Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Phantom Duck
    replied
    Εγώ έχω βολευτεί άπειρα με το Sony Vegas, αν και είναι ψιλοβαρύ. Για .avi divx / xvid δεν τίθεται θέμα, εδώ τις προάλλες έφτιαξα ένα βίντεο από VOB και .mp4 αρχεία. Αν και φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και πιο απλά προγράμματα για τη δουλειά που θέλεις.

Ιδού κι ένα tutorial για αρχή αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό. Παλιό μεν, αλλά κατατοπιστικό.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ναι, η αλήθεια είναι πως δε σκεφτόμουν το movie maker. Ξέρεις τι, είχα στο μυαλό του το premier 6.0 το οποίο είναι πανάρχαιο αλλά κάποτε είχα μάθει να το χειρίζομαι. Δε ξέρω όμως αν θα είναι συμβατό με xvid κ.τ.λ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ε?εμενα ειναι παναλαφρο,σε σχεση με κατιadobe premiere klp.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by Som@r@s View Post
    Έχεις ήδη το windows movie maker.
    Το οποιο παντως ειναι βαρυ, ή μαλλον πολυ προβληματικο, μολις βαλεις αρκετα κομματια κολαει για πλακα. Θυμαμαι καθε 2 λεπτα εκανα save να μη χασω τη δουλεια.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Originally posted by Ferryman View Post
    Έχει μόνο την jpn version εκεί :/ Έχω τσεκάρει και τη λίστα του scatman - http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=import - αλλά τα περισσότερα έχουν used ή μόνο jpn ή μόνο retro.... Ψάχνω κάτι σε φάση playasia ή videogamesplus, που να έχουν us imports

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ποιος ξέρει να μου συστήσει μερικά καλά import sites? Θέλω το Persona του PSP και το PlayAsia λέει ότι δεν στέλνει Ευρώπη...

Απλά.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Raphael View Post
    Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Απλά έχω όρεξη να φτιάξω ένα trailer για μία σειρά, και το μόνο που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να είναι συμβατό με Divx/Xvid, να επιτρέπει κάποια βασικά εφφέ (όπως fade in/fade out) και να μην είναι πολύ βαρύ.

Έχεις ήδη το windows movie maker.

Leave a comment:

• Koul
    replied
    Ποιος ξέρει να μου συστήσει μερικά καλά import sites? Θέλω το Persona του PSP και το PlayAsia λέει ότι δεν στέλνει Ευρώπη...
    Βασικά μόνο το Shin Megami Tensei Persona έχει κυκλοφορήσει USA. Tο Persona 3 Portable είναι JAP, 6 Ιουλίου θά κυκλοφορήσει το USA.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Απλά έχω όρεξη να φτιάξω ένα trailer για μία σειρά, και το μόνο που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να είναι συμβατό με Divx/Xvid, να επιτρέπει κάποια βασικά εφφέ (όπως fade in/fade out) και να μην είναι πολύ βαρύ.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Για δες αυτό http://www.axelmusic.com/

Leave a comment:

• sain't
    replied
    Έχει μόνο την jpn version εκεί :/ Έχω τσεκάρει και τη λίστα του scatman - http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=import - αλλά τα περισσότερα έχουν used ή μόνο jpn ή μόνο retro.... Ψάχνω κάτι σε φάση playasia ή videogamesplus, που να έχουν us imports

Leave a comment:

• Bartman
    replied

Leave a comment:

• sain't
    replied

Leave a comment:

• Alexandros
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Ψάχνω έναν Trekie να μου πει τι να δώ από το franchise γιατί είδα την τελευταία ταινία και πορώθηκα
    Δεν βλέπω να έχει απαντήσει κανείς και ως φανατικός Trekkie είπα να σε βοηθήσω φίλε Somari.

Καταρχάς πρέπει να ξέρεις ότι το στυλ της ταινίας είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της τηλεοπτικής σειράς (οποιασδήποτε). Θα σου πρότεινα να δεις το Star Trek : The Next Generation πρώτα το οποίο θεωρώ κορυφαίο. Άμα με το καλό τελειώσεις και τις 7 season στείλε και τα λέμε ;)

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Δοκίμασε καλύτερα "καθαρά" προγράμματα μετατροπής εικόνων, όπως το image converter plus

Leave a comment:

Working...
X