Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Originally posted by Chaoscrow View Post
    Καλώς σας(μας) ξαναβρήκα Τίτε! Να και κάποιος που παρατήρησε ότι υπάρχω...
    Mας δουλεύεις;Εδώ ξέχασες εσύ ότι υπάρχουμε.Όσο μπαίνεις σε θυμόμαστε.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Μίλησα με τον Burai πριν 2-3 μέρες στο Xbox Live, μου είπε ότι έχει πολλά τρεξίματα γι' αυτό δε πολυμπαίνει στο forum.

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Καλώς σας(μας) ξαναβρήκα Τίτε! Να και κάποιος που παρατήρησε ότι υπάρχω...
    Θα συμμετέχω όσο έχω όρεξη και θα είμαι και στο Live πλέον για όσους ασχολούνται. Άντε να βρούμε κανένα παιχνίδι να γουστάρουμε όλοι μαζί. Θυμήθηκα επικές εποχές SpartansGR στο Halo 2!...

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    τον βλεπω αραια και που xbl η psn, ενταξει ειναι και γιατρος ο ανθρωπος, μπορει να κανει την πρακτικη του, δυσκολες εποχες για forums

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ψάχνω - βρίσκω...

Το Burai!!!

Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε την απόλυτη ολική επαναφορά. Επέστρεψε ο Ren of Heavens (καλώς το παιδί!), ο ChaosCrow (τι κάνει ο παγωμένος Βορράς?) και ακόμα και ο Sindar με τα sindarίνια του έκανε την εμφάνισή του, αλλά ο αγαπητός σε όλους Burai Fighter αγνοείται (ή γράφει χωρίς να τον βλέπω). Ξέρει κανείς πού είναι αυτό το παιδί?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οντως, θα σου πω αν ειναι παντως, θενκς.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Παιζει να περισσευει σε κανεναν καμια PCI Express x16 καρτα γιατι καηκε αυτη που ειχα στο σαπιο pc μου;
    Οτιδηποτε ειναι διαθεσιμο, ακομα και 5ετιας θα μου φανει πολυτελεια μπροστα στην καρτα 6-7ετιας που ειχα.

Σου χω πει, εχω μια αλλα υπερθερμαινεται σε 3δ εφαρμογες... Για ρεζέρβα όμως τρώγεται

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παιζει να περισσευει σε κανεναν καμια PCI Express x16 καρτα γιατι καηκε αυτη που ειχα στο σαπιο pc μου;
    Οτιδηποτε ειναι διαθεσιμο, ακομα και 5ετιας θα μου φανει πολυτελεια μπροστα στην καρτα 6-7ετιας που ειχα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    κατεβασε bsplayer και τα υπολοιπα θα τα κανει εκεινο για σενα

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Καλό με σειρές είναι το http://eztv.it/
    Και για υπότιτλους http://www.subs4free.com/

Leave a comment:

• sain't
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ίσως γίνω κουραστικός,όμως όσα σάιτ είχα είτε κλείσανε είτεδεν έχουν αυτά που θέλω όπως τα θέλω.
    Για πείτε σάιτς από τα οποία κατεβάζετε ταινίες,σειρές ΜΕ υπότιτλους και κατά προτίμηση μέσω τόρρεντζζζ.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Μια σελίδα που βρήκα πρόχειρα αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν τα links:

Και μία με το 7ο που πάλι δεν ξέρω αν δουλεύει:

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Προς τους nba-ικους του φόρουμ, ψάχνω τους τελικούς της Δύσης το 2002 lakers-kings, έστω το7ο ματς

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Thank you very much both.

Leave a comment:

Working...
X