Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Γιατί δεν τα μετατρέπεις σε PNG;

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ξέρει κανένας ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για μετατροπή από .tiff σε .jpeg; Συνήθως χρησιμοποιώ το photoshop (εκεί κάνω και την επεξεργασία εξάλλου), σπανιότερα το picasa, όταν θέλω πιο γρήγορα αποτελέσματα. Και στις δύο περιπτώσεις η διαφορά από tiff σε jpeg είναι πάρα πολύ αισθητή (προφανώς θα μου πείτε) και αναρωτιόμουν αν έχει κάποιος σας κάποιο άλλο πρόγραμμα στο μυαλό του (με καλύτερους αλγορίθμους για jpeg, ξέρω 'γω).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    theoulis,tha to koitakso!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ATI

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Αν εχεις nvidia το nvidia panel νομιζω επιτρεπει τετοια κολπα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Παιδες,λόγω της ιδιαίτερης βιβλιογραφίας της σχολής,έχω πολλά βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή.Ευτυχώς το μονιτορ μου έχει ρυθμίσεις χαμηλής φωτεινότητας για διαβασμα κλπ.Αυτό που ψάχνω είναι αν έχει κανείς να περάσω κάποιο ΠΡΑΣΙΝΟ φιλτρο σε όλη την εικόνα ή τουλάχιστον στο adobe acrobat μέσω software ώστε να μπορώ να διαβάσω καλύτερα (το πράσινο είναι το λιγότερο κουραστικό χρώμα)

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα ώστε να εκτυπώνω Blu-Ray εξώφυλλα
    Το Nero δν έχει :S

Αλλιώς αν ξέρει κάποιος πως να βάλω στο Nero τα ανάλογα στοιχεία ώστε να ταιριάζουν με το εξώφυλλο του Blu-Ray

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by FoM View Post
    Ψάχνω basic video editing program, για μοντάζ και λοιπά, και να μπορώ να κάνω μίξη ήχου σαν άνθρωπος, γιατί το Windows Movie Maker είναι για το πεουλίνι, δε μπορώ καν να χαμηλώσω την ένταση του ήχου σε ορισμένα σημεία.

Δώστε μου τα φώτα σας, thanks in advance.
    Ίσως το θέμα είναι λίγο αρχαίο, αλλά θα σου πρότεινα και το Adobe Premiere και το Sony Vegas. Να πάρεις την έκδοση Pro επειδή έχει πιο πολύ πλούσιο υλικό. Όχι μόνο μπορείς να κάνεις σαν "DJ" με Live Performance το video και τον ήχο, αλλά μπορείς να δώσεις και ειδικά FX στην εικόνα.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ψάχνω έναν Trekie να μου πει τι να δώ από το franchise γιατί είδα την τελευταία ταινία και πορώθηκα

Leave a comment:

• Jedah
    replied
    Ψάχνω όλες τις season της σειράς Duke of Hazard. Όχι ταινίες, μόνο της αυθεντικής σειράς. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, χαρ, χαρ, χαρ, κι ένα μπουκάλι ρούμι.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Παίζει να το έχω ξαναρωτήσει όμως επειδή έχω ένα κεφάλι καζάνι και δεν είμαι τώρα σε θέση να ψάχνω θα ρωτήσω το εξής.Υπάρχει κάνα σάιτ ελληνικό ή ξένο μέσω του οποίου να μπορώ να παρακολουθήσω ξένες σειρές;Θα ήθελα πολύ να τα κατεβάσω όμως οι ταχύτητες εδώ είναι για το πέος.Θέλω σαν τρελός να δω How I Met Your Mother & The Big Bang Theory.

http://www.rlslog.net . Βρές το επεισόδιο που σε ενδιαφέρει και μετά κάνε αναζήτηση στα comments για megavideo ή megaupload link (συνήθως όταν ανοιξεις το megaupload link έχει επιλογή "watch on megavideo").

Με τις υγείες σου

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    To DS rom news πλεον δεν εχει roms για DS παρα μονο τα .nfo δυστυχως..
    Ψαχνω λοιπον site που να χει ολα ή εστω ο,τι νεο βγαινει απο DS roms με direct downloads κτλ.
    Στειλτε ΡΜ, kthxbye.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Παίζει να το έχω ξαναρωτήσει όμως επειδή έχω ένα κεφάλι καζάνι και δεν είμαι τώρα σε θέση να ψάχνω θα ρωτήσω το εξής.Υπάρχει κάνα σάιτ ελληνικό ή ξένο μέσω του οποίου να μπορώ να παρακολουθήσω ξένες σειρές;Θα ήθελα πολύ να τα κατεβάσω όμως οι ταχύτητες εδώ είναι για το πέος.Θέλω σαν τρελός να δω How I Met Your Mother & The Big Bang Theory.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν είναι direct αλλά πάντα βρίσκεις στο mininova. Είναι ένα γκρουπ που το λένε ESPANLDS (ή κάπως έτσι) και πάντα έχει αρκετούς peers και "καθαρά" ρομς που δουλεύουν.

Leave a comment:

Working...
X