Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Α! Υπαρχει και το Ricardo.gr
Τωρα για ημιμαθεις καπιταλες δεν ξερω, συνηθως αυτοι αγοραζουν μονο καινουργια και κατα προτιμηση apple....
Leave a comment:
-
Οχι θα ειναι τσιμπημενη η τιμη οποτε δεν ελπιζω πως θα καταληξει σε γνωστο κτλ. Προτεινε καλυτερα κανα φορουμ με ημιμαθεις καπιταλες
.
Leave a comment:
-
Στο gamers-odyssey
Περα απο τη πλακα πες λεπτομερειες γιατι αν ειναι παλιο/φθηνο μπορει να το θελει κανας φιλος ή φιλη (συνηθως γυναικες δεν εχουν πολλες απαιτησεις).
Βασικα βαλτο facebook ως public μηνυμα και ζητα να το κανουν share.
Leave a comment:
-
Thanks. Στο insomnia σε αφηνει να ποσταρεις αγγελια 2 φορες ανα βδομαδα και bump νομιζω πως δεν παιζει (δε γινονται ποστ αυτα σε φορουμ, αλλα σε ειδικο section).
Leave a comment:
-
adslgr.com
Αν και σου προτείνω να κάνεις σχετικά συχνά bump την αγγελία στο Insomnia. Κατά 90% απο κει θα σου ρθει.
Leave a comment:
-
Προτεινετε κανα φορουμ για να βγαλω ενα laptop σε αγγελια.. Θα θελα να φυγει σχετικα αμεσα, δοκιμασα ηδη insomnia/myphone αλλα καμια επιπλεον επιλογη δε θα με χαλασει, ας ειναι και φορουμ με λιγοτερο σχετικα ατομα
.
Leave a comment:
-
Είμαι off topic το ξέρω αλλά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω.
Ψάχνω δουλειά σε ξενοδοχείο.Όποιος δει/ακούσει ή έχει υπόψιν του κάτι ας στείλει ένα πμ.Επίσης
λινκς από αγγελίες που ίσως πάρει το μάτι σας ή και site εύρεσης εργασίας όπως τα karrieragr,skywalker κ.ά που ίσως δεν ξέρω,θα εκτιμηθούν.
Για δουλειά ταξιδεύω παντού οπότε μη σας νοιάζει το μέρος.
Ευχαριστώ.
Leave a comment:
-
Αξίζει να στείλεις συστημένα 5 λίτρα λάδι;
Εγώ έπαιρνα Ιαπωνία πακέτα κάτω από 10 κιλά με 70 ευρώ...
Αν χωράει στη βαλίτσα βέβαια προφανώς το βάζεις εκεί και ησυχάζεις. Βάλε λιγότερη σπανακόπιτα και θα είσαι ΟΚ.
Leave a comment:
-
Μην κάνεις το λάθος και το στείλεις απλό. Εκτός του ότι η διαφορά στην τιμή δεν είναι κάποιο αξιοσημείωτο ποσό, υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να χαθεί - καβατζωθεί από κάποιον. Νομίζω βέβαια πως και οι ίδιοι στα ΕΛΤΑ αποφεύγουν να στέλνουν απλά δέματα στο εξωτερικό, δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ό,τι έχω στείλει έξω, μου το έστελναν πάντα συστημένο, ενώ εντός συνόρων πάντα με ρωτάνε για τον τρόπο αποστολής.
Leave a comment:
-
Υπάρχουν 2 τρόποι...
Με ΕΛΤΑ ανάλογα το βάρος του. Θα είναι περίπου 5-10 ευρώ.
Με UPS θα είναι περίπου 10-15 ευρώ.
Τα ΕΛΤΑ θα κάνουν 2 βδομάδες να το στείλουν και χωρίς track code. Το UPS θα το έχει στείλει σε λιγότερο από 1 βδομάδα και με track code.
Experience talks. You decide.
Leave a comment:
-
Ψάχνω τον πιο φτηνό τρόπο να στείλω 5 λίτρα λάδι στην Ολλανδία. Ξέρει κανείς κάποια μεταφορική?
Leave a comment:
Leave a comment: