Μου θάβετε το post ρε νουμπάδες.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Το έψαξα αρκετά...Μάλλον κάποια από τις νεες core bands θα είναι.Βρήκα τους στίχους από όσο άκουσα...
"we lost our way, destroyed our hearts, killed all the dreams, fell out of touch. we reached our end,
before it was done, we turned from grace, never knowing why"
Έριξα μια ματιά για As i lay dying και Into Eternity που κάπως μου θυμίζανε αλλά μάλλον ατύχησα...
Comment
-
Comment
-
Επειδή το post θάφτηκε, ξαναγράφω. Ψάχνω το τραγούδι από το ακόλουθο video:
http://www.youtube.com/watch?v=wR-NJ9NWQHw
Comment
-
κατέβασε το βίντεο με το www.keepvid.com και μετά με ένα converter μετέτρεψε το αρχείο σε mp3.
δοκίμασε το super setup (google it)Carpe diem
Comment
-
Θα προτιμούσα να έχω ολόκληρο το κομμάτι, και άσε που έχει και άλλα πράγματα πάνω στο τραγούδι (ήχο από video)...
Comment
-
Sorry Mogli σου ξαναθαβω το post lol
Ψαχνω τροπο να νικησω το σαλικαρι στον καταραχτη στο Donkey Kong Country 3 που το παιζεις με τον ελεφαντα. Φανταζομαι θα πρεπει καπως να ρουφηξεις νερο και να του πεταξεις στα ματια, οταν τα βγαζει εξω, αλλα δεν μπορω να βρω πως. Ελπιζω η απαντηση να μην ειναι "πηγαινε στο gamefaqs" Ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο εσας, αν οχι ολοι, το εχει παιξει και αν θυμαστε η απαντησεις ειναι ευπροσδεκτες.
Και βρειτε το τραγουδι του Μογλι!!!!My blog:Doppel's Den
Comment
-
ρουφάς νερό από τον καταρράκτη και το εκτοξεύεις στα μάτια του boss με τα shoulder buttons
Κάθε μάτι θέλει 2 hits.
Comment
-
ρουφάς νερό από τον καταρράκτη και το εκτοξεύεις στα μάτια του boss με τα shoulder buttons
Κάθε μάτι θέλει 2 hits.
[/b]My blog:Doppel's Den
Comment
-
psaxno to tragoudi pou akougete sto parakato video apo to 0.00-1.00 lepto
http://www.youtube.com/watch?v=AV7HcFIojso
Comment
-
Εχω κανει μια εργασια στο σχολειο στο powerpoint αλλα σε μια καινουργια εκδοση και σε Vista.
Εχω παρει την εργασια στο mp3 μου, αλλα δεν μπορω να την τρεξω στο pc μου με office 2003.
Απ'οτι ειδα εχει extension .pptx.
Ξερετε καποιον τροπο με τον οποιο μπορω να δω την εργασια μου με το office που εχω ή πρεπει να εγκαταστησω τα 2007;My blog:Doppel's Den
Comment
-
Μπορεις να εγκαταστησεις μια δωρεαν εκδοση του power point, απο την ιδια την microsoft που απλα δειχνει αυτα τα αρχεια. Το εχω κανει εγω (και εγω για εργασια λολ) και πιανει κανονικα.Ned Stark
A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
A man wields his sword in order to depart life with a smile.
In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
Ειναι ο Getta Robo.
Comment
Comment