αναζητω -επειγον
ελικοπτερακι game που ελιωνα σε ηλεκτρονικο με 50ρικα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ντάξει αν κάποιος καίγεται μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον proxy server. Ένα search στο google αρκεί. Π.χ.
Το surfing όμως θα είναι πάναργο, ίσως και προβληματικό.
Πάντως η google δεν παρέχει proxy.
Leave a comment:
-
Δε μπορείτε να το αλλάξετε; Εναλλακτικά δοκιμάστε με τον πρόξι του γκούγκλη.
Leave a comment:
-
Ναι μπηκα και εγω και με πηγε στο uk. Νομιζω εχει γινει μοδα τελευταια να χρησιμοποιουνται τετοιες τακτικες. Προτιμουσα το παλιο καλο internet που ηταν χωρις συνορα.
Leave a comment:
-
Και σε μένα το ίδιο γίνεται.
Μάλλον βλέπει την ελληνική IP και κάνει redirect στον πιο κοντινό server.
Ελπίζω να βάλουν κάποια επιλογή να μη γίνεται αυτό, όπως στο google.
Leave a comment:
-
Δεν ήξερα που αλλού να το βάλω οπότε το βάζω εδώ.
Ψάχνω να βρω το λόγο που μπαίνω μόνο στο uk edition του ign και όχι στο usa.
Ξέρει κανείς κάτι ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα;
Leave a comment:
-
Ψάχνω...
FRAPS!
Επειδή ταλαιπωρήθηκα πρόσφατα (πριν μισή ώρα για την ακρίβεια) με μια έκδοση του FRAPS που κατέβασα, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος με ένα link κι ένα PM?
Leave a comment:
-
Οποιος ενδιαφερεται για τον επισημο οδηγο στρατηγικης της τελικης φαντασιας 13 p.m. me για links.
Leave a comment:
-
Γεια οποιον ενδιαφερεται , εχω βρει το YS the oath in felghana (iso και englisk patch) της εκπληκτικης falcom και οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει π.μ.
Leave a comment:
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, πέτυχα κάπου κόμικ Darkstalkers. Επίσης υπάρχει και κόμικ Mass Effect 4 τευχών, για τη χρονική περίοδο μεταξύ της εξαφάνισης και επανεμφάνισης του Shepard. Στείλτε ΠΜ.
Leave a comment:
-
Λοιπόν παίδες ψάχνω το εξής.Ένα καλό mp3 player με υποστήριξη βίντεο,σε προσιτή τιμή και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χωρητηκότητα,περισσότερα υποστηριζόμενα φορματ καθώς και καλή ποιότητα.Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ.
Leave a comment:
-
To premiere se emena kremaei an kano import divx arxeia kai anagkazomai na ta kano wmv prota me to movie maker
Leave a comment:
Leave a comment: