Originally posted by sub_zero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ειμαι μελος αλλα δεν εχω invites αν μου δωσουν ποτε θα σου στειλω. Το http://p2planet.net ειναι ανοιχτο παντως και εχει αρκετα καλα..
-
Ψάχνω τρόπο στο να κάνω bypass ένα BIOS password το οποίο έβαλε η αδερφή μου και μετά το ξέχασε..
Ξέρει κανείς τίποτα για να με βοηθήσει??
Leave a comment:
-
Originally posted by Ramparter View PostΕχει κανεις ιδεα που θα βρω επεισοδια της σειρας Υπαστυνομος Ρεξ; Βρηκα ενα torrent αλλα δεν εχει seeders. Με direct downloads εχω καιρο να ασχοληθω. Οποιος εχει καποια ακρη ας βοηθησει. Ειναι για ενα φιλο.
exei sto youtube merika full
Leave a comment:
-
Εδώ σας θέλω. Στην ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη No budget story, παίζει συνεχώς ένα τραγούδι.
Εννοώ αυτό που ακούγεται και στο 41.34 . Υπάρχει κανείς καλός άνθρωπος που να ξέρει πώς λέγεται;
Υ.Γ: Εναλλακτικά, μήπως ξέρετε ένα μαραφέτι που και καλά του βάζεις τραγούδια και σου βγάζει τον τίτλο τους;
Leave a comment:
-
Εχει κανεις ιδεα που θα βρω επεισοδια της σειρας Υπαστυνομος Ρεξ; Βρηκα ενα torrent αλλα δεν εχει seeders. Με direct downloads εχω καιρο να ασχοληθω. Οποιος εχει καποια ακρη ας βοηθησει. Ειναι για ενα φιλο.
Leave a comment:
-
Επειδή η μνήμη μου δεν με βοηθάει, προσπαθώ να θυμηθώ πως στα διαλά λέγεται αυτο το γραφίστικο σχέδιο και θέλω λίγο την βοήθεια σας.
Είναι ένα γραφίστικο σχέδιο που έχει σχήμα ορθογώνιου παραλληλεπίπεδου με το μισό αριστερά να είναι κόκκινο και το άλλο μισό μπλε. Του βάζανε και σχέδια από διάφορα αθλήματα και διάφορα ότι να ναι τους κατέβει σ' άσπρο background. Το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι τα συναντάς σε καταστήματα που πουλάνε... "χύμα" ρούχα, όπως matix...
Αν το θυμάται κανείς ή το ξέρει, θα του ήμουν 1000 φορές ευγνώμων. Το θέλω να κάνω ένα γραφίστικο σχέδιο για το δικό μου άθλημα.
Leave a comment:
-
Tito Puente & Carlos Gardel δεν ήταν αυτό που έψαχνα,αλλά πολύ καλά έκανες και τους έδωσες.Θα τους τσεκάρω σύντομα.Paco de Lucia & L'Ham de Foc τα σπάνε άπειρα.Ακόμα δεν τσέκαρα τους Ojos de Brujo.
Όπως και να'χει ευχαριστώ.Περιμένω κι άλλες προτάσεις όταν σου έρθουν.
Leave a comment:
-
Αν και είναι latin jazz, ξεκίνα με Tito Puente (απλή συνωνυμία) και εξελίξου. Σε κιθάρα άκου Paco de Lucia. Για αργεντίνικο ταγκό Carlos Gardel. Για σύγχρονο φλαμένγκο Ojos de Brujo. Για πιο παραδοσιακούς ήχους οπωσδήποτε L'Ham De Foc, ανακατεύουν μουσικές από Γιβραλτάρ μέχρι Κρήτη.
Θα σκάσουν κι άλλες προτάσεις...
Leave a comment:
-
Λοιπόν.Μπορείτε να μου προτείνετε Ισπανόφωνους καλλιτέχνες;Latin,flamenco μουσικές θα εκτιμηθούν δεόντως.Ευχαριστώ.
Leave a comment:
-
Που το ξέρεις ότι ξέχασα ρε αλάνι; Αφού εώς τώρα έμπαινα και διάβαζα σαν guest!
Leave a comment:
Leave a comment: