Εγώ έχω βολευτεί άπειρα με το Sony Vegas, αν και είναι ψιλοβαρύ. Για .avi divx / xvid δεν τίθεται θέμα, εδώ τις προάλλες έφτιαξα ένα βίντεο από VOB και .mp4 αρχεία. Αν και φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και πιο απλά προγράμματα για τη δουλειά που θέλεις.
Ιδού κι ένα tutorial για αρχή αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με αυτό. Παλιό μεν, αλλά κατατοπιστικό.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ναι, η αλήθεια είναι πως δε σκεφτόμουν το movie maker. Ξέρεις τι, είχα στο μυαλό του το premier 6.0 το οποίο είναι πανάρχαιο αλλά κάποτε είχα μάθει να το χειρίζομαι. Δε ξέρω όμως αν θα είναι συμβατό με xvid κ.τ.λ.
Leave a comment:
-
Originally posted by Burai_Fighter View PostOriginally posted by Ferryman View PostΈχει μόνο την jpn version εκεί :/ Έχω τσεκάρει και τη λίστα του scatman - http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=import - αλλά τα περισσότερα έχουν used ή μόνο jpn ή μόνο retro.... Ψάχνω κάτι σε φάση playasia ή videogamesplus, που να έχουν us imports

Leave a comment:
-
Originally posted by Ferryman View PostΠοιος ξέρει να μου συστήσει μερικά καλά import sites? Θέλω το Persona του PSP και το PlayAsia λέει ότι δεν στέλνει Ευρώπη...
Απλά.
Leave a comment:
-
Originally posted by Raphael View PostΨάχνω ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Απλά έχω όρεξη να φτιάξω ένα trailer για μία σειρά, και το μόνο που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να είναι συμβατό με Divx/Xvid, να επιτρέπει κάποια βασικά εφφέ (όπως fade in/fade out) και να μην είναι πολύ βαρύ.
Έχεις ήδη το windows movie maker.
Leave a comment:
-
Βασικά μόνο το Shin Megami Tensei Persona έχει κυκλοφορήσει USA. Tο Persona 3 Portable είναι JAP, 6 Ιουλίου θά κυκλοφορήσει το USA.Originally posted by Ferryman View PostΠοιος ξέρει να μου συστήσει μερικά καλά import sites? Θέλω το Persona του PSP και το PlayAsia λέει ότι δεν στέλνει Ευρώπη...
Leave a comment:
-
Ψάχνω ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Απλά έχω όρεξη να φτιάξω ένα trailer για μία σειρά, και το μόνο που θέλω είναι ένα πρόγραμμα που να είναι συμβατό με Divx/Xvid, να επιτρέπει κάποια βασικά εφφέ (όπως fade in/fade out) και να μην είναι πολύ βαρύ.
Leave a comment:
-
Έχει μόνο την jpn version εκεί :/ Έχω τσεκάρει και τη λίστα του scatman - http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=import - αλλά τα περισσότερα έχουν used ή μόνο jpn ή μόνο retro.... Ψάχνω κάτι σε φάση playasia ή videogamesplus, που να έχουν us imports
Leave a comment:
-
Ποιος ξέρει να μου συστήσει μερικά καλά import sites? Θέλω το Persona του PSP και το PlayAsia λέει ότι δεν στέλνει Ευρώπη...
Leave a comment:
-
Δεν βλέπω να έχει απαντήσει κανείς και ως φανατικός Trekkie είπα να σε βοηθήσω φίλε Somari.Originally posted by Somari View PostΨάχνω έναν Trekie να μου πει τι να δώ από το franchise γιατί είδα την τελευταία ταινία και πορώθηκα
Καταρχάς πρέπει να ξέρεις ότι το στυλ της ταινίας είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό της τηλεοπτικής σειράς (οποιασδήποτε). Θα σου πρότεινα να δεις το Star Trek : The Next Generation πρώτα το οποίο θεωρώ κορυφαίο. Άμα με το καλό τελειώσεις και τις 7 season στείλε και τα λέμε ;)
Leave a comment:
-
Δοκίμασε καλύτερα "καθαρά" προγράμματα μετατροπής εικόνων, όπως το image converter plus
Leave a comment:
Leave a comment: