Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 丹野
    replied
    +1 από μένα για το bookdepository.co.uk. Είχα πάρει τότε βιβλία του Andrej Sapkowsky και τα έχω ακόμα σε paper edition. Όλα καραφθηνά ήταν και δωρεάν μεταφορικά!

Για το θέμα με τα δέματα, μην ανησυχείς! Μπορεί να τα έχουν χωρίσει, αλλά οι ταχυδρόμοι δεν είναι βλάκες. Μπορούν να το καταλάβουν από το ονοματεπώνυμο και να τα έχουν συγχωνεύσει σαν ένα δέμα και να σε ειδοποιήσουν και για τα 3, άμα θες!

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αυτό το site έχει καταστρέψει κόσμο, όχι αστεία Έχε υπ' όψιν σου πως στέλνουν ένα τεμάχιο ανά δέμα. Αν πάρεις δηλαδή 3 τόμους θα σου σταλθούν 3 διαφορετικά δέματα. Τζάμπα μεν αλλά χώρια. Είναι στα πλαίσια μιας συμφωνίας που έχουν κάνει νομίζω με το Royal Mail.

Επίσης το Amazon.co.uk έχει τζάμπα μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 25£. Απλά από το Bookdepository μπορείς να αγοράσεις ακόμα και ένα βιβλιαράκι με 3€ και να σταλθεί κανονικά. Σαν το play.com ένα πράμα αλλά με σαφώς πολύ μεγαλύτερη ποικιλία για βιβλία και κόμικς.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Θεούλης,ευχαριστώ.

edit:Με μια πρόχειρη έρευνα βρήκα αρκετά πράγματα που με ενδιαφέρουν σε τιμές είτε χαμηλότερες από άμαζον,είτε στις ίδιες καθώς και κάποια που τα ψάχνω καιρό.
    Με έσωσες (και με κατέστρεψες ταυτόχρονα ).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    www.bookdepository.com και www.bookdepository.co.uk . Ό,τι πάρεις από εκεί έρχεται με τζαμπέ μεταφορικά. Κατά κύριο λόγο το .com έχει καλύτερες τιμές, όμως μερικές φορές αξίζει να τσεκάρεις και το .co.uk. Τους έχω κάνει πλούσιους εκεί πέρα, από manga έως ό,τι άλλο φανταστείς.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψάχνω stores/webstores που να πουλάνε comics κυρίως paperbacks και το βασικότερο,να στέλνουν Ελλάδα αν είναι του εξωτερικού.Και όσα ελληνικά γνωρίζετε ότι έχουν καλές τιμές και ποικιλία,επίσης δεκτά.
    Γιατί οκ,καλό το amazon,αλλά πολύ περιοριστικό.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ψάχνω να βρω να δω/κατεβάσω το Tron.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    κάνει λίστες για να βαθμολογείς, όχι για να αρχειοθετείς

Movies Watched

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Sτο ίδιο το imdb μπορείς να κάνεις λίστες
    κάνει λίστες για να βαθμολογείς, όχι για να αρχειοθετείς

Με το MySQL ισως?
    Άμα ήταν να το έφτιαχνα μόνος μου δεν θα ρωτούσα καν εδώ

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Με το MySQL ισως?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Sτο ίδιο το imdb μπορείς να κάνεις λίστες

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ψάχνω κάποιο σύστημα με το οποίο να μπορώ να φτιάξω και να διαχειριστώ μία βάση δεδομένων με τις ταινίες μου. Απαραίτητο feature να τραβάει δεδομένα από το Imdb.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ξέρει κανένας σας πώς μπορώ (και αν μπορώ) να κατεβάσω video από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ;

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Όχι ρε γαμώτο!!!!!
    Όποιος έχει κατεβάσει ή βρει κάποιον που τα έχει ανεβάσει όλα κάπου ποστάρετέ το. Έμπαινα μια στο τόσο και με πιανε νοσταλγιάρα.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Δυστυχώς πρέπει να τους έκλεισαν για πνευματικά δικαιώματα και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί περαιτέρω. Εν τω μεταξύ είχε επιλογή για κατέβασμα των ιστοριών αλλά δεν μου έκοψε να τις κάνω backup. Από εκεί και πέρα μόνο torrents υποθέτω.

Πάντως το Komics Live έχει πολύ πράμα από σκαναρισμένα Disney και όχι μόνο. Το κακό είναι πως θέλει εγγραφή και δεν ξέρω αν είναι κλειστές αυτήν την περίοδο. Τσέκαρέ το αν θέλεις.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Λοιπόν.

Το μπεστ σαιτ εβα (Αυτό που έχω στην υπογραφή μου δηλαδή) έκλεισε.Τεράστια απώλεια για τους φανατικούς των κομιξ με τα παπιά.Εδώ λοιπόν ρωτάω.Μήπως έχει κανένας υπόψιν του κάποια άλλη σελίδα που να έχει ιστορίες κλασσικών σχεδιαστών;(Μπαρκς,Ροσα,Ρομάνο Σκάρπα κτλ κτλ;)Όποιος βρει κάποια σελίδα να ξέρει ότι τον κερνάω ότι θέλει.Ποτό,καφέ,παγωτό,πιτόγυρο,ότι θέλει.

Phantom υποθέτω ότι εσύ θα ξέρεις κάτι για το κλείσιμο της σελίδας.Μήπως έχεις υπόψιν σου τι παίχτηκε και έπεσε και αν θα ξαναανέβει;

Leave a comment:

Working...
X