Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Το Cool Edit Pro είναι για επεξεργασία ήχου, και όσο θυμάμαι έχει και εφέ και διορθώσεις κτλ..κτλ...;)
-
Ξερει κανεις να μου προτεινει free προγραμμα για ηχογραφηση και επεξεργασια που να κοβει τους θορυβους(φυσηματα, κλπ)
Leave a comment:
-
Υπάρχει και στο console club στο Ηράκλειο. Βέβαια νομίζω περνάς άλλη μέρα να το παραλάβεις φτιαγμένο. Όλο λέω να πάω για 1 dvd που έχω αλλά μάλλον μου πέφτει μακριά.
Leave a comment:
-
Υπάρχουν μηχανήματα για αυτήν την δουλειά αλλά δν ξέρω αν όντως κάνουν δουλειά...
Σε video club έχω δει έχουν μερικές φορές....
Ψάξε ίσως βρεις κατι
Leave a comment:
-
Ψάχνω τρόπο για να φτιάξω το DVD ενός παιχνιδιού που έχει φθαρεί. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ πληροφορείστε μας. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Leave a comment:
-
Έχει μήπως link για να κατεβάσω το max drive για το PS2?
Θέλω να περάσω κάτι patch στο pro09 και πρεπει να έχω και το cd αυτό.... :-/
Όσο έχω ψάξει στο net πάντως max drive μου βγάζει ένα flash memory και όχι cd....
Αλλά οι οδηγίες του Patch λένε για ένα cd που το συνοδεύει...
Έχει κανείς κάποιο link για το cd αυτό?
Leave a comment:
-
Εμένα γιατί δεν μου βγαίνει σχεδόν ποτέ αυτό πυο θέλω με το γουγλ;
Εννοεείται πως όταν θέλω κάτι το πρώτο πράγμα που κάνω είναι google search.;)
Leave a comment:
-
χεχε ευχαριστώ αλλά τα περισσότερ για να πω την αλήθεια είναι ο ορισμός του google search....τρίτο τέταρτο site
Leave a comment:
-
Thanks Sith αλλά από τότε με κάμποσο ψάξιμο τα βρήκα όλα όσα ήθελα.;)
Πάντως μας έχει σώσει άπειρες φορές...:resp::resp::resp:
Leave a comment:
-
Xilisoft Video Converter....κάνει από τα πάντα στα πάντα χωρίς υπερβολές...έχει άπειρα Format να μετατρέψεις...
Leave a comment:
-
Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα που να μου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψω αρχεία που συνήθως ανοίγουμε με το VLC Player (mkv, ogm κλπ), σε avi ή wmv. Το Windows Movie Maker ναι μεν κάνει καλή δουλειά, αλλά σε αρχεία με ενσωματωμένα subtitles οι υπότιτλοι χάνονται στη μετατροπή.
Leave a comment:
Leave a comment: