Αν οι σελιδοδείκτες είναι τα bookmarks τότε πήγαινε:
Bookmarks-->Organize Bookmarks-->Import and Backup
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mα ο firefox το κανει μονος του αυτο. Δεν εχω πια ff, αλλα οκ ψαξε το λιγο, εχει επιλογες για να κανεις import/export bookmarks.
Γιατι να τους σωσεις σε txt by the way;
Ακομα και προ-ff αυτο που εκανα ηταν απλα να κανω back-up το folder των favorites (στον ΙΕ, για FF δεν ξερω τι ισχυει).
Leave a comment:
-
Υπάρχει κανένα add on/plug in για mozilla firefox ώστε να μετετρέψω όλους μου τους σελιδοδείκτες σε αρχείο ώστε να τους κρατήσω μετά από φορμάτ;Βαριέμαι να τους γράφω σε txt τώρα.
Leave a comment:
-
Thanks Evans,θα το τσεκάρω σε λίγο το προγραμματάκι
Το site που έδωσε ο burai είναι εγγύηση πάντως,και εγώ τώρα τελευταία από εκεί πέρνω.Στις συνδρομές και στις ευρωπαϊκές κάρτες έχει από τις καλύτερες(μην πως τις καλύτερες) τιμές.Μόνο το gamingmall είχε παλαιότερα τους 4200 πόντους 35 ευρώ αλλά εδώ και ένα χρόνο δεν φέρνει
Leave a comment:
-
-
πειτε μου καποια καλα αξιοπιστα sites να αγορασω xboxlive (USA) ποντους μεσω paypal χωρις να χρειαζεται registration κτλπ , αγοραζω απο το cardcodes συνηθως αλλα προεκυψε ενα προβλημα και θελω να εξακριβωσω αν ευθυνεται το site ή η καρτα μου
Leave a comment:
-
Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για να βάζω τους υπότιτλους srt που έχω <<επάνω>> στο αρχείο βίντεο που έχω(συνήθως avi) έτσι ώστε να μην χρειάζεται το αρχείο srt για να παίξουν οι υπότιτλοι
Leave a comment:
-
Για πτήσεις εσωτερικού; Πρώτη φορά το ακούω αλλά μόνο μια φορά πήρα αεροπλάνο για πτήση εντός Ελλάδος οπότε δε ξέρω. Ούτε charter έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Kατα καιρούς βγάζουν τσάρτερ και κάτι peftoumesantoxalazi airlines αλλά δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης.
Leave a comment:
-
Kατα καιρούς βγάζουν τσάρτερ και κάτι peftoumesantoxalazi airlines αλλά δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης.
Leave a comment:
-
Από όσο ξέρω μόνο αυτές οι εταιρείες υπάρχουν για πτήσεις εσωτερικού. Συνεπώς πήγαινε εκεί και δες τις τιμές. Δεν πρόκειται αν βρεις αλλού φθηνότερα.
Leave a comment:
-
Ξέρετε κανένα καλό κι εύχρηστο πρόγραμμα για εγγραφή ταινιών σε dvd και αναπαραγωγή αυτών σαν να είναι original;Δηλαδή με μενού για ρυθμίσεις,υπότιτλους κλπ.Ευχαριστώ.
Leave a comment:

Leave a comment: