Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Otan peraseis ta synora allazei kai o paroxos, de tha leei WIND alla kati allo analoga th xwra, tha sou erthoun sms me xrewseis ktl. Mi tromakseis dld
-
Nai kanonika apla tha exeis megalyteri xrewsi.
Episis se kapoies xwres (mporei kai se oles) xrewnetai oxi mono autos pou kalei alla kai autos pou lamvanei th klish kai xrewneste misa misa. Px Kwnstantinoupoli etsi itan.
Kai to sms akrivotero episis.
Leave a comment:
-
Μια ερώτηση.
Έχω WIND. Εάν πάω σε μιά ξένη χώρα πχ Ουγγαρία και με καλέσουν, θα λειτουργεί κανονικά ο αριθμός μου? Εγώ θα μπορώ να καλέσω?
Leave a comment:
-
-
Ξέρετε κάποιο add-on για firefox να φιλτράρω τον τζόγο και άλλες άκυρες σελίδες που δεν θέλω να μου κάνουν pop-up ? Από τότε που τα @@ της Ελληνικής Κυβέρνησης νομιμοποίησαν τον τζόγο, εγώ θέλω να τον εμποδίσω στον ίδιο τον υπολογιστή μου. Δεν δέχομαι τον τζόγο.
Leave a comment:
-
Βρήκα, βρήκα...
Τους Metallica στο Sonisphere της Αθήνας!
Το κατεβάζω αυτή τη στιγμή οπότε δεν ξέρω τι ποιότητα είναι, αλλά από τη στιγμή που έχει κυκλοφορήσει στο site τους για αγορά πρέπει να είναι η κανονική συναυλία. Enjoy!
EDIT - Είναι η κανονική από το site τους.
Leave a comment:
-
Τελικά μου το βρήκε ένα παιδί σήμερα στο gamato, ένα torrent με τους 2 κύκλους της σειράς + την ταινία = 25 βαρβάτα giga.
Leave a comment:
-
Τα έχει στο thegt.net αλλά είναι private.
Θα στα κατέβαζα εγώ αλλά η σύνδεσή μου τα έχει παίξει.
Leave a comment:
-
Μου την ειχαν ζητησει και επειδη τα rapidshare links ηταν περιπου 7 ανα επεισοδιο και θα επαιρνε πααααααρα πολυ μεχρι να κατεβουν και οι δυο season,εκανα το αλλο(αν και θελει να εισαι λιγο καμμενος και να τρως τη μιση σου μερα στο pc):τα βρηκα streaming και τα κατεβασα με το DownloadHelper του Mozilla.
Leave a comment:

Leave a comment: