Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Ναι, όντως είναι φαύλος κύκλος (εξ ου και ο εθισμός) και όντως μπορείς να ζήσεις με άλλου είδους υδατάνθρακες

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αυτό το "δεν μου αρέσουν τα γλυκά" στη θέση σας θα το κοίταζα σε ψυχολόγο... Δεν είναι φυσιολογικό. Στη μάνα σου το 'πες;
    Γλυκόζη -> ενδορφίνες + "ξύπνημα" τις ώρες που νιώθεις εγκεφαλικά κουρασμένος / μπλοκαρισμένος κ.λ.π.
    Αυτό είναι λόγος να μην το κάνεις παρά μόνο αν θες ένα σύντομο boost ενέργειας και μετά πας για ύπνο. Το sugar crash που ακολουθεί μετά το γλυκό δεν είναι καθόλου ευχάριστο...
    Disclaimer: To αν θες γλυκα ειναι και θεμα παραγωγης ινσουλινης, οποτε παιζει και ορμονικο θεμα
    Αυτό είναι λίγο φαύλος κύκλος, τρως γλυκά, πέφτει το ζάχαρό σου, θες πάλι γλυκά. Ισχύει πως όσο πιο λίγο τρως τόσο πιο λίγο τα αποζητάς. Εξάλλου, δεν υπάρχει άνθρωπος που χρειάζεται γλυκά.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Gift View Post
    Γιατί ρε συ,οι γυναίκες δε τρώνε γλυκά;

Ίσα-ίσα που απ'όσο έχω ακούσει οι γυναίκες είναι πιο πολύ του γλυκού,από τους άνδρες.
    Allo ti kanoyn spiti tous kai allo ti tha apantousan sto open poll tou cosmopolitan.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Δεν τρως γλυκά;OMG you are dead inside,ouuuuuu 666!
    Seriously κι εγώ κάποτε έκοψα τα γλυκά,κι αυτό γιατί έπαθα αλλεργία στη σοκολάτα για ένα χρονικό διάστημα,λόγω υπερβολικής δόσης.Λογικό άμα τρως 2 κιλά σοκολατάκια μέσα σε 10 λεπτά συν 2 μεγάλα κουτιά πουράκια συν 2 μεγάλα κουτιά πτι μπερ με σοκολάτα,συν κάτι πάστες που είχαν περρισέψει από τη γιορτή μου.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    A katalava, pes oti eisai kai esy dopperman mazi me tous allous re
    Etsi nai ekshgountai ola

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Οντως έχει δίκιο ο Cursed σε αυτό, η ζάχαρη προκαλεί εθισμό και αν τα κόψεις, μετά από ένα διάστημα δεν θα τα ζητάς.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    tyxeros eisai
    Είναι και θέμα συνήθειας σε ένα βαθμό, κόψε τα γλυκά για δυο χρόνια και τα ξαναλέμε...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    tyxeros eisai

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Ισως είναι ο οργανισμός ή το ότι δεν έχω συνηθίσει να τρώω γλύκα, αλλά με λιγώνουν πολύ εύκολα, εδώ την πρωτεΐνη με την δεξτρόζη δυσκολεύομαι να την πιω
    Αν θέλω ζάχαρη θα φάω κάνα φρούτο. Και αν είναι κάτι που νιώθω ότι στερούμε είναι καμιά καρμπονάρα, αν ξεφύγω στην διατροφή μου 1000 φορές να πάω να φάω μια ριγκατόνι ή φετουτσίνε καρμπονάρα παρά 2 πάστες.

Leave a comment:

• Somari
    replied

Ίσα-ίσα που απ'όσο έχω ακούσει οι γυναίκες είναι πιο πολύ του γλυκού,από τους άνδρες.
    fun fact: το pacman εχει κερασακια τουρτιτσες κλπ επειδη επρεπε να πιασει το γυναικειο κοινο,στο οποιο μετα απο ερευνα του δημιουργου κατεληξαν οτι αρεσει πολυ το επιδορπιο!

Leave a comment:

• TheCursed
    replied

Έλα ντε... Ειδικά εφόσον μιλάμε για σοκολάτες!

Leave a comment:

• Gift
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Γουσταρω παντως που δεν εχει καθολου ψηφους το "Δεν τρωω γλυκα". Αν ημασταν σα κανα cosmopolitan, womens health, fitness ή δε ξερω τι αλλη παπαρια θα ταν πρωτη επιλογη.

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    Προτιμώ να φάω κάτι αλμυρό παρά ένα γλυκό..
    Σωστό αυτό! :resp:

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    Από την στιγμή που δεν τα ζητάω και δεν μου προσφέρουν κάτι διατροφικά δεν βρίσκω το λόγο να φαω. Προτιμώ να φάω κάτι αλμυρό παρά ένα γλυκό. Το μόνο γλυκό που φαίνεται ενδιαφέρων γευστικά είναι το cheesecake .

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
    απλά δεν βλέπω τον λόγο στο να τρώω γλυκά.
    Γλυκόζη -> ενδορφίνες + "ξύπνημα" τις ώρες που νιώθεις εγκεφαλικά κουρασμένος / μπλοκαρισμένος κ.λ.π.

Leave a comment:

Working...
X