Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πες μας τι επιθυμει η δική σου ψυχή ;

Comment

Εμ...κύριοι,τα ιδιωτικά έχουν περισσότερους κομπογιαννίτες από τα δημόσια.Αφήστε το long story...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Φταίνε οι κομπογιαννίτες γιατροί που βλέπεις συχνά στα διάφορα ΔΗΜΟΣΙΑ νοσοκομέια. Γιαυτό εγώ καλύτερα να πάω στα ιδιωτικά που εκεί δεν πατάει πόδι κανένας κομπογιαννίτης.
        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Xαχαχα γιατρέ σε καταλαβαίνω...
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Λεει ο πατερας μου χτες "ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι πουστης γιατι ο προηγουμενος μας γαμησε". :xp:

Εγω θελω ο νεος χρονος να μου φερει οσα περισσοτερα φουντουνια γινεται.Και αν ποτε αλλαζα την ευχη μου, παλι φουντουνια θα ηθελα να ουμε.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ευχομαι το 2010 να μου περασει και ο βηχας, γιατι τον εχω απο τα γενεθλια μου και δεν εχει σταματησει ακομα!!! Burai βοηθεια!
              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Τελικά κανένας δε θέλει αγάπη. Από εσένα Azrael περίμενα πιο ρομαντικά πράγματα, τα βλέπεις όλα ροζ εξάλλου (μέχρι και το άσπρο Wii). Τι να λέμε όμως, εδώ σου άρεσε το Dante's Inferno. Πάνε τα ιδανικά (God of War).

Comment

Nαι ρε τα σπασε το god of...εεε dante's inferno.

Ποιος χεστηκε για την αγαπη;;;;In the end, there will be only Chaos.
                  Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                    Λεει ο πατερας μου χτες "ευχομαι ο νεος χρονος να ειναι πουστης γιατι ο προηγουμενος μας γαμησε". :xp: .
                    Δηλαδή ο straight χρόνος γάμησε τον πατέρα σου και ο καινούργιος που θα ναι πούστης δε θα τον γαμήσει; Μήπως τα χει μπλέξει λίγο;

Comment

Πάντως να σημειώσω ότι η ατάκα με τον πούστη το χρόνο πιθανότατα εφευρέθηκε κάποια στιγμή χαλάρωσης και νιρβάνας από ένα ανοιχτόμυαλο και προοδευτικό άτομο (βλ. φοιτητής) στο εμπνευσμένο κλίμα κάποιας καφετέριας και έπειτα μέσω διάσημων ιστότοπων (*γκουχ* facebook *γκουχ) διέρευσε στο πανελλήνιο. Από τότε την ακούω συνεχώς από διάφορους ως αποκλειστικά προσωπική τους δημιουργία και από την αγανάκτηση είμαι έτοιμος να εκραγώ ως άλλη βόμβα 1000 μεγατόνων. Ή αυτό ή είναι αρχαία θυμοσοφία των εσκιμώων.
                      "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

να ψοφησετε ολοι.
                        Ground_Zero:

Comment

Originally posted by Evans View Post
                          Τελικά κανένας δε θέλει αγάπη. Από εσένα Azrael περίμενα πιο ρομαντικά πράγματα, τα βλέπεις όλα ροζ εξάλλου (μέχρι και το άσπρο Wii). Τι να λέμε όμως, εδώ σου άρεσε το Dante's Inferno. Πάνε τα ιδανικά (God of War).
                          Συγγνώμη ρε Evans περιμένεις από ένα άτομο που έχει στο siggy του αυτό:

να ευχηθεί αγάπη;

Lloyd κάνε με add στη βιβλιόφατσα (εγώ ευφηύρα τη λέξη) να μιλήσουμε σαν άνθρωποι επιτέλους.
                          The illusion of free will is an illusion.

Comment

Originally posted by DjSolid View Post
                            Ευχομαι το 2010 να μου περασει και ο βηχας, γιατι τον εχω απο τα γενεθλια μου και δεν εχει σταματησει ακομα!!! Burai βοηθεια!
                            Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ πριν καιρό. 1 μήνα μου έκανε να σταματήσει. Πιες τίποτα ζεστό τσάι, αλλά μην σκέφτεσαι τον λαιμό. Σκέψου κάτι άλλο και θα σου φύγει ο βήχας.

Κατά τα άλλα περαστικά ρε...
                            sigpic

Comment

Ευχομαι οταν περασει και το 2010 να εχω βρει ξανα τον παλιο καλο μου εαυτο, γιατι ειλικρινα πλεον εχω παρει απιστευτες αναποδες με αυτα που μου συμβαινουν και θα αρχισω να trollαρω στο ιδιο μας το φορουμ. Το shoutbox να ξερετε οτι οποτε μου την δινει θα γεμιζει απο trolling και Παναγιες.

Ευχομαι το 2010 να μου φερει λιγη απο την χαμενη μου... τελος παντων, απο αυτο!

Ευχομαι το 2010 να μην χρειαστει να δωσω πανω απο δυο high fives στον Αγιο Πετρο γιατι το 2009 τις εκανα τις επισκεψουλες μου, δεν εχω παραπονο. Παιζει να αφησα και πεσκεσι κατι απο μενα εκει πανω, αλλα δε μπορει, τι διαολο θα το κανει; Δε θα το επιστρεψει;

Ευχομαι το 2010 να εχετε ολοι σας καλυτερη χρονια απο οτι προβλεπεται για μενα. Μεχρι τοτε, keep trolling!!!!!!!!!!!
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Ευχομαι το 2010 να μην χρειαστει να δωσω πανω απο δυο high fives στον Αγιο Πετρο γιατι το 2009 τις εκανα τις επισκεψουλες μου, δεν εχω παραπονο. Παιζει να αφησα και πεσκεσι κατι απο μενα εκει πανω, αλλα δε μπορει, τι διαολο θα το κανει; Δε θα το επιστρεψει;

what
                                Ground_Zero:

Comment

Working...
                                X