Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tι θ'ελω να μου φέρει το 2010?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• majorfox
    replied
    Originally posted by NickTG View Post
    Πολύ καλύτερα.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by majorfox View Post
    αυτη σου κανει ?

Πολύ καλύτερα.
    Ευχαριστώ.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by NickTG View Post
    Μπορείς να αλλάξεις υπογραφή;
    Είναι λίγο τεράστια.

αυτη σου κανει ?

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by majorfox View Post

Μπορείς να αλλάξεις υπογραφή;
    Είναι λίγο τεράστια.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    Originally posted by TannoSake View Post
    Όλα τα λεφτά θα ήταν αυτή η φάση...

Άσχετο: Στην υπογραφή σου ρε τους 2 τελευταίους αναγνώρισα. Ο άλλος αριστερά ποίος είναι ? Μοιάζει πολύ με τον Nicolas Cage, αλλά και πάλι μοιάζει σαν τον Joker.

Leave a comment:

• Chief
    replied
    majorfox, νομίζω ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε τον Tannosake...

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by majorfox
    ...εγω θελω να μου φερει τον David Hayter σπιτι μου, να αραξουμε καναπε εγω να παιζω mgs4 χωρις ηχο στην tv και να μου κανει διπλα μου τους διαλογους των cut scene
    :smoke:
    Όλα τα λεφτά θα ήταν αυτή η φάση...

Άσχετο: Στην υπογραφή σου ρε τους 2 τελευταίους αναγνώρισα. Ο άλλος αριστερά ποίος είναι ? Μοιάζει πολύ με τον Nicolas Cage, αλλά και πάλι μοιάζει σαν τον Joker.

Leave a comment:

• majorfox
    replied
    ...εγω θελω να μου φερει τον David Hayter σπιτι μου, να αραξουμε καναπε εγω να παιζω mgs4 χωρις ηχο στην tv και να μου κανει διπλα μου τους διαλογους των cut scene
    :smoke:

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Τι έγινε ρε φίλε; :S

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    You don't wanna know...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Ευχομαι το 2010 να μην χρειαστει να δωσω πανω απο δυο high fives στον Αγιο Πετρο γιατι το 2009 τις εκανα τις επισκεψουλες μου, δεν εχω παραπονο. Παιζει να αφησα και πεσκεσι κατι απο μενα εκει πανω, αλλα δε μπορει, τι διαολο θα το κανει; Δε θα το επιστρεψει;

what

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Ευχομαι οταν περασει και το 2010 να εχω βρει ξανα τον παλιο καλο μου εαυτο, γιατι ειλικρινα πλεον εχω παρει απιστευτες αναποδες με αυτα που μου συμβαινουν και θα αρχισω να trollαρω στο ιδιο μας το φορουμ. Το shoutbox να ξερετε οτι οποτε μου την δινει θα γεμιζει απο trolling και Παναγιες.

Ευχομαι το 2010 να μου φερει λιγη απο την χαμενη μου... τελος παντων, απο αυτο!

Ευχομαι το 2010 να μην χρειαστει να δωσω πανω απο δυο high fives στον Αγιο Πετρο γιατι το 2009 τις εκανα τις επισκεψουλες μου, δεν εχω παραπονο. Παιζει να αφησα και πεσκεσι κατι απο μενα εκει πανω, αλλα δε μπορει, τι διαολο θα το κανει; Δε θα το επιστρεψει;

Ευχομαι το 2010 να εχετε ολοι σας καλυτερη χρονια απο οτι προβλεπεται για μενα. Μεχρι τοτε, keep trolling!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by DjSolid View Post
    Ευχομαι το 2010 να μου περασει και ο βηχας, γιατι τον εχω απο τα γενεθλια μου και δεν εχει σταματησει ακομα!!! Burai βοηθεια!
    Το ίδιο έχω πάθει κι εγώ πριν καιρό. 1 μήνα μου έκανε να σταματήσει. Πιες τίποτα ζεστό τσάι, αλλά μην σκέφτεσαι τον λαιμό. Σκέψου κάτι άλλο και θα σου φύγει ο βήχας.

Κατά τα άλλα περαστικά ρε...

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Τελικά κανένας δε θέλει αγάπη. Από εσένα Azrael περίμενα πιο ρομαντικά πράγματα, τα βλέπεις όλα ροζ εξάλλου (μέχρι και το άσπρο Wii). Τι να λέμε όμως, εδώ σου άρεσε το Dante's Inferno. Πάνε τα ιδανικά (God of War).
    Συγγνώμη ρε Evans περιμένεις από ένα άτομο που έχει στο siggy του αυτό:

να ευχηθεί αγάπη;

Lloyd κάνε με add στη βιβλιόφατσα (εγώ ευφηύρα τη λέξη) να μιλήσουμε σαν άνθρωποι επιτέλους.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    να ψοφησετε ολοι.

Leave a comment:

Working...
X