Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Ψάχνω να βρω έναν καλό rmvb player πέραν του real player.
    Επίσης λινκς για επεισόδια One Piece από το 1 μέχρι εκεί που έχει φτάσει.
    ΠΜς Please.

Leave a comment:

• Bartman
    replied
    Tην γαλλικής αν δεν κάνω λάθος παραγωγής ταινία Με λένε Στέλλα , δεν γνωρίζω τον πρωτότυπο.Όποιος γνωρίζει links για να την κατεβάσω ας κάνει τον κόπο να μου τα στείλει μέσω ΠΜ...

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Μωρέ εγώ XP έχω Για άλλον τα θέλω και μου είπε ένας φίλος που έχει Vista ότι τα σβήνει μαζί...έβαλα το όνομα τους --όπως είναι στο system32 των XP-- στο search των Vista αλλά τπτ

Leave a comment:

• straier
    replied
    Στα windows ΧΡ είναι στο φάκελο C:\WINDOWS\system32
    Είναι σχεδόν σίγουρα ότι δεν τα έσβησες μόνιμα. Στα βίστα μπορεί να είναι σε άλλο μέρος αλλά ρώτα κάποιον με βίστα να σου πει που βρίσκονται.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ναι τα έχουν κ τα vista αυτά και το έκανα έτσι αλλά δν κατάφερα κάτι
    Βασικά το cd των windows είναι από e-shop οπότε δν είναι σκέτο αλλά έχει και άλλα του e-shop κ φοβάμαι μην δν την αναγνωρίζει την λεειτουργία εξαιτίας του...

Θα ξαναδοκιμάσω thx

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Siiiiith!
    Λοιπόν θα σου πω πως γίνεται στα xp. Ελπίζω η διαδικασία να είναι παρόμοια :S.
    Control Panel-->Add or Remove Programs-->Add/Remove Windows componets (στα αριστερά του παραθύρου)--> Κλικάρεις accesories & Utilities! (Πήγαινε και στα details να επιβεβαιώσεις ότι είναι και τα games μέσα). Πατάς next, βάζεις το dvd των windows αν στο ζητήσει!

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Πως γίνεται να ξαναβρώ τα παιχνίδια στα vista? πασιέντζα ναρκαλιευτής κτλ..κτλ...
    Έσβησα τα εικονίδια και δν ήξερα ότι σβήνεται ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί

καμιά ιδέα?

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Υπάρχει το αφιέρωμα που είχαν κάνει BB και Songoku για το Μetal Gear ή χάθηκε?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    thanks raphael,που μπήκες στον κόπο.
    τώρα ψάχνω να βρω την ταινία Thundercats(1986)ευχαριστώ προκαταβολικά.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    Έψαξα στο blue-whitegt που συνήθως εκεί έχει τα πάντα απο ελληνικές σειρές και δεν φαίνεται να έχει κάτι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ψάχνω επεισόδια της σειράς Λευκός Οίκος.Το παίζει σε επανάληψη ο Κεραίας(antenna) κάθε μέρα στις 4:30 και παίζουν οι εξής:Αντώνης Καφετζόπουλος,Αντώνης Λουδάρος,Θοδωρής Αθερίδης και η ΘΕΑ Σμαράγδα Καρύδη.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ψάχνω το τραγουδάκι των τίτλων της εκπομπής "Σαν Σήμερα" που προβάλεται στη ΝΕΤ

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    24? το μικρο και 29? το μεγάλο όπου συμπεριλαμβάνεται και το Star Flyer και η "Μπάλα" ή όπως το λένε :Ρ
    [/b]

Thanks un-no-lifer

Leave a comment:

• Altair
    replied
    νομίζω 20 είχε την τελευταία φορά που πήγα.τώρα,δεν ξέρω αν ανέβηκε κι άλλο.

edit:beaten by Sith Lord Bahamut

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    24? το μικρο και 29? το μεγάλο όπου συμπεριλαμβάνεται και το Star Flyer και η "Μπάλα" ή όπως το λένε :Ρ

Leave a comment:

Working...
X