Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ψάχνω κάποιον να μου πει τι είναι το "Bayesian Probability"

Τό είδα στο Top250 του imdb.com και αναφέρει ότι προκείπτει{το Top250} σύμφωνα με αυτήν την λογική.
    Τι το ιδιαίτερο είναι?
    Διάβασα στο Wikipedia αλλά έχει αρκετούς όρους και κάποια στιγμή το παράτησα :wacko:

Υπάρχει κάποιος πιο σχετικός εδώ μέσα να με βοηθήσει?

Leave a comment:

• tsoum
    replied
    Ok man. Ευχαριστώ ;)

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Ψαχνω να βρώ το μοντέλο της μητρικής μου κάρτας. Μήπως έχει κανενας καμία ιδέα πώς μπορώ να το δω;
    [/b]
    Κατέβασε το CPU-Z και θα το βρεις εκεί.

Leave a comment:

• tsoum
    replied
    Ψαχνω να βρώ το μοντέλο της μητρικής μου κάρτας. Μήπως έχει κανενας καμία ιδέα πώς μπορώ να το δω;

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    play.com , play-asia.com , plaisio.gr
    [/b]
    Ευχαριστώ

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    play.com , play-asia.com , plaisio.gr

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Mπορεί κάποιος να μου δώσει 4-5 online καταστήματα με videogames? Τα πιο γνωστά κυρίως.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παιδιά,ψάχνω μια ταινία που βλέπαμε μικροί στην κατασκήνωση (Άγιος Ανδρέας).

Ηταν μια ταινία θυμάμαι στο στυλ 1000+1 νυχτες (ίσως ήταν και αυτό το παραμύθι) αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η μινι σειρα/τηλεταινία που βάζει κατα καιρους το ΣΤΑΡ μιας και έχει γυριστεί πολύ πιο πρόσφατα.

Οποιος τυχαίνει και ξέρει γιατί μιλάω...αααα επίσης θυμάμαι χαρακτηριστικά είχε μια σκηνή με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που το έκλεψε κάποιος για να κανει δεν θυμαμαι και εγώ τι και επίσης αλλη μια σκηνη με ένα κυνηγητό με μαγικά χαλιά...αυτά.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ψάχνω τα εξής wallpapers:

Από τους Ulver το εξώφυλλο του album Bergtatt σε ανάλυση 1440 Χ 900

Οτιδήποτε από τον ζωγράφο Theodor Kittelsen(των έχει χρησιμοποιήσει πολύ ο Burzum)σε ανάλυση 1440 Χ 900

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    το m.a.s.k. έχει επεισόδια στο youtube,carussel Νομίζω κάποιος είχε ποστάρει πως τα έχει βρει σε προηγούμενο ποστ ή σε άλλο θέμα.ψάξε λίγο.

Leave a comment:

• enwsiths
    replied
    Γνωριζετε που μπορω να βρω επεισοδια ή ακομα καλυτερα ολα τα επεισοδια της παλιας παιδικης σειρας που προβαλε η ερτ ονοματι carrusel και ενος ιαπωνικου καρτουν ονοματι m.a.s.k???Οποιος ξερει κατι p.m. me...

btw evans εχεις το ιδιο avatar me ton keeper7k στο παρακατω λινκ , ο ιδιος εισαι ή απλα συνέπεσε να εχετε το ιδιο avatar???

http://www.retromaniax.gr/vb/showthr...?t=3852&page=6

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Βρήκα στο Water Park{όσοι πάτε Ρόδο να πάτε!!!!!} στη Ρόδο αυτό ----------------->

Και τώρα το θέλω πάλι, καμιά ιδέα που θα το βρω στην Αθήνα?
    Δεν παίζει ε?

Leave a comment:

• Ren_of_Heavens
    replied
    ξέρετε κανένα σάιτ που να έχει για κατέβασμα O.S.T. παιχνιδιών;ευχαριστώ.
    [/b]
    Λοιπόν στην περίπτωσή σου έχω 3 επιλογές.

1) www.ffshrine.org
    2) www.bluelaguna.net
    3)www.sound-test.org (πολύ αξιόλογο και γρήγορο)

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να σου δώσω απευθείας τα links αλλά λειτουργούν.

Leave a comment:

• Shadow
    replied
    Ψάχνω ένα καλό και άξιο παλικάρι (μάλλον Shadow θα το λένε,το κόβω από τώρα)να μου στείλει μέσω πμ κάνα καλό λινκ με σύνδεσμους rapidshare για metal albums γιατί τόρρεντ αργούνε πολύ σε ξένους τράκερς και μου τη δίνει,ενώ σε ελληνικούς μου χαλάνε το ratio. θέλω να ακούσω πως και πως τα καινούρια doomsword & grand magus.Thanks ;)
    [/b]
    με προλαβε ο Titus με τα πολωνικα του, οπωτε θα σου δωσω ενα ρωσσικο http://www.mediaportal.ru

εγω ψαχνω ενα προγραμμα που να βρισκει αν γινετε το password σε λογαριασμους του hotmail. ειχα εναν παλιο σε αλλο υπολογιστη και ξεχασα και τον κωδικο και την ερωτηση ασφαλειας μου τη βγαζει στα τουρκικα και οταν απανταω παντα μου λεει λαθος. αν και δε νομιζω να γινετε κατι πλεον, οποιος ξερει απο αυτα και μπορει να βοηθησει help!

Leave a comment:

• ChainGangSoldier
    replied
    Need Online Shop για T-Shirts ^^ :Ρ
    Θέλω να βρω κανα T-Shirt απο κανα παιχνίδι αλλα δεν. πουθενα δεν βρίσκω εκτός απο κάτι ψιλα στο play.com :/

Leave a comment:

Working...
X