Τρομερος φιλε μου! Σε ευχαριστω πολυ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Παιδιά,ένας φίλος μου τελειώνει ΤΕΙ φέτος και ψάχνει να κάνει εργασία για πτυχιακή.Επειδή δεν γνωρίζει ?μως πως γράφεται μια πτυχιακή (πως την συντάσεις κλπ) μου είπε ?τι ψάχνει έναν "κορμ?".Γνωρίζετε κανένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο/αιγάλεω που να έχει πτυχιακές φοιτητών ΤΕΙ/η κανένα βοήθημα;
Ευχαριστώ πολύ.Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Ισως να κανω αντιστοιχο θεμα στο subforum για την τεχνη, αλλα ουσιαστικα ψαχνω.
Μου ζητησε ενα παιδι να του φτιαξω ενα cd με τραγουδια για party. Οχι metal, οχι rap. Φανταζομαι θελει χορευτικα και τετοια (μου εδωσε ενα παραδειγμα με ενα τραγουδι της Rihana).
Επειδη δεν ξερω και πολλα απο μουσικη θα ηθελα να αν μπορειτε να μου προτεινετε τραγουδια που πιστευετε θα αρμοζαν σε ενα τετοιο cd. Απλα πειτε τιτλους εσεις και θα δω πως θα τα βρω. Αλλωστε internet ειναι αυτο
Το cd το θελει ως το Σαββατο βραδυ, οποτε μεχρι και το Σαββατο αν μπορειτε μειραστειτε τις γνωσεις σας
Edit: Βρηκα κατι It's Summer party 2007, House Party 2008 (οχι η σειρα lol), Summer party 2008. Θα κατεβασω αυτες τις συλλογες κι ελπιζω να του κανουν. Παντως αν εσεις εχετε κατι στο μυαλο σας πειτεMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Χεχε...έχω μπόλικα να προτείνω!!!
Whenever,whenever-Shakira...διότι τέτοια songs δεν ξεχνιούνται
Summer Jam-Underdog Project...πρόσεξε θέλουμε το remix,αυτό σπάει κόκκαλα...here it isSummer Jam
Man Eater-Nely Furtado
barbie girl - aqua...διότι ποτέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από ένα πάρτυ
michael jackson-billie jeans..κλασική αξία
Satisfaction-Benni Bennasi...oh yeah
Traffic-DJ Tiesto...για να κουνήσετε κορμιά
Αυτά μου έρχονται τώρα...Υπόψην αυτά ΔΕΝ είναι νέα hit,είναι all time classic shit!!!Have fun with your party!!!! ;)
Comment
-
Whenever,whenever-Shakira...διότι τέτοια songs δεν ξεχνιούνται
Summer Jam-Underdog Project...πρόσεξε θέλουμε το remix,αυτό σπάει κόκκαλα...here it isSummer Jam
Man Eater-Nely Furtado
barbie girl - aqua...διότι ποτέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από ένα πάρτυ
michael jackson-billie jeans..κλασική αξία
Satisfaction-Benni Bennasi...oh yeah
Traffic-DJ Tiesto...για να κουνήσετε κορμιά
[/b]"Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
Ευχαριστω πολυ για τα τραγουδια. Α ναι, δεν ειναι δικο μου παρτυ, ουτε προκειται να παω στο παρτυ εκεινο, απλα κανω το χατηρι ενος παιδιου που ξερω. Οποιος εχει κι αλλες επιλογες ας πειMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Μια κοινωνική προσφορά τεράστιου βεληνεκούς...
http://the80scolection-magakos.blogspot.com/
Δε φτάνει το Κοπρόσκυλο, αλλά βρήκα καλό πράμα κι εδώ!Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ link. Πραγματικά. Περιέχει ΟΛΗ την ελληνική κουλτούρα, μέχρι και Πετρόχειλο. Να 'σαι καλά ρε Titus (όπως και ο τύπος που κάνει upload το υλικό άλλωστε)
Comment
-
Ψάχνω το Je Suis Bossu των Ημίζ.
Αν το έχει κάποιος ας το ανεβάσει και να μου δώσει link μιας και το ψάχνω και δν το βρίσκω :/ έχω βρει όλα τα άκυρα και αυτο δν το βρίσκω με τπτ!!!"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Comment
-
Έχει κανείς το Starvation των Socrates?
Έστω από youtube, όχι Live γτ δν ακούγεται καλά.
Merci"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Comment
-
Είναι από τον πρώτο τους δίσκο.Το συγκρότημα λέγεται Socrates drunk the conium(πιο σύντομα Socrates)γι'αυτό μάλλον δεν το έβρισκες.
Εν ολίγοις τον έχω τον δίσκο οπότε αν είσαι καλό παιδί θα σου δώσω και το κομμάτι.
Comment
Comment