Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• _Lloyd
    replied
    Επίσης το τελευταίο (ή τα τελευταία) realplayer στην εγκατάσταση έχουν από μόνα τους την επιλογή νομίζω (και αν δεχτείς να την εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε βίντεο σου βγάζει επιλογή download)

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Λήψη του Video DownloadHelper για το Firefox. Ο εύκολος τρόπος λήψης και μετατροπής βίντεο Ιστού από εκατοντάδες ιστότοπους που μοιάζουν με το YouTube.

και όχι μόνο από youtube...... ;)

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Και μιας και το έφερε η κουβέντα,πείτε κι έναν εύκολο τρόπο να κατεβάζω βίντεο από utube.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θεός.Thanks.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Βήμα 1: http://www.youtube.com/watch?v=YJxahytw7o0

Βήμα 2: http://www.listentoyoutube.com/

Και σε λίγα δευτερόλεπτα είσαι κομπλέ

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψάχνω να κατεβάσω το τραγούδι Ουράνιο Τόξο του Ρώμα.Όπου έχω ψάξει είναι διαγραμμένο ρε γμτ.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Αϊιιιιιιι...

Σύμφωνα με τα όσα ξέρω μόνο το ίδιο δεν είναι το 1 με το 2! Διάβασε τις απόψεις των παιδιών στο αντίστοιχο θέμα, αλλά γενικά το 2 έχει φάει μεγάλο κράξιμο! Το Awakening από την άλλη είναι μια κακοστημένη αρπαχτή που έχω θάψει σε πολλές ευκαιρίες. Ρίξε μια ματιά στο τι έχουμε γράψει και τι έχει γραφεί και αλλού και πάρε τις αποφάσεις σου.

Το 1 είναι παιχνιδάρα. Αν θες κι άλλο κάνε 2ο playthrough με άλλο χαρακτήρα.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    δε ξέρω, έπαιξα 65 ώρες το πρώτο και δεν είναι αρκετό, i want more of the fucking same lol. Τελικά παρήγγειλα και το Dragon Age 2 και το expansion του origins...

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Απ'όλα τα παιχνίδια του κόσμου το Dragon Age 2 βρήκες???

Αν θες μπορώ να σου δανείσω την έκδοση για PC, αν έχεις μηχάνημα.

Leave a comment:

• sain't
    replied
    ψάχνω κάποιον να μου δανείσει / πουλήσει το dragon age 2 για xbox360 ΤΩΡΑ σε φάση, να το παίξω, ίσως το παραγγείλω κι εγώ παράλληλα από κανά site αλλά μέχρι να μου ρθει θέλω να το ξεκινήσω. please, i'm addicted (and don't wanna spend a penny), kk thx bb

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Απλά

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Μάλλον αυτο θα εκανα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μπα, μάλλον την έβαλες στραβά στο γραφείο σου. Θες και να λέγεσαι μηχανολόγος, τρομάρα σου

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Tanno View Post
    Α κατάλαβα. Την θές σε rotate μορφή για να την μετατρέψεις 90 μοίρες. Απ' όσο ξέρω οι βάσεις γραφείου δεν το κατέχουν αυτό. Εσύ θες βάσεις τοίχου. Μόνο αυτές το κατέχουν.

Φυσικά και δεν ισχύει αυτο. Η δικιά μου LG μια χαρα γύριζε στις 90 μοίρες.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Α κατάλαβα. Την θές σε rotate μορφή για να την μετατρέψεις 90 μοίρες. Απ' όσο ξέρω οι βάσεις γραφείου δεν το κατέχουν αυτό. Εσύ θες βάσεις τοίχου. Μόνο αυτές το κατέχουν.

Leave a comment:

Working...
X