Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied
    Ει,εσύ,ναι σε εσένα μιλάω φίλε,εσύ που βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν κάνεις όλη μέρα πειράματα ή παίζεις videogames,πες μου σε παρακαλώ,πόσο κάνει το Allou Fun Pass?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κάτι ακόμα.Ξέρει κανείς αν υπάρχει σετάκι ηχείων 5.1 ως 100ε που να έχουν optical input?

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Thanks.Οσο έγραφες ήδη βρήκα το GOTsent από διάφορα φόρουμ,που κάνει την μετατροπή σε μερικά λεπτα (εκτός αν θες να κρατήσεις τους υπότιτλους που παίρνει πολλή ώρα).

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Αν δεν κάνω λάθος το XBOX παίζει .mp4, επομένως ίσως να μπορείς να κάνεις μετατροπή mkv-->mp4 κρατώντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα του container.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παρακαλείται ο κύριος Εβανς να μου πει ποιο πρόγραμμα είχε προτείνει στον κύριο Κον για μετατροπή mkv to avi στο άψε σβήσε που να παίζουν στο 360.Ευχαριστώ!

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Μπα,κι αυτο εχει περιορισμο στα 5 λεπτα ανα βιντεο,αλλιως πρεπει να σκασω 50ευρωπουλα να το αγορασω.
    Thanks anyway...

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Για δοκίμασε το Xilisoft Video Converter, έχει να μετατρέπεις τα πάντα στα πάντα πραγματικά

Σειρά μου τώρα....

Ψάχνω ένα προγρμματάκι για να μπορώ να φτιάχνω υπογραφές.
    Είχα βρει ένα πριν καιρό αλλά πλέον το έχω χάσει <_<
    όχι τπτ πολύπλοκο, απλά να βάζω την φωτό και να διαλέγω ποιο σημείο της θα φαίνεται. Και να ενώνω πολλές μαζί για να βγαίνει μία ενιαία υπογραφή.

Leave a comment:

• Sheik
    replied
    Υπαρχει free προγραμμα να μετατρεπει .wmv σε .avi?
    Οσα βρισκω ειναι trials,εχουν περιορισμο στη διαρκεια του βιντεο κλπ...

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Δεν παιζει να μην ειναι δωρεαν το pspvideo9.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ευχαριστώ για τις ταχύτατες απαντήσεις .

Έψαξα στο Google για downloading των Converter που μου προτείνατε αλλά δυστιχώς δωρεάν ήταν μόνο για να κάνω convert ένα αρχείο για 5 λεπτά.Για να πάρω την full έκδοση έπρεπε να πληρώσω .

Αν υπάρχει η δυνατότητα ας μου στείλει κάποιος σε Pm το site από το οποίο το κατέβασε αυτός δωρεάν την έκδοση για να μπορώ να μετατρέψω ολόκληρη ταινία από . avi μορφή σε mp4.

Ευχαριστώ...

Leave a comment:

• Pritt@r@s
    replied
    Επισης,ο ImTOO PSP Video Converter και το Super,το οποιο δεν χρειαζεται να κανεις κολπα για να το εχεις full,διατιθεται δωρεαν και κανει πολυ καλη δουλεια.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    WinAvi MP4 Converter επίσης

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    pspvideo9.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Ψάχνω δωρεάν converter που να μετατρέπει τα .avi αρχεία για να μπορεί να τα διαβάζει το PSP...

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ωραίος

Leave a comment:

Working...
X