Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Καλώς σας(μας) ξαναβρήκα Τίτε! Να και κάποιος που παρατήρησε ότι υπάρχω...
Θα συμμετέχω όσο έχω όρεξη και θα είμαι και στο Live πλέον για όσους ασχολούνται. Άντε να βρούμε κανένα παιχνίδι να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θυμήθηκα επικές εποχές SpartansGR στο Halo 2!...
Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε την απόλυτη ολική επαναφορά. Επέστρεψε ο Ren of Heavens (καλώς το παιδί!), ο ChaosCrow (τι κάνει ο παγωμένος Βορράς?) και ακόμα και ο Sindar με τα sindarίνια του έκανε την εμφάνισή του, αλλά ο αγαπητός σε όλους Burai Fighter αγνοείται (ή γράφει χωρίς να τον βλέπω). Ξέρει κανείς πού είναι αυτό το παιδί?
Παιζει να περισσευει σε κανεναν καμια PCI Express x16 καρτα γιατι καηκε αυτη που ειχα στο σαπιο pc μου;
Οτιδηποτε ειναι διαθεσιμο, ακομα και 5ετιας θα μου φανει πολυτελεια μπροστα στην καρτα 6-7ετιας που ειχα.
Σου χω πει, εχω μια αλλα υπερθερμαινεται σε 3δ εφαρμογες... Για ρεζέρβα όμως τρώγεται
Παιζει να περισσευει σε κανεναν καμια PCI Express x16 καρτα γιατι καηκε αυτη που ειχα στο σαπιο pc μου;
Οτιδηποτε ειναι διαθεσιμο, ακομα και 5ετιας θα μου φανει πολυτελεια μπροστα στην καρτα 6-7ετιας που ειχα.
ίσως γίνω κουραστικός,όμως όσα σάιτ είχα είτε κλείσανε είτεδεν έχουν αυτά που θέλω όπως τα θέλω.
Για πείτε σάιτς από τα οποία κατεβάζετε ταινίες,σειρές ΜΕ υπότιτλους και κατά προτίμηση μέσω τόρρεντζζζ.
Leave a comment: