Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Παίδες, ψάχνω να βρω ένα πρακτορείο εδώ Θεσσαλονίκη που να πουλάει καραφθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Θέλω να δω αν μπορώ «οικονομικά» να πάω στις Βρυξέλλες. Το ψήνω να δω τα φιλαράκια μου εκεί για διακοπές για 1 βδομάδα. Ξέρετε κάποιο; Ευχαριστώ!
Leave a comment:
-
Ε το ξερουμε κι αυτο αλλα οκ ας ακουσουμε κανα σοβαρο κομματι καλυτερα σε τετοιες περιστασεις
.
Leave a comment:
-
Τα έχω και εγώ όλα αν δεν βγάλεις άκρη
fixedζωαρα προβλεπεται με ελληνικο γκαιφε για πρωινο υπο τη μελωδια του πως γίνεται ένας γκαϊφές
Leave a comment:
-
Χμ τελικα σαν να μην ηταν πολυ δυσκολο, μ' εφαγε το ψαξιμο στα σουηδικα eshops.
Thanks ελπιζω να λειτουργουν ολα τα links, ζωαρα προβλεπεται με ελληνικο γκαιφε για πρωινο υπο τη μελωδια του je suis bossu.
Leave a comment:
-
Δοκιμασε το πρωτο αποτελεσμα του Google
http://diskografies.blogspot.gr/2011...g-post_12.html
Εγω μονο το πρωτο link δοκιμασα και κατεβαίνει κανονικά.
Leave a comment:
-
Βρισκομαι σε σοβαρο αδιεξοδο, ψαχνω δισκογραφια Ημισκουμπριων σε mp3 για να εκτιναχθει για τα καλα το επιπεδο των διακοπων, οποιος μπορει να βρει κατι σχετικο ας κανει την καλη και ας πασαρει κανα λινκ.
Leave a comment:
-
Είτε θα την κάνεις πολύ μικρή και θα κρατήσεις το aspect ratio ειτε θα την κανεις stretch αλλα θα φαίνεται άσχημα..
Leave a comment:
-
To άσχετο των άσχετων.
Θυμάστε τις seal of quality του Ground Zero? Που στο τελευταίο επίπεδο είχε το Λι Βαν Κλιφ από το "Μονομαχία στο Ελ Πάσο"? Τα έχει κανείς ακόμα? Μπορεί να τα ποστάρει κάπου?
Leave a comment:
Leave a comment: