Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψάχνω/ βρίσκω...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• straier
    replied
    Αν οι σελιδοδείκτες είναι τα bookmarks τότε πήγαινε:
    Bookmarks-->Organize Bookmarks-->Import and Backup

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Mα ο firefox το κανει μονος του αυτο. Δεν εχω πια ff, αλλα οκ ψαξε το λιγο, εχει επιλογες για να κανεις import/export bookmarks.
    Γιατι να τους σωσεις σε txt by the way;
    Ακομα και προ-ff αυτο που εκανα ηταν απλα να κανω back-up το folder των favorites (στον ΙΕ, για FF δεν ξερω τι ισχυει).

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Υπάρχει κανένα add on/plug in για mozilla firefox ώστε να μετετρέψω όλους μου τους σελιδοδείκτες σε αρχείο ώστε να τους κρατήσω μετά από φορμάτ;Βαριέμαι να τους γράφω σε txt τώρα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    burai το εν λογω site ειναι αψογο thx m8!;)

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Thanks Evans,θα το τσεκάρω σε λίγο το προγραμματάκι

Το site που έδωσε ο burai είναι εγγύηση πάντως,και εγώ τώρα τελευταία από εκεί πέρνω.Στις συνδρομές και στις ευρωπαϊκές κάρτες έχει από τις καλύτερες(μην πως τις καλύτερες) τιμές.Μόνο το gamingmall είχε παλαιότερα τους 4200 πόντους 35 ευρώ αλλά εδώ και ένα χρόνο δεν φέρνει

Leave a comment:

• Sinclair
    replied

Για τσέκαρε το. Πλέον μόνο από εδώ αγοράζω πόντους.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    πειτε μου καποια καλα αξιοπιστα sites να αγορασω xboxlive (USA) ποντους μεσω paypal χωρις να χρειαζεται registration κτλπ , αγοραζω απο το cardcodes συνηθως αλλα προεκυψε ενα προβλημα και θελω να εξακριβωσω αν ευθυνεται το site ή η καρτα μου

Leave a comment:

• Evans
    replied
    avi recomp

evans to the rescue

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για να βάζω τους υπότιτλους srt που έχω <<επάνω>> στο αρχείο βίντεο που έχω(συνήθως avi) έτσι ώστε να μην χρειάζεται το αρχείο srt για να παίξουν οι υπότιτλοι

Leave a comment:

• straier
    replied
    Kατα καιρούς βγάζουν τσάρτερ και κάτι peftoumesantoxalazi airlines αλλά δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης.
    Για πτήσεις εσωτερικού; Πρώτη φορά το ακούω αλλά μόνο μια φορά πήρα αεροπλάνο για πτήση εντός Ελλάδος οπότε δε ξέρω. Ούτε charter έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kατα καιρούς βγάζουν τσάρτερ και κάτι peftoumesantoxalazi airlines αλλά δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης.

Leave a comment:

• straier
    replied

Από όσο ξέρω μόνο αυτές οι εταιρείες υπάρχουν για πτήσεις εσωτερικού. Συνεπώς πήγαινε εκεί και δες τις τιμές. Δεν πρόκειται αν βρεις αλλού φθηνότερα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    ConvertXtoDvd
    Thanks.

Για πείτε όσοι ξέρετε.Υπάρχει κάνα καλό και φτηνό site γιαα γορά αεροπορικών εσιιτηρίων εσωτερικού;Πέρα από το Air tickets gr.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    ConvertXtoDvd

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ξέρετε κανένα καλό κι εύχρηστο πρόγραμμα για εγγραφή ταινιών σε dvd και αναπαραγωγή αυτών σαν να είναι original;Δηλαδή με μενού για ρυθμίσεις,υπότιτλους κλπ.Ευχαριστώ.

Leave a comment:

Working...
X