Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    To DS rom news πλεον δεν εχει roms για DS παρα μονο τα .nfo δυστυχως..
    Ψαχνω λοιπον site που να χει ολα ή εστω ο,τι νεο βγαινει απο DS roms με direct downloads κτλ.
    Στειλτε ΡΜ, kthxbye.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Spider-man Adventures τα έχω όλα.
    Για καλή σου τύχη τα έχω μαζί μου στην Πύλο!!
    Στείλε μου σε pm τη διεύθυνσή σου και όποτε βρω όρεξη θα στα στείλω!

Και επειδή πωρώθηκα, για πάρτη σας μόνο:
    -Are you in, or are you out?
    -It's you who is out Gobbie! Out of your mind!!
    - Wrong answer!!

και γίνεται της πουτάνας.

[YOUTUBEHD]7GAXZDl0WKA[/YOUTUBEHD]

Watch in HD!

Τρελή αμερικανιά δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακό!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψάχνω όλα τα επεισόδια Gi Joe και δεν έχω βρει τίποτα.Όποιος μπορεί να βοηθήσει,καλοδεχούμενος.Ευχαριστώ.*
    Επίσης ψάχνω όλα τα επεισόδια Spider-man Adventures και γενικά σειρές της marvel που έδειχνε παλιά το Star.Έχω βρει κάποια επεισόδια από δω κι από κει αλλά δεν έχω βρει τα πάντα.

υ.γ.*Ξέρω ότι είναι τρελή αμερικλανιά αλλά for old times sake θα ήθελα να τα βρω.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Χρειαζομαι ενα προγραμμα ωστε να αποθηκευω οτι δειχνει η οθονη σε video....το Fraps για καποιο λογο δν μου δουλεευει.... :/

ΔΕΝ το θελω για Games, το θελω για να κανω ενα slideshow powerpoint σε video

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μη τον ακους ρε, με 400 το πολυ βρισκεις πιο παλια εκδοση και κανεις δουλεια σου κι οταν πεσει η τιμη της τελευταιας την αγοραζεις κι αυτη. Δες και στο ebay παντως για καλυτερες τιμες

Leave a comment:

• Somari
    replied
    torrent?ego ennoousa na doseis $800 na to agoraseis

Leave a comment:

• FoM
    replied
    QFT, στο youtube έχω λιώσει τα Photoshop Tutorials. Ευτυχώς, το παρόν torrent (που σε δέκα λεπτά ολοκληρώνεται) έχει μέσα και το CD με τα Tutorials!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παντως αν τα βρεις σκουρα τσεκαρε κανα tutorial video, δεν εχω ασχοληθει με premier αλλα στο photoshop πολλες φορες με βοηθησανε.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Άμα κρίνω από Adobe Photoshop, μπορώ να καταλάβω τί παίζει και με το Adobe Premiere... Αλλά παίζεις ωραία, άμα είναι να κάνουμε κάτι, ας το κάνουμε σωστά. Σκόπευα κάποτε να καταπιστώ και με αυτό, άλλωστε...

Y.Γ.: Πίστευα ότι εσύ θα απαντήσεις πρώτος, και δεν περίμενα άλλη απάντηση..!

Now it's download time...

Leave a comment:

• Somari
    replied
    DEN einai basic,tha sou proteina to adobe premiere...einai medium alla exei poli mikro xrono ekmathisis...

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Ψάχνω basic video editing program, για μοντάζ και λοιπά, και να μπορώ να κάνω μίξη ήχου σαν άνθρωπος, γιατί το Windows Movie Maker είναι για το πεουλίνι, δε μπορώ καν να χαμηλώσω την ένταση του ήχου σε ορισμένα σημεία.

Δώστε μου τα φώτα σας, thanks in advance.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ευχαριστώ Τίτε αλλά βρήκα ένα άλλο με 17 κομμάτια μέσα και το εχω λιώσει.Ακόμα ξεχνάω τον τίτλο βέβαια.:xp:

edit:Tales of rock n roll

Ψάχνω επίσης ένα σάιτ που να μπορώ να κατεβάσω ντοκιμαντέρ γιατί το blue white δεν τα έχει όλα και έχω πετυχει πολυ καλο υλικο.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Βασικά αυτό...

http://www.heavyharmonies.com/cgi-bi...Ready+(Best+of)

Αλλά αντιπροτείνω το ακόλουθο που είναι κλασσικό στα όρια του καλτ

(όχι δεν είναι rapidshare links)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε να μου πείτε κάνα καλό best of του συγκροτήματος του Micahel Shenker MSG.
    Τώρα ακτεβάζω ήδη UFO.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Χμμ αυτο το πετυχα απο σποντα, δεν ειναι free και το βρηκα αρκετα προχωρηεμνο ενω θελω κατι πολυ πιο απλο.

ΥΓ: Κατεβασα τελικα το Audacity, για την ωρα φαινεται να με καλυπτει.

Leave a comment:

Working...
X