Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doppelganger
    replied
    Sorry Mogli σου ξαναθαβω το post lol

Ψαχνω τροπο να νικησω το σαλικαρι στον καταραχτη στο Donkey Kong Country 3 που το παιζεις με τον ελεφαντα. Φανταζομαι θα πρεπει καπως να ρουφηξεις νερο και να του πεταξεις στα ματια, οταν τα βγαζει εξω, αλλα δεν μπορω να βρω πως. Ελπιζω η απαντηση να μην ειναι "πηγαινε στο gamefaqs" Ειμαι σιγουρος οτι καποιος απο εσας, αν οχι ολοι, το εχει παιξει και αν θυμαστε η απαντησεις ειναι ευπροσδεκτες.

Και βρειτε το τραγουδι του Μογλι!!!!

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Θα προτιμούσα να έχω ολόκληρο το κομμάτι, και άσε που έχει και άλλα πράγματα πάνω στο τραγούδι (ήχο από video)...

Leave a comment:

• Altair
    replied
    κατέβασε το βίντεο με το www.keepvid.com και μετά με ένα converter μετέτρεψε το αρχείο σε mp3.

δοκίμασε το super setup (google it)

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Επειδή το post θάφτηκε, ξαναγράφω. Ψάχνω το τραγούδι από το ακόλουθο video:

http://www.youtube.com/watch?v=wR-NJ9NWQHw

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ψάχνω converter που να μετατρέπει το Phone book από κινητό MIO A701 σε phone book συμβατό με κινητά Samsung.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ψάχνω ραράκια για να κατεβάσω τη συναυλία των κλεφτάλικα στην αθήνα.επείγον πληζ βιαστείτε.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Damn it,το τραγουδάκι μου άρεσε πολύ ρε γαμώτο και ψάχνω να το βρω άσχημα...

Τσακάλι είσαι πάντως,εγώ το μόνο που είχα ακούσει ήταν το we lost our hearts

Πάντως όταν googlara τους στίχους το μόνο που βρήκα ήταν άλλα 2 άτομα σε forum που το ζητούσαν

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Το έψαξα αρκετά...Μάλλον κάποια από τις νεες core bands θα είναι.Βρήκα τους στίχους από όσο άκουσα...
    "we lost our way, destroyed our hearts, killed all the dreams, fell out of touch. we reached our end,
    before it was done, we turned from grace, never knowing why"
    Έριξα μια ματιά για As i lay dying και Into Eternity που κάπως μου θυμίζανε αλλά μάλλον ατύχησα...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ψάχνω για τον καλλιτέχνη και το όνομα του παρακάτω metal τραγουδιού.Υπόψην ότι αυτό που παραθέτω είναι ένα απόσπασμα του τραγουδιού...Ελπίζω να βρείτε ποιο είναι.

Song?

Eυχαριστώ πολύ ;)

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Μου θάβετε το post ρε νουμπάδες.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    sorry για το off topic αλλά ήθελα να το δοκιμάσω.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Μικρη, παρακμιαση αιθουσα του σχολειου μου. Εχουμε και site. Αμ πως

Leave a comment:

• Missing Score
    replied
    H φωτογραφια αυτη μου θυμιζει φρικτα το φροντιστηριο μου. Πες μου οτι την βρηκες στην τυχη...

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Ηθελα να δοκιμασω το site που ζητησε ο UEG

Κι επειδη δεν θελω να παει χαμενο το ποστ του Phantommogli οποιος ξερει το τραγουδι που ζηταει ας του το πει ;)

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Το τραγούδι από αυτό το video. Καλό είναι παρεπιπτώντος, και η μουσική είναι υποβλητική.

http://www.youtube.com/watch?v=wR-NJ9NWQHw

Leave a comment:

Working...
X