Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Titus
    replied
    Enternity?

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Α! Υπαρχει και το Ricardo.gr
    Τωρα για ημιμαθεις καπιταλες δεν ξερω, συνηθως αυτοι αγοραζουν μονο καινουργια και κατα προτιμηση apple....

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Οχι θα ειναι τσιμπημενη η τιμη οποτε δεν ελπιζω πως θα καταληξει σε γνωστο κτλ. Προτεινε καλυτερα κανα φορουμ με ημιμαθεις καπιταλες .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Στο gamers-odyssey Περα απο τη πλακα πες λεπτομερειες γιατι αν ειναι παλιο/φθηνο μπορει να το θελει κανας φιλος ή φιλη (συνηθως γυναικες δεν εχουν πολλες απαιτησεις).

Βασικα βαλτο facebook ως public μηνυμα και ζητα να το κανουν share.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Thanks. Στο insomnia σε αφηνει να ποσταρεις αγγελια 2 φορες ανα βδομαδα και bump νομιζω πως δεν παιζει (δε γινονται ποστ αυτα σε φορουμ, αλλα σε ειδικο section).

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    adslgr.com

Αν και σου προτείνω να κάνεις σχετικά συχνά bump την αγγελία στο Insomnia. Κατά 90% απο κει θα σου ρθει.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Προτεινετε κανα φορουμ για να βγαλω ενα laptop σε αγγελια.. Θα θελα να φυγει σχετικα αμεσα, δοκιμασα ηδη insomnia/myphone αλλα καμια επιπλεον επιλογη δε θα με χαλασει, ας ειναι και φορουμ με λιγοτερο σχετικα ατομα .

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Είμαι off topic το ξέρω αλλά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω.
    Ψάχνω δουλειά σε ξενοδοχείο.Όποιος δει/ακούσει ή έχει υπόψιν του κάτι ας στείλει ένα πμ.Επίσης
    λινκς από αγγελίες που ίσως πάρει το μάτι σας ή και site εύρεσης εργασίας όπως τα karrieragr,skywalker κ.ά που ίσως δεν ξέρω,θα εκτιμηθούν.
    Για δουλειά ταξιδεύω παντού οπότε μη σας νοιάζει το μέρος.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Αξίζει να στείλεις συστημένα 5 λίτρα λάδι;
    Εγώ έπαιρνα Ιαπωνία πακέτα κάτω από 10 κιλά με 70 ευρώ...
    Αν χωράει στη βαλίτσα βέβαια προφανώς το βάζεις εκεί και ησυχάζεις. Βάλε λιγότερη σπανακόπιτα και θα είσαι ΟΚ.

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Μην κάνεις το λάθος και το στείλεις απλό. Εκτός του ότι η διαφορά στην τιμή δεν είναι κάποιο αξιοσημείωτο ποσό, υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος να χαθεί - καβατζωθεί από κάποιον. Νομίζω βέβαια πως και οι ίδιοι στα ΕΛΤΑ αποφεύγουν να στέλνουν απλά δέματα στο εξωτερικό, δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ό,τι έχω στείλει έξω, μου το έστελναν πάντα συστημένο, ενώ εντός συνόρων πάντα με ρωτάνε για τον τρόπο αποστολής.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Ισχύει, αλλά το "φτηνό" στην περίπτωση αυτή είναι 45 ευρώ για να πάει συστημένο, οπότε ΑΚΥΡΟ. Βαλίτσα κι άγιος ο θεός.
    Συστημένο είναι παλουκάκι ακριβό. Πρέπει να το στείλεις με «απλή» αποστολή για να μπορέσει να το στείλει πιο φθηνό.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Νομίζω το ταχυδρομείο είναι ο φτηνότερος τρόπος.
    Ισχύει, αλλά το "φτηνό" στην περίπτωση αυτή είναι 45 ευρώ για να πάει συστημένο, οπότε ΑΚΥΡΟ. Βαλίτσα κι άγιος ο θεός.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Υπάρχουν 2 τρόποι...

Με ΕΛΤΑ ανάλογα το βάρος του. Θα είναι περίπου 5-10 ευρώ.

Με UPS θα είναι περίπου 10-15 ευρώ.

Τα ΕΛΤΑ θα κάνουν 2 βδομάδες να το στείλουν και χωρίς track code. Το UPS θα το έχει στείλει σε λιγότερο από 1 βδομάδα και με track code.

Experience talks. You decide.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Νομίζω το ταχυδρομείο είναι ο φτηνότερος τρόπος.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Ψάχνω τον πιο φτηνό τρόπο να στείλω 5 λίτρα λάδι στην Ολλανδία. Ξέρει κανείς κάποια μεταφορική?

Leave a comment:

Working...
X