Το καφε ζουμι ειναι brown sauce, κατι σαν ζωμος κρεατος δηλαδη
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Μελομακάρονο VS Κουραμπιές 3: The Return of the King
Collapse
X
-
Συνεχυζεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα μονο και μονο για να την πεις σε οσους παιρνουν συμπληρωματα διατροφης.
H Whey στην λιστα τροφων του Venuto παιρνει βαθμο "A", γιατι ειναι πληρης πρωτεινη, χωρις πολλα λιπαρα και με πολυ υψηλη βιολογικη αξια, οσο καλυτερους βαθμους εχουν οι τροφες που καταναλωνεις τοσο πιο ποιοτικη ειναι και η διατροφη που κανεις, o "βαθμος" της τροφης επηρεαζεται απο διαφορους παραγοντες, ενας απο αυτους ειναι η επεξεργασια που εχει υπωστει πριν φτασει στο στομα σου.
Για παραδειγμα το μηλο παιρνει "A", αμα το κανεις χυμο παιρνει "B", αμα του βαλεις ζαχαρη παιρνει "C" και αμα το κανεις μηλοπιτα παιρνει "F" δηλαδη κατηγορια junk
Ξερεις πολυ καλα οτι αλλο γλυκαιμικο δεικτη εχει το καστανο ρυζι και αλλο το barboiled, δεν εγραψα πουθενα " αφου το barboiled θελει λιγοτερη ωρα να ετοιμαστει ειναι αυτοματα χειροτερο απτο το αλλο " αλλα ειναι προφανες οτι εφοσον το 2ο εχει πολυ υψηλο γλυκοκαιμικο δεικτη ( λογως της επεξεργασιας που εχει ειπωστει πριν καν το μαγειρεψεις ) μεταβολιζεται διαφορετικα απο τον οργανισμο σε συγκριση με το πρωτο.
Το αρθρο σταματησα να το διαβαζω εκει που εγραφε " 285-365 g of protein per day (for an 80 kg person) " δεν θυμαμαι ποτε μου να εχω παρει πανω απο 200g πρωιτενης μεσα σε μια μερα ακομα και αν ειχα κανει 6 γευματα + whey στο μεταπροπονητικο
Η διαφορα αναμεσα στο τυρογαλο και την ασπρη ζαχαρη ειναι οτι απο το πρωτο, εφοσον γινεται η καταναλωση του σε μετρημενες ποσοτητες, ο οργανισμος εχει πολλαπλα ωφελη, ενω το 2ο αν καποιος μια μερα το κοψει μαχαιρι ( που ειναι δυσκολο αλλα ΟΧΙ απιθανο ) μονο καλο θα κανει, οπως αναφερθηκε πιο πανω υπαρχουν πολυ καλυτερες (και φυσικα ακριβοτερες) επιλογες οπως το μελι η μαλτιτολη το φυτο στεβια.
Το καφε ζουμι ειναι brown sauce, κατι σαν ζωμος κρεατος δηλαδη, το κοκκινο πραγμα πιο πανω ειναι μαρμελαδα lingonberry, σουηδικη συνταγη
Leave a comment:
-
Μα καλή διατροφή δεν είναι να τρως μόνο πρωτεΐνη, χρειάζονται και βιταμίνες και σύνθετοι υδατάνθρακες και καλά λίπη, στις σωστές αναλογίες το καθένα. Δεν νομίζω ότι είπες κανείς κάτι άλλο.
Για την Scarlet πραγματικά τι να πω, imo ωραία κοπέλα είναι αλλά τίποτα το ιδιαίτερο
. Θέμα γούστου θα μου πεις αλλά έχω γνωρίσει ομορφότερες καθημερινές κοπέλες
.
Leave a comment:
-
Υπάρχει σημαντική διαφορά αλλά στις περισσότερες χώρες που φημίζονται για την καλή διατροφή τους, λευκό ρύζι και αλεύρι τρώνε ως επί το πλείστον... Επίσης το πόσο χρόνο θέλει για να ετοιμαστεί δε μου λέει απολύτως τίποτα και σε γενικές γραμμές είναι ένα μάλλον ηλίθιο επιχείρημα. Και η επεξεργασμένη ζάχαρη θέλει ολόκληρη διαδικασία να ετοιμαστεί στο εργοστάσιο αλλά αυτό δεν την κάνει καλύτερη από το φρούτο που απλώς το κόβεις και το τρως.Καταλαιβαινεις πιστευω οτι υπαρχει μια σημαντικη διαφορας αναμεσα του αναποφλοιωτο ρυζι που θελει ολοκληρη ιεροτελεστεια για να μαγειρευτει και της μπουρδας που ετοιμαζεται στο 5λεπτο, του ασπρου τυποποιημενου ψωμιου που πουλανε στα σουπερ μαρκετ με το ψωμι εσσαιων που μπορεις να φτιαξεις σπιτι σου, της γλυκοπατατας στον ατμο απο τα tsakiris chips κ.ο.κ
Όχι αλλά αυτό:δηλαδη το τυρογαλα ειναι αδειες θερμιδες και μπαινει στο ιδιο καζανι με την επεξεργασσμενη ζαχαρη ?
ισχύει λίγο πολύ και για καθαρή πρωτεΐνη. Και ναι, η καθαρή πρωτεΐνη από μία ποσότητα και ύστερα είναι απλά θερμίδες. Προφανώς υπερέχει σε πολλά σε σχέση με τη ζάχαρη (ρύθμιση ζαχάρου, αίσθημα πληρότητας κλπ) αλλά έχει και τα προβλήματά της (υπερβολική συγκέντρωση ουρίας, επιβάρυνση του ήπατος).No vitamins, no minerals, no fiber, no nothing… just calories.
Έχω μια αλλεργία σε απόλυτες και αφοριστικές δηλώσεις ειδικά όταν έρχονται σε αντίθεση με εμπειρία εκατοντάδων χρόνων... Η ζάχαρη δεν είναι και η καλύτερη τροφή αλλά σε λογικές ποσότητες δεν είναι ο καταστροφέας που παρουσιάζεται. Απλά είναι φθηνή και περιέχεται παντού (όπως και το αλάτι) και συνεπώς υπερκαταναλώνεται.
Πάρτε κι αυτό το τελευταίο για τις υπέροχες πρωτεΐνες:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rabbit_starvation+
Εντιτ: Αυτή η καφέ αηδία στα δεξιά της φωτογραφίας τι είναι; Σαν kare-rice με πουρέ;!;!
Leave a comment:
-
Αυτη δεν χρειαζεται make-up, θολες pic χρειαζεται για να κρυβει την κυταρριτιδα
Νταξει μαρεσει πολυ η φατσα της Σκαρλετ, αλλα δεν γινεται να μου την ανεβαζουν και να την κατεβαζουν "θεα" ενω το δερμα στα κωλομερια της μοιαζει με φλουδα πορτοκαλιου.
Επισης ΠΟΛΥ overrated ειναι η Kim Kardashian, και αυτο το λεει ανθρωπος που μολις δει πιασιματα σε γυναικειο σωμα κανει σαν τον Jiraya
στο θεμα μας : "το δεν τρωω γλυκα" μια χαρα απαντηση ειναι, οπως ειπε ο solid, αμα καποιος προσεχει την διατροφη του και θελει να κανει "cheat meal" μια στο τοσο, θα προτιμησει κατι σαν το παρακατω αντι για γλυκο, για πολλους και διαφορους λογους
Leave a comment:
-
Originally posted by Ground_zero
Respect the Cock
Από τα χειρότερα γλυκά που έχω φάει
.
Crpl αν είναι overrated η Keira (δεν λέω ότι είναι γκομενάρα και ηθοποιάρα αλλα...) η Scarlet τότε τι είναι ;
O Lara Garcia Dani σε γκόμενα ;
Leave a comment:
-
Re ante kopste ta xapia kai fate kana glyko na sas dei o theos naoum "omofovikoi"
Ola ta glyka kala einai, alla den ta trws 40 thn hmera na gemizei zaxarh to aima sou kai na thes na kseraseis, ta trws gia na glukatheis...
Leave a comment:
-
δηλαδη το τυρογαλα ειναι αδειες θερμιδες και μπαινει στο ιδιο καζανι με την επεξεργασσμενη ζαχαρη ?Originally posted by straierΟύτε το τυρόγαλο τα περιέχει αυτά. Επίσης όλα όσα λέει για τη ζάχαρη λίγο πολύ ισχύουν για το ρύζι, τις πατάτες και το ψωμί, τα οποία είναι η βάση των πιο υγιών διατροφών στον κόσμο...
Όσο για τα άλλα που λέει ένα έχω να πω:
Dihydrogen Monoxide resources, information, research and more. Dihydrogen Monoxide is a dangerous chemical. Buy a Ban Dihydrogen Monoxide T-shirt.
Πλακώνεστε στις ντόπες, η ζάχαρη σας μάρανε...

Καταλαιβαινεις πιστευω οτι υπαρχει μια σημαντικη διαφορας αναμεσα του αναποφλοιωτο ρυζι που θελει ολοκληρη ιεροτελεστεια για να μαγειρευτει και της μπουρδας που ετοιμαζεται στο 5λεπτο, του ασπρου τυποποιημενου ψωμιου που πουλανε στα σουπερ μαρκετ με το ψωμι εσσαιων που μπορεις να φτιαξεις σπιτι σου, της γλυκοπατατας στον ατμο απο τα tsakiris chips κ.ο.κ
Πιο overrated και απο την Keira KnightleyOriginally posted by Ground_zeroQuoted for truth
Respect the Cock
Σιγα το γλυκο ναουμ, εφαγα ενα χτες που ητανε ολοκληρο σοκολατα, καμια σχεση με ενα καλο εκλερακι πχ (που δεν θυμαμαι να εφαγα φετος,
)
Leave a comment:
-
Quoted for truthΠλακώνεστε στις ντόπες, η ζάχαρη σας μάρανε...

Respect the Cock
Leave a comment:
Τούμπανο και χωρίς make-up.

Leave a comment: