Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Collapse
X
-
Το "και τα 2" γιατί δεν υπάρχει σαν επιλογή; Εμένα πάντως μου αρέσουν το ίδιο και τα 2.
Leave a comment:
-
δεν εχω φαει κανενα γλυκο φετος λογω διαιτας
an mporousa tha eixa faei ola ta melomakarona mazi me ta kommatia karidia poy menoun sto kouti
Leave a comment:
-
Παρ'οτι λογω πενθους δεν εφτιαξε η μανα μου μελομακαρονα, εχω ηδη φαει 5 και μολις ενα μικρο κουραμπιεδακι σε σχημα δεντρου.
Leave a comment:
-
Θες να πεις οτι η μητερα μου ανηκσει σε παραγκα ζαχαροπλαστων που κανουν επιτηδες καλα τα μελομακαρονα και χαλια τους κουραμπιεδες για να κερδιζουν τα πρωτα;
Leave a comment:
-
To poll έχει καταντήσει σαν τον πρωταθλητή στο ποδόσφαιρο, κάθε χρόνο το παίρνει ο γαύρος και τα μελομακάρονα (και ο Σουμάχερ όταν ήταν στη Φερράρι).
Leave a comment:
-
Ramparter kai afto to topic xreiazetai update, perasan 3 xronia mporei oi apopseis na exoun allaksei.
Leave a comment:
-
τα ειπε ολαμαλλον εχεις φαει λαθος διπλες ή λαθος τηγανοψωμα
αλλαγη του πωλ ή λοκ
Leave a comment:
-
Οι διπλες ομως θεωρουνται και ειναι χριστουγεννιατικο γλυκο ;)Originally posted by straier View PostΤίποτα κακό δεν έχουν, απλά δεν ταιριάζουν σε θέμα με χριστουγεννιάτικα γλυκά. Με αυτή τη λογική να βάλουμε και το σουβλάκι και το μουσακά στη λίστα.
Leave a comment:
-
Fail? (εκτος αν δε βλεπω καλα, παντως δεν ειπε κανεις να μπουν τα τηγανοψωμα στη λιστα)Originally posted by straier View Post2) Τίποτα κακό δεν έχουν, απλά δεν ταιριάζουν σε θέμα με χριστουγεννιάτικα γλυκά. Με αυτή τη λογική να βάλουμε και το σουβλάκι και το μουσακά στη λίστα.
Leave a comment:
-
1) Το ίδιο πράγμα είναι, το μέλι σε ξεγελάει.1) Δεν ειναι το ιδιο πραγμα, μαλλον εχεις φαει λαθος διπλες ή λαθος τηγανοψωμα.
2) Τι κακο εχουν τα τηγανοψωμα;
3) Απ' τη στιγμη που υπαρχει κουραμπιες στο poll το επιπεδο δε μπορει να πεσει πιο χαμηλα.
2) Τίποτα κακό δεν έχουν, απλά δεν ταιριάζουν σε θέμα με χριστουγεννιάτικα γλυκά. Με αυτή τη λογική να βάλουμε και το σουβλάκι και το μουσακά στη λίστα.
3) Αρνούμαι να τοποθετηθώ σε αυτήν σου την τοποθέτηση.
Leave a comment:
Leave a comment: