Sτο ίδιο το imdb μπορείς να κάνεις λίστες
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ψάχνω/ βρίσκω...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ψάχνω stores/webstores που να πουλάνε comics κυρίως paperbacks και το βασικότερο,να στέλνουν Ελλάδα αν είναι του εξωτερικού.Και όσα ελληνικά γνωρίζετε ότι έχουν καλές τιμές και ποικιλία,επίσης δεκτά.
Γιατί οκ,καλό το amazon,αλλά πολύ περιοριστικό.Carpe diem
Comment
-
www.bookdepository.com και www.bookdepository.co.uk . Ό,τι πάρεις από εκεί έρχεται με τζαμπέ μεταφορικά. Κατά κύριο λόγο το .com έχει καλύτερες τιμές, όμως μερικές φορές αξίζει να τσεκάρεις και το .co.uk. Τους έχω κάνει πλούσιους εκεί πέρα, από manga έως ό,τι άλλο φανταστείς.
Comment
-
Αυτό το site έχει καταστρέψει κόσμο, όχι αστεία Έχε υπ' όψιν σου πως στέλνουν ένα τεμάχιο ανά δέμα. Αν πάρεις δηλαδή 3 τόμους θα σου σταλθούν 3 διαφορετικά δέματα. Τζάμπα μεν αλλά χώρια. Είναι στα πλαίσια μιας συμφωνίας που έχουν κάνει νομίζω με το Royal Mail.
Επίσης το Amazon.co.uk έχει τζάμπα μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 25£. Απλά από το Bookdepository μπορείς να αγοράσεις ακόμα και ένα βιβλιαράκι με 3€ και να σταλθεί κανονικά. Σαν το play.com ένα πράμα αλλά με σαφώς πολύ μεγαλύτερη ποικιλία για βιβλία και κόμικς.
Comment
-
+1 από μένα για το bookdepository.co.uk. Είχα πάρει τότε βιβλία του Andrej Sapkowsky και τα έχω ακόμα σε paper edition. Όλα καραφθηνά ήταν και δωρεάν μεταφορικά!
Για το θέμα με τα δέματα, μην ανησυχείς! Μπορεί να τα έχουν χωρίσει, αλλά οι ταχυδρόμοι δεν είναι βλάκες. Μπορούν να το καταλάβουν από το ονοματεπώνυμο και να τα έχουν συγχωνεύσει σαν ένα δέμα και να σε ειδοποιήσουν και για τα 3, άμα θες!sigpic
Comment
-
έχω μπότες caterpillar (ααααρ καμπια) τέτοιες και έχουν φθαρεί μπροστά... ξέρει κανεις τι προιόν πρέπει να αγοράσω για επισκευή; (κάτι για camel μου είχαν πει αλλά τι ακριβώς δε θυμάμαι)
προφανώς το απλό βερνίκι σε 1 ώρα έχει φύγει και φαίνεται το ξέφτισμαOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
Comment