Γιατί δεν τα καταβάζεις από Youtube;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Τελείως άσχετο.
Αν θέλω να αγοράσω έναν μεγάλο, χνουδωτό, στρογγυλό, ροζ Kirby για δώρο, σαν αυτόν που είχε ποστάρει...εχμ...ο Kirby στο θέμα με τις παντόφλες μας, πού πρέπει να απευθυνθώ? Ξέρετε κάποια σελίδα που να έχει κάτι τέτοιο?
Μόνο το θέλω μεγαλούτσικο, μην είναι σα μπαλάκι του τένις και το ψάχνω.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Πρόσεξε μόνο εσύ που είσαι άμαθος σε αυτά μη σε κοροϊδέψουν και αντί για Κίρμπη σου δώσουν Τζιγληπαφη γιατί μοιάζουν πολύ.
Kirby:http://en.wikipedia.org/wiki/Kirby_%28character%29(όχι αυτός με τα μούσια στο banner που λέει "Please read: A personal appeal from Wikipedia founder Jimmy Wales", ο άλλος ο ροζ)
Jigglypuff:http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...ok%C3%A9mon%29Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Από όσο ξέρω μόνο αυτές οι εταιρείες υπάρχουν για πτήσεις εσωτερικού. Συνεπώς πήγαινε εκεί και δες τις τιμές. Δεν πρόκειται αν βρεις αλλού φθηνότερα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment