι οι δίπλες, αλλά έχω να φάω από το 2010. Τα υπόλοιπα, κουραμπιέδες-μελομακάρονα, δεν μου άρεσαν ποτέ.
Οπότε θα ψήφιζα εγώ δεν τρώω γλυκά αλλά δεν ήθελα να είμαι :fa:
Leave a comment:
-
Γουσταρω παντως που δεν εχει καθολου ψηφους το "Δεν τρωω γλυκα". Αν ημασταν σα κανα cosmopolitan, womens health, fitness ή δε ξερω τι αλλη παπαρια θα ταν πρωτη επιλογη.
Leave a comment:
-
Τα μελομακάρονα ήδη τα τελείωσα,ενώ κουραμπιέδες έχω ακόμα.Άρα καταλαβαίνετε τι ψηφίζω.
Leave a comment:
Leave a comment: