Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ΤΕΡΑΣΤΙΟ link. Πραγματικά. Περιέχει ΟΛΗ την ελληνική κουλτούρα, μέχρι και Πετρόχειλο. Να 'σαι καλά ρε Titus (όπως και ο τύπος που κάνει upload το υλικό άλλωστε)
-
Μια κοινωνική προσφορά τεράστιου βεληνεκούς...
http://the80scolection-magakos.blogspot.com/
Δε φτάνει το Κοπρόσκυλο, αλλά βρήκα καλό πράμα κι εδώ!
Leave a comment:
-
Ευχαριστω πολυ για τα τραγουδια. Α ναι, δεν ειναι δικο μου παρτυ, ουτε προκειται να παω στο παρτυ εκεινο, απλα κανω το χατηρι ενος παιδιου που ξερω. Οποιος εχει κι αλλες επιλογες ας πει
Leave a comment:
-
Καλός ο Laharl, δίνω ένα +1 σε όλες τις προτάσεις, ταιριάζουν όλα. ;)Whenever,whenever-Shakira...διότι τέτοια songs δεν ξεχνιούνται
Summer Jam-Underdog Project...πρόσεξε θέλουμε το remix,αυτό σπάει κόκκαλα...here it isSummer Jam
Man Eater-Nely Furtado
barbie girl - aqua...διότι ποτέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από ένα πάρτυ
michael jackson-billie jeans..κλασική αξία
Satisfaction-Benni Bennasi...oh yeah
Traffic-DJ Tiesto...για να κουνήσετε κορμιά
[/b]
Leave a comment:
-
Χεχε...έχω μπόλικα να προτείνω!!!
Whenever,whenever-Shakira...διότι τέτοια songs δεν ξεχνιούνται
Summer Jam-Underdog Project...πρόσεξε θέλουμε το remix,αυτό σπάει κόκκαλα...here it isSummer Jam
Man Eater-Nely Furtado
barbie girl - aqua...διότι ποτέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από ένα πάρτυ
michael jackson-billie jeans..κλασική αξία
Satisfaction-Benni Bennasi...oh yeah
Traffic-DJ Tiesto...για να κουνήσετε κορμιά
Αυτά μου έρχονται τώρα...Υπόψην αυτά ΔΕΝ είναι νέα hit,είναι all time classic shit!!!Have fun with your party!!!! ;)
Leave a comment:
-
Ισως να κανω αντιστοιχο θεμα στο subforum για την τεχνη, αλλα ουσιαστικα ψαχνω.
Μου ζητησε ενα παιδι να του φτιαξω ενα cd με τραγουδια για party. Οχι metal, οχι rap. Φανταζομαι θελει χορευτικα και τετοια (μου εδωσε ενα παραδειγμα με ενα τραγουδι της Rihana).
Επειδη δεν ξερω και πολλα απο μουσικη θα ηθελα να αν μπορειτε να μου προτεινετε τραγουδια που πιστευετε θα αρμοζαν σε ενα τετοιο cd. Απλα πειτε τιτλους εσεις και θα δω πως θα τα βρω. Αλλωστε internet ειναι αυτο
Το cd το θελει ως το Σαββατο βραδυ, οποτε μεχρι και το Σαββατο αν μπορειτε μειραστειτε τις γνωσεις σας
Edit: Βρηκα κατι It's Summer party 2007, House Party 2008 (οχι η σειρα lol), Summer party 2008. Θα κατεβασω αυτες τις συλλογες κι ελπιζω να του κανουν. Παντως αν εσεις εχετε κατι στο μυαλο σας πειτε
Leave a comment:
-
Παιδιά,ένας φίλος μου τελειώνει ΤΕΙ φέτος και ψάχνει να κάνει εργασία για πτυχιακή.Επειδή δεν γνωρίζει ?μως πως γράφεται μια πτυχιακή (πως την συντάσεις κλπ) μου είπε ?τι ψάχνει έναν "κορμ?".Γνωρίζετε κανένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο/αιγάλεω που να έχει πτυχιακές φοιτητών ΤΕΙ/η κανένα βοήθημα;
Ευχαριστώ πολύ.
Leave a comment:
-
Paides kserete kana site pou na mporo na do Online to Las Vegas?
Tha protimousa na ipirxan kai ipotitli apo kato elliniki/agliki...
Thank You
Leave a comment:
-
Μπορεις να εγκαταστησεις μια δωρεαν εκδοση του power point, απο την ιδια την microsoft που απλα δειχνει αυτα τα αρχεια. Το εχω κανει εγω (και εγω για εργασια λολ) και πιανει κανονικα.
Leave a comment:
-
Εχω κανει μια εργασια στο σχολειο στο powerpoint αλλα σε μια καινουργια εκδοση και σε Vista.
Εχω παρει την εργασια στο mp3 μου, αλλα δεν μπορω να την τρεξω στο pc μου με office 2003.
Απ'οτι ειδα εχει extension .pptx.
Ξερετε καποιον τροπο με τον οποιο μπορω να δω την εργασια μου με το office που εχω ή πρεπει να εγκαταστησω τα 2007;
Leave a comment:
-
psaxno to tragoudi pou akougete sto parakato video apo to 0.00-1.00 lepto
http://www.youtube.com/watch?v=AV7HcFIojso
Leave a comment:
-
thanks Boy. Θα το δοκιμασω με την πρωτη ευκαιριαρουφάς νερό από τον καταρράκτη και το εκτοξεύεις στα μάτια του boss με τα shoulder buttons
Κάθε μάτι θέλει 2 hits.
[/b]
Leave a comment:
-
ρουφάς νερό από τον καταρράκτη και το εκτοξεύεις στα μάτια του boss με τα shoulder buttons
Κάθε μάτι θέλει 2 hits.
Leave a comment:
Leave a comment: