Kατα καιρούς βγάζουν τσάρτερ και κάτι peftoumesantoxalazi airlines αλλά δεν είναι και πολύ εμπιστοσύνης.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
-
Comment
-
Thanks Evans,θα το τσεκάρω σε λίγο το προγραμματάκι
Το site που έδωσε ο burai είναι εγγύηση πάντως,και εγώ τώρα τελευταία από εκεί πέρνω.Στις συνδρομές και στις ευρωπαϊκές κάρτες έχει από τις καλύτερες(μην πως τις καλύτερες) τιμές.Μόνο το gamingmall είχε παλαιότερα τους 4200 πόντους 35 ευρώ αλλά εδώ και ένα χρόνο δεν φέρνει
Comment
-
Mα ο firefox το κανει μονος του αυτο. Δεν εχω πια ff, αλλα οκ ψαξε το λιγο, εχει επιλογες για να κανεις import/export bookmarks.
Γιατι να τους σωσεις σε txt by the way;
Ακομα και προ-ff αυτο που εκανα ηταν απλα να κανω back-up το folder των favorites (στον ΙΕ, για FF δεν ξερω τι ισχυει).
Comment
-
Αν οι σελιδοδείκτες είναι τα bookmarks τότε πήγαινε:
Bookmarks-->Organize Bookmarks-->Import and BackupOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Μιλώντας για σειρές και τέτοια, μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω όλα τα επεισόδια του Family Guy με Ελληνικούς υπότιτλους. Ρωτάω έτσι, γιατί μ' έπρηξαν να το βρω εγώ όλο και να το γράψω να το δούμε όλοι μαζί.
Και επίσης αν μπορείτε να δείτε για τίποτα προσφορές για πτήσεις Θεσσαλονίκη-Αθήνα μ' επιστροφή.
Ευχαριστώ πολύ και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν με βοηθούσατε...sigpic
Comment
Comment