Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kostakis420
    replied
    stin kathimerinotita kanena gliko, gia mena den exei apolitos kanena noima na faw ena sokolataki kathe apogeuma.

auto poy me euxaristei einai ena savatovrado na adiasw ena zaxaroplasteia kai na plakwsw pastes tourtes siropiasta glika koutaliou oti vrw telos pantwn mazi

Leave a comment:

• straier
    replied
    Even if you could “get away with” eating sugar because your calories were below maintenance, you wouldn’t want to. You see, sugar is “empty calories.” No vitamins, no minerals, no fiber, no nothing… just calories.
    Ούτε το τυρόγαλο τα περιέχει αυτά. Εξάλλου, ποιος τρώει σκέτη ζάχαρη με το κουταλάκι; Επίσης όλα όσα λέει για τη ζάχαρη λίγο πολύ ισχύουν για το ρύζι, τις πατάτες και το ψωμί, τα οποία είναι η βάση των πιο υγιών διατροφών στον κόσμο...
    Όσο για τα άλλα που λέει ένα έχω να πω:
    Dihydrogen Monoxide resources, information, research and more. Dihydrogen Monoxide is a dangerous chemical. Buy a Ban Dihydrogen Monoxide T-shirt.

Πλακώνεστε στις ντόπες, η ζάχαρη σας μάρανε...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σοβαρά πως γίνεται να σας λιγώνουν τα γλυκά και όχι το μέλι;Ο μόνος λόγος που τα προτιμάω,είναι ότι το μέλι με λιγώνει.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Μιλάνε όλα τα άρθρα βέβαια για επεξεργασμένη ζάχαρη κι όχι τα άλλα είδη της. Σε οτιδήποτε βάζω ζάχαρη είναι βιολογική ακατέργαστη (raw, cane etc.) αρκετά καλύτερη επιλογή, με πολύ καλύτερη γεύση και πιο καλή για γλυκά.
    Πάντως και το αλμυρό>γλυκό που λέτε πολλοί μπορεί να είναι πολύ λάθος αν συγκρίνουμε ανόμοιες κατηγορίες. Αν βάλουμε πχ. πατατάκια απέναντι σε σοκολάτα γάλακτος(που είναι γεμάτες ζάχαρη και κακής ποιότητας συνήθως) είναι εξ ίσου κακό. Επίσης το πολύ αλάτι (αν αντικαταστήσουμε όλα τα γλυκά με αλμυρά) δεν κάνει ούτε αυτό καλό...
    Η δική μου οδός είναι η σοκολάτα με υψήλη περιεκτικότητα σε κακάο (=>70%) που προσφέρει πολλά καλά και περιέχει ελάχιστη ζάχαρη. Επίσης είναι αρκετά χορταστική και ποτέ δε νιώθω την ανάγκη να φάω περισσότερο από δυο κομμάτακια και έπειτα δε χρειάζομαι άλλο γλυκό.

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    απο το (πλεον) γνωστο στο φορουμ βιβλιο
    Even if you could “get away with” eating sugar because your calories were below maintenance, you wouldn’t want to. You see, sugar is “empty calories.” No vitamins, no minerals, no fiber, no nothing… just calories.
    Refined sugars wreak havoc with your blood sugar levels and they increase insulin levels, which can also increase fat storage and prevent stored fat from being released.
    It only gets worse. Nancy Appleton, author of “Lick the sugar habit,” has compiled a list of over 100 reasons that sugar is disastrous to your health and fitness endeavors. Here’s a shortened version:
    1) Refined sugar can be a contributing factor to gaining body fat
    2) Refined sugar can increase the bad LDL cholesterol
    3) Refined sugar can decrease the good LDL cholesterol
    4) Refined sugar can increase triglycerides
    5) Refined sugar can suppress your immune system
    6) Refined sugar can deplete your body of important minerals
    7) Refined sugar can contribute to the development of numerous types of cancer
    8) Refined sugar can cause hypoglycemia
    9) Refined sugar can decrease growth hormone
    10) Refined sugar can contribute to diabetes
    11) Refined sugar can cause food allergies
    12) Refined sugar can increase serum insulin
    If you made only one change to your nutritional habits today… that is, to reduce your sugar intake… the difference in your health, energy levels and body composition would absolutely blow your mind. Get the sugar out!
    Εμενα εχουν και οι 2 γονεις μου διαβητη αλλα ευτυχως ειμαι πιο πολυ του αλμυρου, γενικα λιγωνομαι ευκολα και μου ανεβαινει το ζαχαρο δυσκολα (προς το παρων τουλαχιστον, φτου φτου ! )

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Σόρρυ παιδιά, δε θυμάμαι να έχω βιώσει οτιδήποτε από αυτά που περιγράφετε. Κι εννοείται πως έχει τύχει να φάω αρκετά γλυκά σε κάποιες περιπτώσεις.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Ground εννοείται πως δεν είναι απόλυτο το ότι θα παχύνεις με τα γλυκά.Απλά λέω ότι είναι πιο εύκολο να το ξεφτιλίσεις με τα γλυκά και να αρχίσεις να βάζεις κιλά αβέρτα.Τώρα αν υπάρχει μέτρο όπως λες και αν δεν κάνεις καθιστική ζωή τότε δεν πρόκειται να παχύνεις.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Re paides etsi opws to perigrafete einai san na trwte enan tono glyka thn hmera kai "reei zaxarh stis fleves".... eleos.
    Mia sokolata thn hmera, h kserw gw 2-3 pancakes gia prwino me merenta kai marmelada apo panw, h cake mazi me to gala, h kana mpiskoto me ton kafe to apogevma den se katastrefoun oute se paxainoun IMO.

Oute karameles, sokolatakia? (1-2 thn hmera oxi 100)

Egw toulaxiston akomh 65 kila me vlepw kai to anwtero pou exw anevei einai 75

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δε μπορει ρε να μην εχεις λιγωθει σε επιπεδο να θες να ξερασεις;;;;
    Δεν είναι αυτό το sugar crash. Είναι το αίσθημα αδυναμίας/υπνηλίας που νιώθεις κάνα δίωρο μετά της καταβρόχθισης μιας σοκολάτας. Μπορεί να συνοδεύεται και από υπογλυκαιμία. Στην περίπτωσή μου μπορεί να κυμαίνεται από έντονη υπνηλία μέχρι και να τρέμω από την υπογλυκαιμία και να πρέπει να φάω κάτι να στανιάρω... Βέβαια δεν συμβαίνει πάντα. Εξαρτάται και τι θα φας. Είναι πολύ πιο εύκολο να συμβεί με καραμέλες που είναι καθαρή ζάχαρη παρά με κέικ, ξέρω γω, που έχει αρκετό λίπος και σε κρατάει καλύτερα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Και γω τα ίδια με Deus και Solid είμαι btw.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Eγώ πάντως είμαι σαν τον solid snake,γλυκά τρώω πολύ λίγο.Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν απλά νιώθω ότι δεν τα έχω ανάγκη,τρώω σπάνια,πολλές φορές κάνω και βδομάδες να φάω.Αν κάποιος με κεράσει θα πάρω,αλλά εγώ μόνος μου δεν αγοράζω ποτέ.Η ανάγκη μου για γλυκό πάντως καλύπτεται και με το παραπάνω με το μέλι.

Πάντως είναι πολύ προτιμοτερο να τρώει κάποιος κρέας παρά γλυκά,τα γλυκά παχαίνουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Εγω με πολλα γλυκα νιωθω μια δυσφορια σε ολο μου το σωμα, σαν να νιωθω την ζαχαρη να περναει απο τις φλεβες μου και κατεβαζω καμια δεκαρια ποτηρια νερο μετά

Πολύ μέλι, donuts, μπισκοτα, παστες, και διαφορα γλυκα combined μου δινουν αυτην την αισθηση

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Δε μπορει ρε να μην εχεις λιγωθει σε επιπεδο να θες να ξερασεις;;;;

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Αυτό είναι λόγος να μην το κάνεις παρά μόνο αν θες ένα σύντομο boost ενέργειας και μετά πας για ύπνο. Το sugar crash που ακολουθεί μετά το γλυκό δεν είναι καθόλου ευχάριστο...
    Το sugar crash δεν το έχω βιώσει ποτέ (ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει), μόνο το ανέβασμα νιώθω με τα γλυκά.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post
    Allo ti kanoyn spiti tous kai allo ti tha apantousan sto open poll tou cosmopolitan.
    Ναι ηταν μερος του σκεπτικου μου. Χοντρες αγαμητες που κατεβαζουν 4 παστες οποτε τις πιανει μοναξια αλλα θα σου πουν οτι απο το πρωι εχουν φαει μονο μια φρυγανια και δε καταλαβαινουν γιατι δε χανουν κιλα.

Leave a comment:

Working...
X